Lehet, hogy néhány évvel ezelőtt egy kismama láttán a nőies szó volt az utolsó, amely a férfiak eszébe jutott. Köszönjük, mi most vagyunk a legszebbek! A nagy betűs Nők!

Természetesen előfordul, hogy nem a legjobb formánkat hozzuk, de mikor elmegyünk egy tükör előtt akkor is csodásnak látjuk a testünket (ideig-óráig).

Az első három hónapban csak hízol, de a pocakod nem kerekedik úgy ahogy szeretnéd. A tapadós trikóban eltűnik a csípőd, és mohón felfalod az utolsó karácsonyi szaloncukrot. Üdv a klubban, a férfiak ilyenkor általában csak a felszedett kilókat veszik észre! Persze vannak szerencsésebb kismamák, akik az első trimeszteri időszakban szinte semmit nem is híznak.

Emlékszem, mikor megláttam az első ultrahang képet. Másnap már szinte automatikusan felvettem a kismamák mackós járását. Kifejezetten zavart az is, ha egy férfi megbámult. Igen, készülj fel ilyenkor egy picit passzív leszel velük szemben! Mellesleg, ha már valóban nagy a hasad, akkor is szemügyre vesznek – de miután mell alá ér a tekintetük, gyorsan el is fordítják a fejüket. Én mindig hangosan kacagok ezen.

Na de mégis, milyennek lát a szerelmünk?

Nagy valószínűséggel a férfiak nem észlelik az első három hónap változásait, ha csak nem a párunkról van szó. :) Ilyenkor az intimitás sok esetben csökken, picit monotonabbak lesznek a hétköznapok is. Reggelente a kávédat lecseréled egy 3 fogásos menüre, elmosogatni sincs erőd. Átkapcsolsz valami cuki műsorra, és délután egy óráig ki se mozdulsz a süllyedő kanapédból. A párod hazaér a munkából, te pedig minden erőddel azon vagy, hogy toppon légy. Igaz, 1 hete nem mostál hajat, de sebaj, mindent holnapra halasztasz. Szeretnél vele beszélgetni, de sokszor jobbnak látod, ha inkább nem nyúzod és csak mellé bújsz.

Már a simogatása sem olyan mint régen: azt érzed, mintha csak egy kis állatot babusgatna. Nagyon unhatja a sok hülyeségedet, hisz többször megjegyezte már a hisztiket. Pedig ez csak szimpla érzékenység! Igen, egy testápoló-reklámtól is elkaphat a sírógörcs: ki kíváncsi ilyenkor a rugalmas bőr titkára?!

Bár a napi bókot megkapod, és az apukák azt is megpróbálják elhitetni, mennyire szépek vagyunk, kedvesek, szexik. Esténként a csipkés fehérneműidet laza, pamut alsóneműre cseréled. És mi a reakciója a párodnak? Minden erejével meg akar győzni, hogy tényleg jól nézel ki. Na jó, de akkor miért nincs már masszázs, vagy egy kis papás-mamás műsor?! Persze, én feledékeny… nem tudok behasalni egy olajos masszázsra.

Hölgyeim röviden, tömören! A férfiak is valamilyen szinten átveszik a ritmust. Sok apuka lemond minden káros szenvedélyről. Ha kell ők is felszednek pár kilót, és sokkal fáradékonyabbak lesznek. Lesz olyan is, mikor ők kérik, hogy legyünk velük megértőek. Azért mélyen reménykedünk, hogy majd a szülésnél nem kérik ezt tőlünk...

Ha van személyes tapasztalatod a témával kapcsolatosan, esetleg kérdésed akad, írd meg nekem.

Csodás babavárást!

terhesgondoki19

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!