A 47 éves színésznő a Hivatali karácsony című vígjátékban kapott főszerepet.

Idén karácsonykor ismét ellepik a mozikat a karácsonyi filmek és vígjátékok lehet válogatni kedvünk szerint mit is szeretnénk megnézni. Ha egy jó vígjátékra vágytok ajánlom, hogy ezt a filmet ne hagyjátok ki.

A förtelmes főnökök után már nem is esett a színésznő nehezére egy hivatali sárkány bőrébe bújni és célja a leépítések miatt elrontani a kollégái karácsonyát.

Magyarországon december 8-tól lehet a mozikban megnézni és olyan neves kollégákkal szerepel együtt mint Kate McKinnon, Olivia Munn, Jason Bateman, Jamie Chung és Tj Miller.

Jennifer Anniston nemrég a Marie Clare magazinnak nyilatkozott melyben elárulta, hogy általában, hogyan választ egy –egy karakter eljátszása mellett vagy ellen.
Fontos számára a karakter. Mennyire szimpatikus neki vagy sem és az a legfontosabb, hogy beleszeressen egy történetbe illetve a neki szánt szerepbe. Így mindig képes magából a maximumot kihozni.

jennifer

forrás:mafab.hu

A történet nagyon jónak és humorosnak ígérkezik. A csapat úgy dönt, hogy karácsonyra egy kis óvatos ünnepséggel készülnének. Valami olyannal, ahol a kollégák a társaság együtt lehet és jól érezhetik magukat. A buli azonban az éjszaka folyamán egyre inkább vadabb mederbe terelődik, míg végül kő-kövön nem marad.

Aki egy jó kis vígjátékra vágyik karácsonykor annak ezt csak ajánlani tudom csak a változatosság kedvéért hiszen Kevin úgyis minden karácsonykor visszatér automatikusan hozzánk a TV-ben.


Kedvcsinálónak természetesen az előzetes.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!