Feje tetejére állt a világ és kivesztek az igazi értékek az életből. Ha így haladunk tovább, akkor az emberiségnek is hamarosan leáldozik, hiszen az erősebbik nemből csak a legfontosabb dolog hiányzik: a férfiasság.

 

guys 01

Forrás: https://www.pixabay.com/

 

Régebben mindennek megvolt a maga helye és ideje és mindenkinek megvolt a maga feladata is. Ahogyan fejlődött a világ, úgy amortizálódtak a személyiségek is. A férfiaknak szellemi és fizikai állapotában is pompázniuk kellett, ezt teljes mértékben elvárta szinte minden történelmi kor. Hangsúlyos volt számukra a műveltség, a haza védelme és a család fenntartása. Ebből kiindulva sem kell messzire mennünk, csupán 1-2 generációt. Apáink és nagyapáink rengeteget meséltek a katonaságban eltöltött időkről, ahol becsületet, felelősséget, rendet és fegyelmet tanultak. Kár volt megszüntetni ezt az intézményt, hiszen a mai fiatal férfiaknak fogalmuk sincsen ezekről az értékekről.

 

Miért is lepődünk meg ezek után azon, hogy ha a kedves fiatal méltóztatik felemelni fenekét otthonról, és már messziről is több nőiséget áraszt magából, mint férfiasságot? Az egy dolog, hogy átfúj rajta a szél, de miért kell úgy öltözni, mint egy liberós papagáj, akinek pemzli van a fején? Tulajdonképpen ő sem tud magáról, nem méri fel a helyzetet, hiszen telefonját nyomkodva várja a "kemény" haverokat, hogy falkába verődve menőzzenek a városban. A férfiasság legapróbb jelét sem tudjuk felfedezni ezeken az egyedeken, főleg, hogy a menőzéshez is anyucitól kell pénzt kérni, mert ugye büdös a munka.

 

A probléma valahol itt kezd kicsírázni, ugyanis ha netalán valami csoda folytán mégis munkát vállalna, akkor kizárólag egy nőies munkát fog magának találni ezzel a hozzáállással. Remekül megfigyelhetőek az áruházak polcai előtt, ahogy töltik a fogyó termékeket vagy éppen kifele menet a kasszáknál. Mindez csupán azért, mert saját fejlődésükbe sem voltak képesek annyi energiát és időt belefektetni, hogy legalább magukról tudjanak gondoskodni. Hogy is várhatnánk el így, hogy egy felnőtt férfit képzeljünk magunk elé? Hogyan is láthatnánk így egy jövőképet, ha már a jelenben sincsenek igazi férfiak? 

 

guys 02

 Forrás: nemkutya.com

Túl hamar akartak felnőni és minden, ami eddig értéknek számított, az fölösleges időtöltés számukra, hiszen egy virtuális tér lett az ő világuk. A telefon, a tablet, a számítógép és a tv. Már azt sem tudják milyen az élet ezek nélkül. Jól mondták a felmenők, hogy "mindent a maga idejében. Először az iskola, utána a szórakozás". Most már mondhatod ezt egy fiatalnak, simán az arcodba röhög és becsapja maga mögött az ajtót. Nem méri fel saját felelősségét és amikor elér abba a korba, hogy már önmagán kívül nem számíthat más segítségre, akkor hirtelen elkezd kapkodni.

 

Mivel egész fiatalságát a lustulás töltötte ki, így az esély is nagyon csekély arra, hogy sármos férfi, határozott és céltudatos, felelősségteljes családapa vagy megbízható, stabil alapokon nyugvó társ váljon belőle. És mivel élete nagy része a virtuális világban mozgott, így az is kiemelkedően megdöbbentő statisztikai adat, hogy könnyű szerrel válik homoszexuálissá, ami nem kicsit rontja a népességnövekedésbe vetett hitet. Természetesen ennek számtalan oka lehet, de hogy egyre jobban tűnnek el a férfiak az életből, az nem lehet kérdéses.

 

Ha a fiatalok megismernék ismételten azokat a dolgokat, amik elengedhetetlenek lennének az élethez, akkor a nők is felismernék, hogy van remény. A becsület, a felelősség, a rend, a fegyelem és a tisztelet, elengedhetetlen érték ahhoz, hogy igazi férfi váljon belőlük. Ezeknek híján csak nőies humanoidok léteznek hímtaggal, amit sajnos még használni sem tudnak.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!