Ismerek ilyen nőket. Talán még te is! Ezek a nők képesek arra, amire sokan mások csak vágynak. Úgy irányítják a pasijukat, mintha a cirkuszi mutatványos a tigrisét. Ezektől a férfiaktól bármit megtesznek életük szerelmének, bármit lehet tőlük kérni. Hogy mivel faragtak a nők kezes bárányt a pasijukból? Mi mással, mint szexszel! Szerinted lotyók vagy istennők azok a nők, akik képesek szexszel az uralmuk alá vonni a férfiakat?

 

 

lotyo vagy istenno 01

 

Kép: Freepik.com

 

Most talán azt gondolod, hogy erre bármely nő képes, akinek lyuk van a lába között, mert kb. ennyi a varázslat. Először én is azt hittem, de nem! Ezek a nők bizonyították, hogy többről van szó. A nő varázsa nem pusztán abban merül ki, hogy felkínálja a barlangját. Egy sor ravasz, okos lépéssel jutnak el odáig, hogy elérjék azt a szintet, hogyha a pasi nem hajlandó valamire és ők azt mondják, „Jól van, akkor két hétig nincs szex!”, akkor a pasira szabályosan rájöjjön a szapora és inkább bármit megtesz, csak ne vonják meg tőle...

 

Kíváncsi vagy hát arra a jól összetett hadműveletre, amivel ezek a nem mindennapi nők az ujjuk köré csavarták a férfiak szívét és tökeit?

 

lotyo vagy istenno 02

 

Egyrészt kezdjük azzal, hogy okos, ravasz, mindenre elszánt és főként türelmes nőkről beszélünk. Hiszen a jó munkához és a sikerhez idő kell, és ők szívesen áldozzák az idejüket és energiájukat arra, hogy egy olyan pasit „faragjanak”, aki megteszi azt, amit kérnek tőlük. Mindezt úgy, hogy a pasinak fel sem tűnik, hogy mit tesznek vele, vagyis hogy csúnyán hangozva: betörik. Legalábbis csak kevesen vannak úgy vele, hogy azt mondják nekik mindegy, ők bármit megtesznek, amíg van cserébe szex. Valószínűleg nekik alacsonyabb is az önbecslésük vagy csak szexért bármire hajlandóak. Nos, az ilyen pasikat is ki lehet használni. Lehetne is mondani, hogy milyen szemét dolog a nőktől, hogy így befolyásolják a férfiakat és uralkodnak felettük, de lássuk be: ez azoknál működik, akik megengedik.

 

Ugyanakkor nem biztos, hogy erre minden nő képes, hogy végig csinálja a „programot”. Arról nem is szólva, hogy azt vettem észre, ezt javában olyan nők művelik, akikből árad a karizma. Dől belőlük a határozottság, a tekintély, az erő és természetesen a szexuális vonzerő is. Ha egy ilyen nő csak simán kiveti a hálóját, már sikere van. Ám ennél többre vágynak, arra, hogy a kedvesük megtegye, amit szépen kérnek tőle. Biztos van olyan közöttük, akik maximálisan visszaélnek a helyzetükkel és már-már papucsállatkát faragnak a pasiból, de akadnak olyanok is, akik csak annyira használják ezt, amennyire igazán szükséges.

 

lotyo vagy istenno 03

 

De hogy? Hogy csinálják?!

 

Hát úgy, hogy előbb adnak. Előbb megmutatják a férfinak, mit tudnak, hogy képesek ők tüzes, belevaló házi cédák lenni és felejthetetlen szexuális élményben részesíteni a partnerüket, ha igazán akarják. Ez az első lépés, a mézes-madzag elhúzása. Azután visszazárják a szellemet a palackba és legközelebb akkor veszik elő, amikor a férfi tett valami jót. Kérés nélkül megszerelte a kocsit, nem csak úgy lelépett a haverokkal, hanem előtte illemtudóan egyeztetett a kedvesével. Szóval tett valami, amiért igazán meg lehet jutalmazni és ez több annál, minthogy ügyesen bekötötte a cipőfűzőjét. Jöhet a második lépés, a jutalom szex. Ismét hozni kell a formát és megmutatni, mit tud az asszony és prezentálni kell a szenvedélyes, minden vágyat teljesítő szeretőt.

 

Ezek után viszont már óvatosabbak, mert csak akkor jutalmazzák meg egy vagy két alkalommal a férfit, amikor igazán letett valamit az asztalra, mert azt akarják, hogy tudatosuljon benne, történik vele valami pokoli jó dolog, ha tett valami jót.

 

Na igen ám, de egy idő utána pasi elfogja várni a fenomenális szexet és ha okos, akkor magától is rájön arra, hogy főleg akkor ilyen jó a kekszelés, ha hálás az asszony. Ehhez nem kell nagy ész.

 

De tudjuk, hogy senki sem képes csak úgy kitalálni a másik gondolatait, hogy kezdi el a nő irányítani a férfit? Úgy, hogy elejti olyanokat, hogy "De jó lenne, ha jövő héten egész héten te mennél bevásárolni” vagy „Zavarna, ha megvenném ezt a cipőt? Kicsit drága, de olyan szexi rajtam!” Mond neki valamit, aminek örülne. Ha a pasinak van agya, megteszi, és akkor jöhet a fantasztikus lepedőgyűrés. Ha nincs, akkor a nő dobja be tök nyíltan: „Holnap vigyél el randizni/kirándulni és cserébe este úgy szeretkezünk, mint múltkor. Vagyis nyíltan közli vele a szándékait, a feltételeit, mondhatni üzleti ajánlatot tesz és hangsúlyozza az ő részét, hogy mit ad annak fejében, ha teljesül a kívánsága.

 

lotyo vagy istenno 04


 

Végül is… ez valahol üzlet. Hiszen mindkét félnek jó. Lehet közös megegyezés szerint, lehet manipulatív szándékkal, de mindketten megkapják azt, amit akarnak. Az állítólag egyébként is szexmániás pasik a vágyott szexet, a nők meg a randit, az utazást, a házi pasit, meg amit csak akarnak. A kérdés pedig azok, hogy ezek a nők zsenik és istennők, amiért képesek a kedvesüket szexuálisan megfogni és befolyásolni? Vagy valójában nem mások, mint lotyók, akik szolgáltatásaikért cserébe ajándékokat meg szívességeket kérnek? Bár nem szép dolog ítélkezni és különben is azt mondják, hogy aki képes ezt csinálni, nyugodtan aludni tőle és jó a pasijának annak szíve-joga, tegye hát. Elvégre felnőttek vagyunk, eltudjuk dönteni mi, fér bele és mi nem.


Aztán meg, ha pedig egy idő után elkezdi megmakacsolni magát a férfi vagy nincs kedve épp teljesíteni a kérést, akkor jöhet a tökére lépés: megteszed vagy nincs szex. Amennyiben sikeres volt az asszony hadművelete, akkor a férfi fejvesztve rohan és megteszi vagy kér egy kis időt és azután. Ám láttunk már olyat is, aki ráébredt arra, mi történik vele vagy csak szimplán elege lett belőle és azt mondta, csináld meg magad, szarok a szexre. Mert nem lehet mindenkit betörni vagy ha mégis, hát nem száz százalék, hogy örökre úgyis marad… ezért érdemes megfontolni, akarjuk-e szexszel zsarolni a partnerünket!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Érdemes rá időt szakítani! – A reggeli szex jótékony hatásai

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!