nem vagyok az exed

Néha azon kapod magad, hogy egy-egy odaszólogatás kapcsán rádöbbensz, hogy valójában nem is neked szól, hanem általánosítva lettél. Hogy a párod annyira beleragadt az előző kapcsolatainak hátrányaiba, hogy észre sem veszi, de téged is egy kalapba tesz az exeivel. Mintha evidens volna, hogy mindenki ugyanolyan. Hogyha anno az a másik lány így csinálta, akkor biztos a mostani párja, vagyis te is így fogod. Hazugság azt állítani, hogyha a férfi nagyon szerelmes, akkor őt nem töri össze a szakítás, vagy éppenséggel a válás.

szemét emberek

Sajnos jó ideje „hódít” ez az új párkapcsolati mentalitás, hozzáállás. Vagyis, ha összetörték a szívedet, megcsaltak, megbántottak, akkor neked is ezt kell tenned, mert könnyű, kényelmes és nem érdemelnek egyebet a pasik, illetve nők, mivelhogy ez mindkét oldalon igen jól működik. A legtöbben csak csodálkozunk és hápogunk „miéért ilyen gonoszak az emberek” és fogalmunk sincs, hogy azért, mert ők egyszerűen így döntöttek…

sosem felejted el a nagy szerlemet

Azt mondják, az idő mindent megold. Az idő mindenre gyógyír. Blablabla. A fenéket! Oké, max idővel csökken a veszteség, a fájdalom érzése, egy kicsivel megfakulnak az emlékek, de hogy nem radír az idő, az hótziher. Ha van valaki, akit pokolian szerettél, akiért képes lettél volna elmenni a világ végére vagy háborút indítani érte, akkor azt rohadt élet, hogy nem fogod elfelejteni.

kevesebbszer mondja a szeretlek szót

Szeretlek. Van benne valami varázslatos. Imádjuk hallani, sőt, sokan még kimondani is szeretjük. Titkos hatalommal, mágikus erővel ruháztuk fel. A szó, ami azt jelenti, kellünk valakinek. A szó, amivel érzékeltetni tudjuk, hogy akarunk valakit. Ez az egyetlen szó is képes határtalan boldogságot, hitet és erőt adni. Nem kérdés, hogy miért olyan fontos számunkra. Éppen ezért lehet olyan aggasztó, mikor egyre kevesebbszer halljuk…

megcsalás okai

Persze hála az égnek nem csaltak meg nyolcan, az az egy is éppen elég volt, zsebre is tettem egy életre, meg azokat a bizonyos tanulságokat, amiket ilyenkor érdemes levonni. Ellenben összegyűjtöttem egy csokor nőt és vállalták a kihívást, hogy megkérdezik az exet – illetve volt bakker olyan, aki nem az exét, hanem a férjét, hiába, ilyen ez a szerelem, képes a megbocsátásra – hogy elétek tárjuk azt a 8 okot, amiért megcsaltak bennünket.

jó kapcsolat titka

Félünk a hirtelen ránk zúduló érzelmektől. Félünk, hogy valami megmagyarázhatatlan oknál fogva mindig a másik igényét lessük, hogy vajon neki mi lenne a legjobb, vagy legalábbis majdnem a legjobb. Félünk, hogy akaratlanul is megbántjuk. Félünk attól, hogyha megszeretjük, ha közel engedjük magunkhoz, egy szempillantás alatt elveszíthetjük. Félünk a változástól. Félünk kötődni.