egyetlen nővel szexeljen

Egy barátom, Peti szerint irreális női elvárás az, hogy a kedvesünk, házastársunk egész életükben csak és kizárólag egyetlen csak velünk feküdjön el. Valóban így lenne? Kimondjuk a boldogító igent, hűséget fogadunk egymásnak, de valójában csak illemből vagy mert jól hangzik? Minden kapcsolat halálra van ítélve, ahol a párok időnként nem dugnak félre? Tényleg nem életszerű dolgot várunk el egymástól?

magas elvárások

Azt hiszem, valahol félúton tévedtem el. Valahol a tündérhercegek-fehér-lovon és a motoros-tetkós-rosszarcú-fiúk között leültem egy borral és könyvvel a kezemben az útszélére, és annyira jól éreztem magam ott, hogy ott ragadtam. Talán ez a kettőség az, ami miatt sosem voltam tisztában a magas elvárásaimmal, mert minden olyan magától értetődő volt. Az is, ahogyan lélegzem.

vásárlás

A nők nagy többsége szeret vásárolni, a férfiak pedig nem. Kivételek persze vannak, de általánosságban elmondható, hogy a két nem között állandó konfliktusforrások egyike a „shoppingolás”.

ellaposodott kapcsolat

Azt hiszed, hogy a legtöbb kapcsolat azért megy tönkre, mert megcsalás történt? Vagy egyszerűen nem illetek össze? Kiszerettek egymásból és mással lelték meg a szerelmet? Tudod sok esetben ezek a kapcsolatok ugyanazon okból érnek véget, ami minden kapcsolat mumusa lehet: hogy nem töltöttek elég időt együtt. Minőségi időt.

miért házasodik a férfi

A rövid válasz a kérdésre az lenne, hogy azért, hogy legyen valaki mellette.  Hogy érezze a törődést. A férfi egy olyan nő mellett kötelezi el magát, aki képes hatni rá, aki jó irányba viszi, aki mellett úgy érzi, normális életet fog tudni élni.

kirakat párok facebookon

Pörgeted lefelé a Facebookod idővonalát és látod a barátaid képeit, amin boldogan feszítenek a párjukkal, a gyerkőcükkel, ahol épp a tengerpart mellett sütik ropogósra magukat. Vagy mikor találkozol velük, négyesben randiztok, összeaszalódik a szíved, halálosan féltékeny vagy, mert ők olyan boldogok, annyira tökéletes a kapcsolatuk, a tied meg egy nagy szar. Ó, ne aggódj! Az övéké is, csak éppen rohadt jó színészek!