Szeretnél bevágódni a pasinál, akivel már egy ideje randizol? Oké, legyél csinibaba, mutasd meg, hogy vág az eszed, legyél humoros, de ne kezd el mindjárt elkényeztetni. Még akkor se, ha csak egy vacsiról lenne szó, hogy főzöl neki, akkor se kövess el ekkora hibát! Hogy miért olyan nagy „bűn”? Már is mondom…

 

 

elkenyeztetett pasi 01

 

Kép: Freepik.com

 

Alapvetően nem bűn. Teljesen jó, ha az a fajta nő vagy, aki szeret főzni, és aki szeretné megcsillogtatni a tudását a randi, illetve a friss pasi előtt. De hidd el, ráérsz vele! Utána, ha tartósan egymásra találtok és boldog párkapcsolatban éltek, rengeteg időd lesz mosni-főzni-takarítani rá, ha esetleg ez lenne a vágyad. Nem vicc, van akinek ez a vágya és nincs is vele baj.

A baj ott van, hogy túl korán vetjük be a házi tündér, jóra való leendő feleség kártyákat. Mert megakarjuk nyerni a kiszemeltünket, illetve a csávót, akit álmaink palijának hiszünk. Egyesek ezt úgy érik el, hogy túl hamar bújnak az ágyába, prezentálják a szexistennőt, mindenben egyetértenek vele és így tovább. Egy szóval elkezdődik a kiszolgálás. Mindegy, hogy fizikai vagy lelki szinten történik, de beindul a gépezet.

 

 

Márpedig ha túl hamar történik, azzal csak azt éred el, hogy villámgyorsan hozzászoktatod a jóhoz. Ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán, semmit az ég egy adta világon ne kedvezz neki. De, tedd csak, lassan és óvatosan adagolva. Tudod, a tortát sem két pofára kell befalni, hanem nem árt kiélvezni az ízeket. Mint ahogy az se mindig jó, ha egy pillanatig tart a gyönyör, ahelyett, hogy mondjuk egy óráig is menne. Érted, mire akarunk kilyukadni? Hogy az elnyújtott örömökben több a varázs? Meg a meglepetés. Hogy időről időre mindig bedobsz valami újat.

 

elkenyeztetett pasi 02

 

 

Ezzel véletlenül sem azt akarjuk sugallni, hogy minden pasi egyforma és mindegyik egy elkényeztetett bunkó lesz, ha hamarabb adod be a „jó feleségnek való” csomagot. Nem mindenki él ezzel vissza és sokuk hajlandó azután is tenni a kapcsolatért, hogy megszerezték a nőt. De nem mindegyik…

 

Akár azért, mert ezt látta gyerekkorában, hogy az anya egy tüsténke volt és kiszolgálta apukát vagy egyszerűen könnyen hozzászokik a jóhoz típus. Ha kifogsz egy ilyet és bedobod nála a tökéletes házi asszony szerepet, lehet, hogy megnyered, de talán egy életre ki is cseszel magaddal. Hiszen onnantól kezdve elvárásai lesznek. Elfogja várni, hogy mindig nyújtsd a maximumot. Az első pár évben minden bizonnyal rém lelkes leszel. De utána, ha bejön neked az élet, a karrier, a gyerek vagy csak szeretnél magaddal foglalkozni, ő ott lesz a sarkadban és követel. Hogy nyújtsd azt, amit korábban is, hiszen, hogy képzeled, hogy hozzászoktatod a jóhoz, utána megvonod?

 

Ezért nem szabad, hogy csak te adj! Érd el, hogy ő is főzzön neked vagy legalább tegyen érted bármilyen erőfeszítést, gesztust (ha ne adj’ Isten magától nem jut az eszébe). Fontos, hogy szinten tartsd az érdeklődését, hogy ő ugyanannyira akarjon téged, mint te őt és küzdjön érted. Nem kell sárkányokat ölni meg hazahoznia a grizzly-t, hogy süsd meg, de dolgozzon meg ő is a kapcsolatért. Ha nálad van és felajánlja, hogy elmosogat vagy kiviszi a szemetet, nem kell mindjárt leverni neki egy parasztlángost, hogy „Hagyjad mucikám, te csak ülj és bámulj a tévét.”, hanem köszönd meg neki és hagyd, hogy megcsinálja. Nem baj, ha már a kezdet kezdetén kialakul köztetek az egyenlőség, hogy ő is megtesz dolgokat és te is.

 

elkenyeztetett pasi 03

 

Ami pedig az előbb is említett szinten tartandó érdeklődést jelenti, gondolj csak bele, hogy sok pasi elunja magát a kapcsolatban, ha túl hamar szerez meg egy nőt vagy nem talál kihívást a kapcsolatban. Igen, néha pont ezért mennek szét a párok, mert unják az életet, a kapcsolatot, túl jó dolga van benne. Egy férfinak (aki amúgy is híres a vadászösztönéről) kell a lehetőség, hogy férfiember lehessen és vadásszon. Neked azt kell elérned, hogy újra és újra téged akarjon levadászni, meghódítani. Különben jön a sörpocak növesztés és rosszabb esetben egy tuskó lesz, aki semmit sem lesz hajlandó megtenni vagy egyszerűen lelép ebből a tökéletes és színtelen kapcsolatból. Ugye egyiket sem akarod?

 

Talán most esik le lassan, hogy épp ez lehetett e baj a korábbi kapcsolataidban. Érdemes belegondolni. Sok nő tényleg szeret adni, családcentrikus típus és maguk is olyan környezetben nőttek fel, hogy látták, hogy apuka pénzt keres, anyuka meg házvezetőnősdit játszik. Ez valahol működik, valahol nem. Nem muszáj mindig a hozott mintáinkat tovább vinni, lehet rajtuk nyugodtan változtatni. Csak akkor működhet hosszú távon egy kapcsolat, ha mindkét fél rak bele és ez érezhető is a másik fél számára, aki elégedett is és nem csak megjátssza a mártírt, hogy ő egy boldog rabszolga.

 

elkenyeztetett pasi 04

 

Úgyhogy ha ilyen kis házi tünci-tyúkanyó vagy, próbáld kicsit visszafogni magad és igyekezz kiszabadítani a lovagot a párodból ahelyett, hogy kasztrálod vagy elkényezteted őt! Nem kell őt túl sokáig elutasítani és eltolni magadtól, de ne az első randin teregesd ki minden lapodat. Szép lassan vezesd fel. Bár minden eset más és más, ezért tapogasd ki a férfi igényeit, elképzeléseit is. Ha úgy érzed, nem egy elkényeztetett típus és nincsenek ilyen elvárásai akár a 3-4 randin fel is engedheted. Ám ha meg van a gyanú, hogy kényelmesfajta, de nem akarod dobni, akkor csak érd el, hogy küzdjön és told ki a vacsit nálad a 6-7 randira vagy kicsivel tovább annak fényében, mennyire javul!  Találd meg az aranyközép utat úgy, hogy mindkettőtöknek jó legyen és akkor kapcsolatod sokáig fog tartani!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Csóró vagyok és így is kellek neked?!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!