Február 7-én a Super Bowl reklámszünetében bejelentették, hogy kedvenc sorozatunk a Férjem védelmében eredeti címén The Good Wife utolsó 7. évadát zárja le 2016 májusában.

Az utolsó rész neve nemes egyszerűséggel End a vége címet kapta.

Eredetileg minimum 9 évadot terveztek, de ezt a sorozat már nem éli meg sokan már abban sem bíztak, hogy ez a záróévad lemegy.

A főszereplő színésznő Julianna Margulies aki egy ügyvédnő és egy feleség tökéletes karakterét hozta. Emmi díjat is nyert a sorozattal, de amióta a filmbeli partnerét ( főnökét akit Josh Charles játszott ) Will Gardner- t a sorozatban lelőtték sokszor szóba került, hogy a sorozat már nem az igazi és Will Gardner karakterét követelték a nézők vissza a képernyőre pontosan úgy mint anno a Dallas című sorozatban ahol Szintén Bobby-t hozták vissza a nézők a sorozatba.
Ez azonban most nem sikerült és még a Julianna férjét játszó Chris Noth-nak sem sikerült olyan alakítást nyújtani mint hajdan a Sex és New York című sorozatban és megmenteni az amúgy igen fordulatos és izgalmas, kalandos sorozatot. Amely az én személyes kedvencem is volt.

A film bűnügyi és drámai vonalon mozog és 2009 -től van már műsoron Amerikában a CBS csatornán és a TV2 műsorán Magyarországon.

Aki még nem látta vagy nem ismeri annak mindenképpen ajánlom a sorozat nem hagyja a nézőket unatkozni.

IMG 7675

IMG 7674

IMG 7680

IMG 7679

IMG 7677

IMG 7676

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!