Az internetes társkereső oldalak mindig megérnek egy litániát. A körülötte zajló dolgok is már önmagában viccesek, de ahogyan emberek önmagukat kényelmetlen helyzetbe képesek sodorni, arra már nincsenek szavak.

 

Kép: pixabay.com

 

Pár hónapja már beszéltünk arról, hogy a társkereső oldalak amennyire személytelenek, olyannyira kamuk is egy bizonyos százalékban. Arról is volt szó, hogy olykor több örömlányba futunk bele, mint azt elsőre gondolnánk. Most egy újabb érdekességet véltünk felfedezni, amit egyik kedves olvasónk osztott meg velünk. Története annyira mókás volt, hogy a beszélgetés részleteit fontosnak gondoltuk elmesélni, hiszen biztosak vagyunk abban, hogy többen is találkoztatok már hasonló esetekkel.

 

  1. A nem szószátyár, de lényegre törő

Biztosan volt már példa arra, hogy egy szórakozóhelyen a frissítő italodat várva megkörnyékezett egy pasi, aki már erősen romantikusra itta magát és a kötelező köröket lerövidítve csak annyit esett ki a száján, hogy: „jó a melled, köll kóla?” Nagy valószínűség szerint nem alakult ki az ismerkedés után bensőséges kapcsolat. Társkeresőkön is szép számmal találkozhatunk ilyen intellektuális személyekkel, akik a „Szia” után a „Szex?” kérdést feltéve várnak a csodára. Érdemes lereagálni az ilyen embereket egy egyszerű kijelentéssel, ami biztosan megállítja agyszerkezetüknek apró fogaskerekeit, hogy „Túl sok a duma, szex előtt nem szoktam ennyit társalogni.” Hidd el, nem fogja érteni, magadnak meg szerezhetsz újabb vidámabb perceket széles mosollyal.

 

Kép: pixabay.com

 

    1. A feledékeny, de magabiztos

Említett olvasónkat egy két hónapos időszakra megsuhintotta Ámor nyila. Egyik társkereső oldalról érkezett felé az ismeretlen boldogság, majd kapcsolatukat lezárva ő is és kedves exe is ment tovább a saját maga útján. Egy hosszabb inaktivitást követően újabb esélyt adott a férfiaknak, hogy meghódítsák szívét és újabb levelek érkeztek az erősebbik nem képviselőitől hozzá. A gond csak az volt, hogy a postaládája egy olyan levelet is tartalmazott, aminek feladója az imént említett ex volt és ugyanazzal a hosszú levéllel próbálkozott, mint akkor. A leleményes versenyző sajnos nem vette észre, hogy ugyanannak a nőnek küldte el a levelet, akivel már volt közös múltja. Drága olvasónk természetesen válaszolt a levélre illedelmesen, hogy: „Szia Gyuri, de egyszer már megpróbáltuk, szerintem ne erőltessük a dolgot!” A magabiztos Gyuri visszaírt a levélre és hosszas magyarázkodásba kezdett, ami csak olaj volt a tűzre. Sajnos azt nem tudta letagadni, hogy nem ismerte fel azt a nőt, akinek csapta a szelet egykoron. Legalább annyit mondhatott volna, hogy nem működik megfelelően a videokártyája a számítógépében és pixelesen tölti be a képeket, vagy valami kreatív ötlettel előállhatott volna. Sajnos ez a próbálkozás, nem hogy maxi gáz és full ciki volt, de egyértelműen veszett fejsze is. A feledékenység képes hülyét csinálni mindenkiből, törekedjünk a memória karbantartására! Már az említett történet is kiváló motiváció.

 

Kép: publicdomainpictures.net

 

    1. A félénk fantom

A hős szerelmes, aki hosszú kapcsolatot keres és mindent megtenne mátkájáért, de saját önbizalomhiánya ezt megakadályozza, ezért ez a típus soha nem teríti ki őszintén a lapjait. Pontosabban mindent elmond a életéről, de a személyes találkozásra soha nem kerít sort. Hiába a hosszas levelezések, hiába az órákon tartó csetelések és telefonbeszélgetések, nem meri megmutatni magát az imádott nő előtt. Fél az elutasítástól és fél önmagától. Ezért a találkozás előtt vagy hazudik és kifogásokat keres, vagy egyszerűen csak nem megy el a randira. Sajnos nem érti meg, hogy így minden esélyt megtagad magától és saját boldogságának a lehetőségét is. Pedig sajnos nagy számban vannak jelen ilyen típusú férfiak a társkeresőkön, ami elfecsérelt idő csupán az életükből. Nyilván megvan ennek a pszichológiai háttere is, reméljük meglelik lelki békéjüket ezek a férfiak és megismerhetjük egyszer őket is. Ki tudja mit hoz az élet?

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!