Talán már te is bújtál ágyba álmodban a pároddal, vagy George Clooney-val vagy Robert Downey Jr.-ral, a jóképű pasival, akivel együtt dolgozol vagy akár… egy nővel. Amitől persze ébredés után nem hogy a lelki ismeretfurdalás, de még a bűnösség érzete is rád tört, hogy milyen elfajzott lehetsz, hogy hetero létedre egy másik nővel kekszeltél és mindjárt attól kezdtél rettegni, hogy leszbikus vagy. Ne parázz, mert közel sem ezt jelenti az álmod…

 

 

alom szex novel 01

Kép: Pixabay.com

 

Mit üzennek erotikus álmaink?

 

Legfőképpen a szexuális vágyainkat, különösen azokat, amiket nem tudunk megélni a valóságban. Értelemszerűen többet álmodban szexről azok, akik egyedülállóak, mert hiányzik nekik a szeretkezés. De az is lehet, hogy van partnerük, csak éppen nem találják elég kielégítőnek a szexuális életüket. Illetve nem mernek bizonyos dolgokat megtenni, kérni, ezért helyette álmukban pajzánkodják ki magukat. Tehát sokszor a természetes kíváncsiságunkat éljük meg álmainkban.

 

A csavar pedig ott van, hogy nem mindig csak ezekre utalhatnak szexuális jellegű álmaink. Van, hogy üzenetének, köze sincs a szexhez. Utalhatnak arra is, hogyan állunk ahhoz a bizonyos személyhez, akivel álmunkban huncutkodunk. Jelentheti azt is, hogy valakinek a közelségére vágyunk vagy egyáltalán igényünk lenne a több törődésre, szeretetre, figyelemre és ezek nyilvánulnak meg erotikus álmainkban. Árulkodhatnak még elfojtott vágyainkról, érzéseinkről, félelmeinkről is. Olyan dolgokról, amik mélyen a tudatalattinkban rejtőznek és az igencsak figyelemfelkeltő erotikus álmok segítségével próbálnak előtörni. Úgyhogy sokkal összetettebbek az erotikus álmaink mintsem gondolnánk!

 

alom szex novel 02

 

Oké, ez eddig tiszta sor és sokan még el is fogadjuk. De mégis mit akarhat az álom, amiben azonos neművel vagyunk együtt? És miért van az, hogy álmunkban élvezetes, de éberen már undorítónak találjuk és szégyelljük érte magunkat? Reszkettünk a tudattól, mi van,

ha homoszexuálisok vagyunk?

 

Tehát, mi a csudát jelent, ha álmodban egy másik nővel szexelsz?

 

Zárjuk ki annak a lehetőséget, hogy tudod magadról, hogy biszexuális vagy és hajlasz a másik irányába, mert akkor nem is lenne mit magyarázni…

 

Minden más esetben egy leszbikus álom arra utal, hogy elfojtott szexuális vágyak rejtőznek benned. Nem mindjárt azt jelenti, hogy leszbikus vagy, hanem azt, hogy olyasfajta gyöngédségre, törődésre és szeretetre vágysz, amit te magad is adhatsz, mint nő, illetve ahogy látod mondjuk, ahogy a leszbikus bánnak egymással. Vagyis ezt a fajta érzelmi megnyilvánulást hiányolod a kapcsolatodból vagy az életedből.

 

alom szex novel 03

 

 

Mert gondolj bele, milyenek általában a nők az ágyban és most tekintsük az extrém vadmacska estektől. Gyengédek, óvatosak, figyelmesek, odaadóak, szeretetteljesek, érzékiek. Valószínűleg ezekben nincs részed a mindennapokban és talán még csak is tudsz róla, hogy hiányolod ezeket, és így adja tudomásodra a tudatalattid, egy kissé zavarba ejtő álommal egy másik nővel.

 

Sőt, azt is jelentheti, hogy saját magadból hiányolsz bizonyos tulajdonságokat. Mint mikor irigykedve tekintesz egy szexjelenetnél arra a nőre, aki látszólag egy szexbomba és a kisujjában van a tehetség és nem is feltétlenül szép, de olyat tud, amitől bomlanak utána a férfiak. Erre is vágyódhat a lelked, hogy olyan tökéletes szerető akarsz lenni, mint akár a pornófilmekben a macák.

 

Az pedig, hogy miért fog el a szégyenérzet egy ilyen álom után, nem nagy rejtély. Sokan félnek a másság gondolatától „hála” a mai társadalomnak és megbélyegezésnek. Kevés emberi meri nyíltan vállalni másságát a megszólások és a ferdeszemmel történő tekintetek miatt. Ezért inkább nem vállalják vagy maguk előtt is titkolják.

 

alom szex novel 04

 

Utóbbit már csak azért is, mert jó néhányan a változásoktól is félnek. Nem csak attól, hogy ki és mit fog hozzá szólni, hanem mert félnek attól a másik élettől, amikor nem férfi, hanem női partnert kell találni és számukra idegennek tűnik az a világ.

 

Ezt élték át azok, akiknek volt már erotikus álmuk egy másik nővel:

 

Andi (36)

 

„Gyakran álmodok olyat, hogy más nővel vagyok az ágyban. Ébredés után mindig el is fog a szégyenérzet. Pedig álomban olyan jó! Olyan gyönyörben van részem, amiben sosincs a valóságban, amikor a párommal szeretkezek. Összehasonlíthatatlan a két élmény. Szeretem őt, de akkor sem tud úgy érni hozzám, mint egy nő. Talán csak ezt hiányolom a kapcsolatunkból, a gyengédséget és azt a fajta törődést, amit egy másik nő adhat. De ettől még egyszer sem fordult meg a fejemben az, hogy partnert kellene váltanom, mert nem tudnám elképzelni az életemet egy nővel.”

 

alom szex novel 05

 

Dóri (29)

 

„Először nagyon megijedtem, amikor nővel volt erotikus álmom. Egy részt azért, mert túlságosan is élveztem, más felől meg azért, mert megijedtem, hogy talán biszexuális vagy leszbikus vagyok. Csakhogy megfigyeltem magamat és azóta sem nézek úgy egy nőre, mint mondjuk egy férfira. Nem kívánom őket. Persze talán az álmok miatt, de mocorog bennem az érzés, hogy talán egyszer kipróbálnám eggyel, de azt mondják, hogy ez természetes. De még nem jött el az alkalom viszont az álmaim meg vannak, akkor is, ha van párom és akkor is, amikor éppen nincs.”

 

Van valami, amit itt a cikk végén tudnod kell.  Sem a nemi identitásodat nem az álmaidat nem kell soha szégyellned, mert mind a kettő teljesen természetes! De mint olvashattad, nem kell mindjárt megijedni, csak mert álmodban egy nővel voltál együtt és élvezted! Egészségedre! Ne sajnáld magadtól az álombéli élvezetet. És próbáld meg a pároddal átformálni a nemi életéteket, hátha a valóságban is megkaphatod azt a gyengédséget, mint amire vágysz!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Amitől a nemi életed gyönyörteljesebb lesz - A tantrikus szex

 

A gondolatbeli megcsalás is megcsalás?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!