Hajjaj… mást mond erre egy friss szerelmes, aki az első hetek rózsaszín felhőjén ringatózik és mást egy 20 éves házasság női szereplője. Mi az igazság? Valahol a kettő között kell keresni.

Képzelt elvárások

Azt gondolod, hogy a férfiaknak csak a kirakatbabák kellenek? Ne hidd! Bizony, a felturbózott plázacicák lehetnek gyönyörűek, de aki társat keres és nem trófeát, annak a külsőségeken kívül egyéb elvárásai is vannak.

Ami az igazság

A férfiak szeretik, ha egy nő ápolt és előnyösen tudja „használni” a testi adottságait. Magyarul, ha felül telt vagy, tedd ki, amid van – persze csak ízlésesen. Ha a hajad gyönyörű, azt ne mindig lófarokba kötve hordjad. Ha jó a lábad, bújj rövid szoknyába és körömcipőbe, ez kiemeli a szépségüket. Nem számít, hogy telt vagy, vagy soványabb alkat, magas, vagy alacsony: minden típusú nő valamelyik férfinak az ideálja. Érezd jól magad a bőrödben és soha ne traktáld a kisebbségi komplexusoddal.

A férfiak szeretik, ha egy nővel lehet beszélgetni értelmes dolgokról is. Mi értelmes egy férfi szemében? Ne csak a focira, kocsikra gondoljunk. A nőket valójában ezek nem érdeklik, a férfiakat meg hidegen hagyják a cipőtrendek és a műkörmös új strasszkövei. Legyen közös téma egy film, könyv, sportesemény, vagy akár a tudomány. Ez közelebb hoz, még ha nem is gondoltok egyet egy adott dologról.

A férfiak szeretik, ha egy nő otthonosan mozog a konyhában. Nem kell mesterszakácsnak lenned, de egy tojásrántottánál nem árt, ha többet is tudsz. Ha neki jobban megy a főzés, csináljatok ebből közös programot! Imponáló számára, ha taníthat neked valamit.

Szabadság, szex, szalonna

Nagymamáink szerint hallgatni tudni kell: ne piszkáljuk a férfit folyton apróságokkal, csak megmérgezzük a közös pillantokat. A kapcsolat biztos alapokat kap, ha hagyjuk élni a másikat, van mindkét fél számára megfelelő mennyiségű és minőségű szex és még jó ételekkel is kényeztetjük szerelmünket. Csak 3 hozzávaló, mégis sokminden kisülhet belőle…

Meglepetések éjszakája

Kényeztetni tudni kell! Ehhez elengedhetetlen, hogy ismerd a férfi igényeit, vágyait és hogy legyen benned vállalkozó szellem. Mi kell a férfinak? Nem feltétlen kell megfőznöd a kedvenc ételét és bekapcsolni a sportcsatornát, mire hazaér. Változatosság, izgalmas percek kellenek és hogy bevállalós légy!

Már önmagában az is jól esik neki, ha forró fürdővel várod haza és beülsz mellé a kádba. Illatos habok, gyertyafény… ha nem a kádban érne véget az este, akkor még egy érzéki masszázzsal is megajándékozhatod őt ágyba bújáskor.

Még jobban meglepnéd? Egy szexi fehérnemű neked, egy erotikus tánc egy szék körül, neki – így mindenki jól jár. Előtte kicsit gyakorolhatsz, ha egyedül vagy otthon. Nincs kínosabb, mint egy vad pillanatban átesni a széken. Ám nem kell, hogy hibátlan koreográfiát villants neki, csak érezze a törődést. Ha ez bejön neki, ismétlést fog kérni – ha igazán bevállalós vagy, megadod neki ezt még akkor, azonnal.

Ezek a gesztusok nem korfüggőek. Lehetsz 20, vagy 40, nem számít! Az a fontos, hogy színt vigyél a kapcsolatba időről időre és a férfi ezt viszonozni fogja. Sok párkapcsolat azért laposodik el, mert hiányzik belőle a spontaneitás. Légy merész, találj ki új dolgokat!

Úgy érzed, minden csak a szex körül forog? A férfiak életének könyvében ez a legnagyobb fejezet, így ehhez a nőknek is igazodniuk kell, ha boldogságra és együttélésre, nem egymás mellett élésre vágynak. Ez azért nem olyan nagy áldozat, nem igaz, hölgyek?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!