A hideg konyha kedvelt fogása a saláta! Köretnek és főételnek is megállják a helyüket! Próbáld ki ezeket a különlegességeket és élvezd frissítő ízüket!

 

Elsősorban az alapanyagok azok, amelyek egészségünkre hatással vannak, de valójában sokat javíthatunk az elkészítés módjával is. Ebben a cikkben most olyan apróságokat gyűjtöttünk össze, amelyek nagyban hozzájárulhatnak az egészséges táplálkozáshoz.

A tartós hőségben mindig gondban vagyunk a sütéssel-főzéssel. Egyrészt könnyedebb ételekből kell összeállítani a menüt, amelyektől nem melegszünk ki még jobban, másrészt a fogások elkészítésének időtartamát és időzítését is figyelembe kell vennünk.

Forrás: http://fyberry.com/

A friss nyári eper önmagában is rendkívül finom csemege, de rengeteg ínycsiklandó, egyáltalán nem hizlaló édesség is készíthető belőle. Az egyik ilyen, akár fogyókúrába is beilleszthető finomság az eperfagyi. Ehhez a verzióhoz fagylaltkészítő gép sem kell, így költséghatékony, egészséges és különleges nassolnivalóval lephetjük meg a családot, barátainkat gyorsan és egyszerűen.

Mindösszesen néhány perc alatt összeüthető, ínycsiklandó vacsora. Fontos azonban, hogy a paradicsomok inkább legyenek kicsit éretlenek és kemények, mint lédúsak, ha nem csak finom, de esztétikus végeredményt is szeretnénk.

A cézár saláta egy igazi nyári étel! Az íze akkor a legfinomabb, ha egyenesen a kertből szedjük hozzá a nap érlelte paradicsomokat, friss uborkát, jégsalátát. Húst és kenyeret is tartalmaz, így akár ebédre is tökéletes lehet. Gyorsan és könnyen elkészíthető ínyencség, melynek kalóriatartalma sem magas.