1. Nem tudnak ellenállni a kísértésnek.

Nincs izgatóbb meglepetés egy férfi számára, mint amikor egy csábos tánc keretében lassan megválsz a ruhádtól, különös tekintettel a csipkés alsóneműdre. Hidd el, nem keres a testeden hibát, másra már nem képes koncentrálni, csak arra, hogy mi lesz a következő lépés. Próbáld ki, meg fog őrülni, a szó jó, értelemben - ahogy megőrül minden erotikus vizualitástól.

 

2. Ösztönösen megbámulják a nőket.

Ahogy a nők nem tudnak ellenállni a kísértésnek, hogy megálljanak egy cipő vagy ruhabolt csábos kirakata előtt, úgy a férfiak sem tudnak ellenállni, hogy megbámulják a csinos nőket. Nem azért, mert tapintatlanok, hanem mert dolgozik bennük az elemi ösztön.

 

3. A férfiak nagy gyerekek.

A lelkük legmélyén a férfiak megmaradnak nagyra nőt kisfiúknak. Imádnak pletykálni,nagyzolni, labdát kergetni a játszótéren, ha összejönnek maguk között, pont olyan megjegyzéseket tesznek és úgy nevetgélnek, mintha 10 évesek lennének. Így menekülnek a valóság és a felelősségvállalás elől.

 

ferfi megertes01

a kép forrása:starity.hu


4. A férfiak perverzek.

Ne szépítsünk. A férfiak napi több órában a szexre gondolnak, olyan vad, furcsa, meghökkentő dolgokról álmodoznak – pornó filmeket néznek -, melyeket a valóságban sohasem próbálnának, ki vagy a párjukkal nem tudják. El kell fogadni, hogy a férfiak szexuális fantáziája több szereplős. Sajnos nem csak rólunk ábrándoznak.

 

ferfi megertes02

a kép forrása: rcnews.hu


5. Tetszik nekik a hűtlenség gondolata.

Ez biológia. A férfiak nem monogám élőlények, amíg egy nő az "egyetlen különleges” férfit keresi, egy férfi az "sok különleges” nőt keres az életben. Ha a férfi korlátozás nélkül kiélhetné a fantáziáját, akkor lenne egy felesége, és mellette annyi kalandja, amennyit elbír. Mindez azonban nem valóság bár a hűtlenség illetve a szerető tartása már teljesen elfogadott dologgá vált. A valóságban egy férfi sosem vallaná be ha megcsalta a párját ha akarjuk ha nem ez örök titok marad jobb is ha elfogadjuk és nem nyomozgatunk mert akkor csak problémásabb lesz a helyzet.


6. A férfiak azt akarják, hogy csodálják őket.

Minden férfiban ott van az önteltség és az egoizmus. Azt akarják, hogy azt gondoljuk róluk, erősek, sikeresek és sexysek. Azt is gondolják, hogy okosabbak is, mint a nő, akivel élnek. Az nem zavarja őket, hogy a nő, akivel élnek, esetleg tízszer jobban néz ki vagy esetleg sokkal hatékonyabb vagy sikeresebb. Ha valamit jobban csinálnak, azt igyekeznek túlhangsúlyozni, így jobban érzik magukat.

 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!