pasi vagy az anya

Vagy mindkettő? Ivett elsősorban a pasiját okolja. Az életben nem gondolta volna, hogy ez megtörténhet vele. Hogy a 27 éves barátja, lefekszik a 44 éves anyukájával. Kétségkívül gyönyörű anyja van, nagyon jól tartja magát a korához képest. De az elvált édesanyjáról se gondolta volna álmában, hogy ilyesmire vetemedik. Fel is merült benne a kérdés: Milyen az anya, aki elhappolja a lánya elől a barátját?

szakítás után

Mirjam három hónapja szakított a párjával. Négy és fél éve voltak együtt. Ez volt az eddigi leghosszabb kapcsolata. Nagy szerelemmel indult és egy év után már össze is költöztek Dénessel. Ám az utolsó egy évük meglehetősen viharos és hullámzó volt. Voltak jobb-rosszabb időszakaik, de gyakran veszekedtek. Végül Dénes utalt rá, de közös megfontolás után arra jutottak: szakítanak.

lelki társak

Azt állítják, hogy egy párkapcsolatban nem elég egymást, hanem a kapcsolatot is szeretni kell. Azt a kimondatlan szövetséget, amit egymásnak jelentünk, és ami azt suttogja egy éjszaka, hogy olyan vagy, mint a lelkitársam. De a lelki társak érezhetik néha a nem törődés fogalmát, a leszarás gondolatát, a feladást?

megbánás

Nektek mi az első gondolat, mikor megtudjátok, hogy a párotok megcsalt, vagy éppen egy másik nővel van, akiről tudjátok, hogy erősen hajt a barátotokra? Nyugodtan hátradőltök, mert megbíztok a másik félben, vagy azt tervezitek, hogy ti mikor fogjátok ezt visszaadni? Belül érzitek, hogy úgyse fogjátok, de magatokat hergelve mégis csak jobb igy kiadni az egészet. Mert valljuk be, mi nők hajlamosak vagyunk rá: arra, hogy magunkat hergeljük a hülyeségre.

érzelmileg fogyatékos

Öt év kellett Dettinek, hogy rájöjjön, a kapcsolata nem tart sehová. Öt év kellett, hogy végre ráeszméljen, hogy ő lehozhatja a csillagokat a kedvesének, változhat akármennyit, lehet akármilyen tökéletes, nem viheti el egyedül a hátán a kapcsolatot. Nem azért, mert Roland az ellenkező irányba csónakozik vagy mert szándékosan nehezíteni meg a dolgát. Hanem mert egyszerűen nem teszi semmit.

szenvedélyes szerelem

Biztos emlékszel rá te is, hogy milyen volt, hiszen legalább egyszer mindenki átéli a nagy lánggal induló, tüzes kapcsolatot, ami jóformán lyukat éget a szívünkben. Amikor úgy érzed, ő a világ közepe, a mindened, akiért hajlandó lennél tűzbe tenni a kezedet. Aki annyira hiányzik, ha egy nap nem látod, nem hallod a hangját, attól félsz, hogy a mentő visz el, mert belerokkansz. Ám ha ilyen nagy lánggal indul a kapcsolat, vajon ugyanolyan hamar ki is ég?