Manapság már igen trendi kiállni a saját véleményedért. Hála a médiának és az internetnek kisebb nagyobb csoportok alakultak, akik így vagy úgy véleményt nyilvánítanak az úgynevezett saját jogaikat és érdekeiket védve. Pontosan mire is gondolok?

 

 

hadd csinaljak amit akarok 01

 

Kép: Pixabay.com

 

Például a sok anorexiás Top modellt látva beindult, egy gépezet, amely a molett hölgyek pártján áll, sőt már van modelljük is, hogy bizonyítsák a szépségideál nem az, amit már évtizedek óta a címlapfotókon belénk sulykolnak. Ott van a fitneszipar, ami állandóan az egészséges életről, táplálék kiegészítőkről és a gyúrás előnyeiről beszélnek. Persze napi szinten nyomják az arcodba a szilikonos bikinis képeiket. Vannak még a tetováláspártiak, a kismamák, a másneműek és természetesen a vegánok. Szóval mindenki tartozhat valahova. Mindenkinek jogában áll a kis csoportjába tartozni és követni azt, akar tüntetni is értük.

 

 

Ami a legszomorúbb az egészben, hogy ez a rohadt nagy multikulturalizmus azt váltotta ki belőletek, hogy elvárjátok, hogy mindenki kizárólag csak azt az életformát kövesse, amit ti képviseltek. Mert úgy gondoljátok, hogy az, ahogyan ti éltek az a mérvadó? Ki mondja ezt? Csak azért mert ezer csoportban vagy és több ezer követőd van, már azt hiszed az, amit te csinálsz az a szentírás? Bármibe lemerném fogadni, hogy a neten nagyon nagy az arcuk, írnak és vég nélkül osztják az észt, csak is azért, hogy meggyőzön a saját igazságáról, de minek? Mi vagy te hittérítő?

 

hadd csinaljak amit akarok 02

 

Mi a probléma a molettebb hölgyekkel? Miért nyomjátok ezerrel a szuper fehérjeturmixokat, mert ugye csak attól lehetsz fitt és szép vagy egészséges? Persze egész nap egyél csak salátát, és ha én valami mást szeretnék, mint te? Mi abban a rossz? Mi van, ha nem akarok tetoválást sem lefogyni sem zöldségeken élni? Semmi olyat nem tennék, amit te non-stop az orrom alá dörgölsz napi 24 órában az instán vagy bármilyen felületen?

 

Mi van akkor, ha nekem már van saját ízlésvilágom? Tudom, hogy mit akarok, elfogadom önmagamat és azt szeretném enni amit, akarok. Úgy akarok öltözni, ahogy akarom, és úgy hordom a hajam, ahogy nekem jólesik. Megtehetem ezt anélkül, hogy rettegnem kelljen tőletek? Vajon most mit gondolnak rólam. Ezt most miért csinálja. Tuti nem normális a tag. Ezt gondolnátok, és kibeszélnétek, mint valami elmebeteget a pszichiátrián. Nem áll szándékomban koldulni az elismerésetekért, és a szeretetekért, mert elégedett vagyok önmagammal és boldog vagyok úgy, ahogy vagyok. Aki szeret, az úgy szeressen, ahogy éppen vagyok. Biztosan nem fog mindenkinek tetszeni, és akkor mi van?

 

hadd csinaljak amit akarok 03

 

Mi a fontosabb, hogy elfogad önmagad és boldog legyél? Vagy, hogy valahova tartozz és kövess valamit, ami esetleg most trendi és ez által egy kis elismeréshez juss? Ne várd el, hogy mindenkinek ajnározzon téged és ne puncsolj azért, hogy elismerjenek vagy befogadjanak. A döntés a te kezedben van.  Ha akarod, akkor tiéd lehet a világ. Nem kell foglalkozni mások szavaival vagy gúnyos megjegyzésével, egyszerűen enged el. Te tudod, ki vagy, mit akarsz és hogyan jó neked. Ezeket mások nem tudják neked megmondani, előírni meg végképp nem. Gondolkodj, el mit szeretnél az élettől.

 

Szolgaként követni a hamis társadalmi ideálokat vagy van esetleg valami olyat, amit igazán szeretnél? Hidd el nincs semmilyen következménye. Kit érdekel, ki mit gondol? A te életed!

 

Ezt jó lenne megérteni. Te döntesz. Úgy ahogyan azt te akarod. Pontosan úgy, ahogy az téged boldoggá tesz!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

 Szeretem a szexet, mi ezzel a baj?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!