Rengeteg cikk jelenik meg arról, hogy mégis hol lehetnek azok a mágikus pontok a férfi testen, amit megbizsergetve a mennyekbe repíthetjük a kedvesünket. Éppen ezért a változatosság kedvéért Ti, hölgyek osztottátok meg velünk, hogy melyek azok a tuti biztos zónák, amiknek érdemes nagyobb figyelmet szentelni. Természetesen minden férfi más, ami az egyiknek bejön, nem biztos, hogy a másiknak, de ha egyszer a hölgyek ennyire állítják, ajánlatos tesztelni…

 

ferfi erogen zona 01

 

Kép: Freepik.com

 

Talán azt hiszed, már minden erogén zónáját ismered a kedvesednek. Talán amondó vagy, hogy ideje felfrissíteni a nemi életeteket és tanulni valami új trükköt! Reméljük, hogy a segítségedre lesznek mások tapasztalatai, amelyekben elárulják, hogy hol célszerű nyomást gyakorolni a párunkra. Nagyon sok volt az egyező vélemény, ezért igyekeztük a legbiztosabb és legkülönfélébb tippeket összeválogatni:

 

Belső comb és lágyék

 

Mariann tapasztalata az, hogy a párja vérnyomását az egekbe tudja tornázni azzal, ha a férje belső combjait simogatja illetve ingerli a nyelvével. Azt mondta, hogy maximum a combtövét, a lágyékát lehet még finom nyomással, simogatással stimulálni, de ne nyúljunk rá mindjárt a lényegre. Ha nem túl sok, de nem is túl kevés időt szánunk ezeknek a területeknek a kényeztetésére, akkor pattanásig lehet feszíteni a kedvesünk idegszálait, aki alig fogja várni a folytatást.

 

Karok belső része, csukló és az ujjvégek

 

Berni viszont a karok belső részének izgatására esküszik. Elmondása szerint a körmeivel óvatosan végig cirógatja vagy a nyelvével végig egészen a csuklóig – amit ő párja különösen kedvel és – végül az ujjainak szopogatásával fejezi be, amitől egészen megszokott vadulni a szerelme. Most gondold csak el… a kellő csábos nézést bevetve hozzá nem lenne csoda, ha sokkot a gyönyörtől.

 

ferfi erogen zona 02

 

Tarkó és fejbőr masszírozása

 

Petra azt mesélte nekünk, hogy az ő párja imádja, ha csókolózás közben a haját túrja. De nem csak simogatja, hanem a tarkóját és hátul a fejét egy kicsit megmasszírozza, körkőrösen nyomást gyakorol ezekre a pontokra. Az ő kedvesét ez rettentően beindítja! Néha egy picikét a haját is meghúzza, de csak óvatosan! Ugyanakkor figyelmeztetett arra, hogy nem szabad túlzásba vinni, mert ha sokáig csináljuk vagy túlságosan masszázsba megy át, az már ellazítja a partnert és beálmosodik. Azt pedig ugye nem szeretnénk?

 

Mellbimbók ingerlése

 

Több hölgy is esküszik arra, hogy nem csak a nőknek jön be a mellbimbók szájjal és nyelvvel történő izgatása, hanem a férfiak is kimondottan díjazzák át. Sokak szerint érdemes elidőzni ezen a területen, és esetleg hagyni, hogy a férfi kicsit nézhesse is, mert ez rettentően felkorbácsolja a vágyát. Ezen kívül még lehet óvatosan harapdálni és miközben testének egyéb területeit térképezed fel, az egyik ujjaddal folyamatosan ingerelheted közben.

 

ferfi erogen zona 03

 

Köldök és területe

 

Anett a párját azzal tudja beindítani, hogy végig puszilgatja, csókolgatja a felső testét, de több időt tölt a köldöknél és az az alatti résznél, ugyanis a hason az a terület egy rendkívül érzékeny rész, amit ha leheletfinomsággal izgat, akkor a párja őt idézve „eldobja tőle az agyát”. De az ő párja alapból nagyon „hasas”, mármint szereti, ha a hasának bármely területe csókolva van.

 

A fenék része

 

Zsani azt mondja, hogy a férje nagyon szereti, ha simogatja a fenekét vagy markolássza. A karmolászás semmiképp, próbálták azt is, de az nem jött be nekik. Viszont saját bevallása szerint a férje oda van azért, ha csókolgatja a fenekét és a nyelvével a két alma közötti részt ingerli a szájával. De ugyanilyen érzékeny a farkcsont fölött rész is. Ez már önmagában is elég ahhoz, hogy a párja beinduljon. Ám az is igaz, hogy ő néha ennél messzebb megy és ha már „kikandikál a vége”, ahogy a kedvese hason fekszik, óvatosan masszírozza közben a tetejét vagy akár „így végez vele”.

 

ferfi erogen zona 04

 

Oldalsóvonalak és hónalj

 

Ezt is egyöntetűen kiemelték a hölgyek, hogyha a körmeikkel nagyon finoman vagy akár a nyelvükkel végig pásztázzák a férfiak oldalsóvonalát, azért megtudnak őrülni a férfiak. De csak ha jó lassan és finoman van csinálva. Mondani sem kell egy csikis férfinél ez nem bejövős. Ellenben volt olyan, aki hozzátette, hogy megszokott állni a hónaljnál és ha nem is telibe nyalja a hónaljat, de a széleit óvatosan körbecsókolgatja. Kiemelte, hogy az ő kedvese borotválja, figyel a higiéniára, úgyhogy sem a dezodorát, sem az izzadtságát nem nyalta le eddig.

 

A vállövi rész és a nyak

 

Margó férje azt szereti, ha a vállait simogatják végig a nyakáig. Illetve ha Margó a szájával csókolgatja és ingerli ezeket a területeket, akár úgy, hogy ott van a háta mögött. Margó el is árulta, hogy ilyenkor azért néha „elkolbászol” a keze és amíg a szájával az előbb említett területeket izgatja, kezeivel végig simíthat a férje mellkasán, megállhat a mellbimbóknál és egészen lejjebb is csúszhat a keze egy gyengéd masszázs erejéig.

 

ferfi erogen zona 05

 

A fül és a hímvessző

 

Jóformán ezekkel kezdte a legtöbb a nő. Természetesen ezek a telitalálatos pontok. A fület lehet óvatosan harapdálni, finoman simogatni a nyelvvel, - de óvatosan a nyállal, mert azt nem szeretik, ha totál eláznak - néha beleszuszogni, mert sokuk szerint ez is kedvükre van a férfiaknak. A hímvessző eddig nem volt kérdés, hogy az a forrópont és elég sok hölgy vallotta be pirulva, hogy nem csak kézzel szokták ingerelni… és hogy természetesen nem feledkeznek a meg „tojásokról” sem.

 

Bízunk benne, hogy találtál olyan pontokat, amelyeket még nem próbáltál, de kedvet kaptál ahhoz, hogy teszteld! Mindenképpen érdemes, elvégre semmit sem veszíthetsz vele, legfeljebb nyerhetsz! Persze még sok egyéb erogén zóna is található a férfin, mint a térdhajlat, talp, lábujjak. Ajánlatos hébe-hóba kísérletezni és nem lehetetlen, hogy akár egy új pontot is sikerül rajta felfedezned!

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

 Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Honnan tudod, hogy jók vagytok együtt az ágyban?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!