jobban szeretlek, mint te engem

Szeretheti egy pár ugyanannyira egymást? Vagy ez lehetetlen és az egyik valóban jobban szereti a másikat? Különben is, miért baj, ha mondjuk a nő vagy a férfi szeret jobban? Attól miért lesz a másik szerelme kevésbé értékes? Miért kellene attól rettegni, hogy akkor el fog hagyni bennünket? Egyáltalán miért kell a szerelemből versenyt csinálni? Nem az a lényeg, hogy szeretjük egymást?

nagyobb megcsalás

Mitől akadunk ki inkább? Mi a megbocsáthatatlanság legeslegteteje? Pedig az ember, talán a korral lévő bölcsesség miatt, de sok mindent megbocsát, sőt. Azért mégis… melyik a rosszabb? Amikor a párunk csak szexelt egy másikkal, vagy a szex mellé szerelem is párosult? Melyik számít igazi megcsalásnak, és miért épp az?

virágot vett a férfi

Nektek is már elhagyta legalább egyszer a szátokat az a kérdés az uratok felé, mikor amaz virággal vagy valami drága ékszerrel ment haza mindenféle évforduló nélkül, hogy na, ezt miért kapom most? Csináltál valamit? Megcsaltál?!

szeretlek ezért elengedlek

Általában, amikor szerelmesek vagyunk, foggal-körömmel ragaszkodunk a kedvesünkhöz. Mert imádjuk. Csak magunknak akarjuk, hogy örökké bennünket szeressen és mellettünk legyen. Azt reméljük, hogy neki ugyanolyan jó a kapcsolat, mint nekünk és ugyanúgy gondolkodik, ahogy mi, hiszen elképzelhetetlennek tartjuk az életet a másik fél nélkül. Talán valóban ezt akarja mindkét fél. De ha jobban belegondolunk, valahol ez a világ egyik legnagyobb önzősége.

prosti vagy szerető

A legelső gondolata az embernek az, hogy egyik se. Persze, mindannyian ezt szeretnénk és szívből kívánom azt, hogy soha, senkinek se keljen azzal szembesülnie, hogy rajta kívül más is van a férje számára. De ha mégis választanod kellene a kettő közül, melyiket ítélnéd jobbnak? Igen, a két rossz közül. Azt, ha a férjed szeretőt tart vagy ha prostihoz jár rendszeresen? Ez a kérdés egy csajos beszélgetés alatt komoly vitát indított el, de eddig akárhány nőtől kérdeztem, mindenki mást felelt.

Nem emlékszem, kivel feküdtem le

Tavaly szilveszter volt. Három barátnőjével kimentek egy utcabálra. Persze előtte otthon alapoztak kicsit, amolyan kis kényelmes, csajos üzemmódban eliszogattak, hogy jó legyen a hangulat a nagy bulihoz. Előbb elmentek egy szórakozóhelyre bulizni és utána mentek ki az utcára és onnantól kezdve már egyre homályosabban emlékszik a dolgokra. A legközelebbi teljesen tiszta emléke az, hogy kinyitja a szemét, reggel van, az ablakon besüt a nap és fogalma sincs hol, és kinek az ágyában van, de mellette egy férfi horkol.