Manapság az egyik legnehezebb feladat az ismerkedés új kapcsolatok kiépítése.

Ebben mindkét fél hibás. A legfontosabb a bizalmatlanság. Az első találkozók alatt mindkét fél csak méregeti a partnerét és egyikük sem fedi fel az igazi énjét mintha mindenki félne és igen mindenki fél.

Félnek, hogy kiismerhetőek félnek a reakcióktól és félnek kimutatni az érdeklődésüket egymás felé. Ez így már eleve halálra van ítélve.

Ez nem egy játék és nem is egy verseny, hogy ki az okosabb és ki miben emelkedik a másik fölé.
Döntsük el meg akarjuk ismerni a kiválasztott személyt vagy csak van egy kis időnk erőinket fitogtatni.

Semmi értelme azt bizonygatni ki az okosabb és felmérni a másik tudását hiszen ez nem vezet egy kapcsolat kialakulásához.

Kedves uraim ha randira hívnak egy hölgyet ne menjenek el vérnyomásmérővel a ruhájuk alatt ami 15 percenként csipog mert az igen kellemetlen lehet és beárnyékolhatja az este hangulatát.

Ne beszéljenek folyamatosan a problémáikról a múlt szép emlékeiről sem szerelmeik pozitív vagy negatív hatásáról vagy legalábbis engedjék szóhoz a partnerüket is.

Ne akarják folyamatosan bizonyítani, hogy férfiak mert az már genetikailag és társadalmilag eldöntött tény.

Ne írják le azonnal a partnerüket mert az nem jut szóhoz és nem vonzza az sok negatív információ ami azonnal elriasztja a nőket és főleg ne akarják 1 óra alatt kiismerni és keresni a szenvedélyt mivel másoknak egy egész élet is kevés ahhoz, hogy partnerüket megismerjék.

Ne kezdjenek minden mondatot sexuális témákkal és érdeklődési körökkel ez idővel úgyis kialakul vagy nem alakul.

Ne legyenek Egoisták és becsvágyóak mert nem mindig vezet a hölgy meghódításához. Mutassanak érdeklődést iránta próbálják megismerni és megtudni mit szeret ne pedig rögtön azzal foglalkozni, hogy mik a különbségek a munkájukban, sportolási szokásaikban esetleg étrendjükben. Ezek sem vezetnek semmilyen sikeres kapcsolat kialakításához.

Ennek a bizalmatlanságnak természetesen női okai is vannak. A nők is megváltoztak és nekünk is vannak hibáink de játszani senki sem szeret vagy legalábbis nem ilyen formában.

Próbáljunk meg bizalmat és érdeklődést kelteni a másikban amennyiben tényleg érdekel a partnere de ne teszteljük egymást és ne akarjuk egymást kijátszani mert ez nem egy verseny és nem is úgy találjuk meg a párunkat ha versenyt űzünk az ismerkedésből anélkül, hogy ismerkedni szeretnénk.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!