női lélek

Sokan úgy nyilatkoznak a nőkről, hogy a „gyengébbik nem”, a nők „törékenyek”. Pedig ez korán sincs így. A nők rendkívül erős teremtmények. Főleg akkor, ha már Édesanya szerepbe kerülnek. Akkor már igazi Anyatigrisekké válnak. Foggal, körömmel küzdenek azért, ami számukra a legfontosabb, a Gyermekük.

valódi nő

Előszeretettel szidjuk a férfiakat. Hazugok, megbízhatatlanok, nem tudják kordában tölteni a kobrájukat, sokuk még alkoholista is, bunkó, hímsoviniszta és nem becsüli eléggé a női nemet. Hosszasan lehetne sorolni a „bűneiket”. Sokszor teszünk úgy, mintha mi nők állnánk az emberiség csúcsán, mert olyan kivételesek, különbek vagyunk a férfiakhoz képest. A francokat! Gyakran még nagyobb trógerek vagyunk…

modern nő

Attól még, hogy modern világban élünk, még nem biztos, hogy modernek is vagyunk. Elhiheted, itt most nem arra gondolok, hogy a legújabb divat szerint öltözöl, a legfrissebb trendeket tükrözi a frizurád vagy, hogy a legmodernebb telefon van a zsebedben. Az a nagy kérdés, hogy vajon lélekben is modern vagy-e! Ha igaz rád a következő 7 állítás, akkor kétségkívül az vagy!

sugar mommy

Mindenki hallott már a Sugar Daddy-k már-már misztikus világáról, akik jó egzisztenciával bírnak, sikeresek, átlépték már a 40-es, 50-es táblát és egyetlen vágyuk egy harmonikus, de főleg kielégítő kapcsolat, - főként olyannal, aki még nem múlt el harminc - amiért szívesen fizetnek is. Csakhogy ez a passzió nemcsak a férfiak előtt áll a nyitva. Akadnak olyan pénzes, tehetős asszonyok – Sugar Mommy-k – akik örömmel ruháznak be fiatal fiúkákra, mint amilyen Bernárd is.

női gondolkodás

Valóban van egy hatalmas különbség nő és férfi között, de ez az eltérés nem a lábuk között rejlik, hanem az agyukban, a gondolkodásmódjukban. Azt kell mondjam, hogy Viktornak sok tekintetben igaza volt, mikor arról beszélgettünk, hogy gyakran veszik össze a barátnőjével. Főleg banális dolgokon és legfőképpen azért, mert a barátnője mindent túlagyal. Nem mondom, hogy ez minden nőre igaz, de nem is vasalhatjuk rá, hogy hazugság, mert: van benne valami. Néha tényleg túlpörögjük a dolgokat.

Megsütöttem, megszenvedtem vele. Azt mondja finom, és olyan az arckifejezése, mintha egy szelet mennyország lenne a szájában. Erre szájába veszi anyuka süteményét, ami minden évben elkészül a szupertitkos recept alapján, amit a még szuperebb ükanya csinált és lövésem sincs, hogy mi van a mennyországon túl, milyen faszább hely létezik, de odanyargalt egy pillanatra az én kedvesem és akkor azt mondja: „Nagyon finom a sütid, de anyué jobb!” Csak három szó villant át az agyamon: akkor b*szd meg!