Mi kell a pasinak? Egy jó asszony, aki főz, most, takarít rá, neveli a gyereket, aki színes és érdekes és békén tudja hagyni, mikor meccset akar nézni a haverokkal. Ugyanakkor kell nekik a pikantéria is, amit sokszor csak a pornóoldalakon találnak meg vagy az utcán elsétáló prostinak álcázott nőkben. Mégis, hogy lehet megfelelni ilyen szintű elvárásnak? Hogy legyen egy nő mintafeleség, esetleg mintaanya, és egy nimfomán céda is? Egyáltalán miért kellene kielégíteni a pasik minden vágyát? Mert különben félre kacsintanak?

 

feleseg kontra ceda 01

 

Kép: Pixabay.com

 

Kétségkívül ez minden nő rémálma… hogy a pasija kifele kacsintgat. Nem is biztos mindjárt azért, hogy elhagyja vagy megcsalja, de sok nőnek már az is éppen elég bántó, ha a párjuk meglegelteti a szemeit egy finoman szólva is hiányos öltözetű csibén vagy top modell külsejű macán. Még inkább, ha pornófilm nézésen kapják életük párját. Sértő, mert úgy érzik, hogy nem elég jók, nem elég szexik, kívánatosak.

 

Mondják, hogy a nők sokoldalúak tudnak lenni, na de muszáj is? Ha nem akarjuk, hogy férjurunk kifelé kacsintgasson, akkor ki kellene fordulni önmagunkból és megjátszani a házi szajhát? Mert lássuk be, minden nő arra vágyik, hogy ő legyen a tökéletes a pasija szemében, és hogy annyira csak érte dobogjon a szíve – meg a kolbásza – hogy másra se tudjon nézni. Ehhez pedig mindig több kell. Minden pasinak kell az extra. Ha nem is mindennap, de igényük van arra, hogy néha előbújjon a mintafeleségből a rosszéletű nőcske, aki (majdnem) mindenre hajlandó. Jöjjön a szexistennő és mutassa meg lepedőgyűrő tehetségét, kápráztassa el és repítse az egekbe.

 

feleseg kontra ceda 04

 

De mégis, hogyan érje el ezt mondjuk egy olyan nő, akinek nincs elegendő tapasztalata? Mivel arra minden nő képes, hogy elmenjen és bevásároljon egy rahedli szexi rucit és beöltözzön fehérnemű modellnek vagy egy utolsó lotyónak, na de a tehetséget nem adják az ajándéktasihoz!

 

Márpedig a szexhez kell némi tudás, tehetség, aminek egy része elsajátítható az idő múlásával egy kapcsolatban, miközben a felek megismerik egymást az ágyban, de az egy idő után uncsi lehet, kelleni fog a frissítés. Nagy mázlisták azok, akiknek jók az ösztöneik, vagy Isten adta tehetségük van hozzá és mindig odanyúlnak ahova kell vagy azt csinálják. De mi legyen a többiekkel? Mondjuk azokkal a nőkkel, akiknek mondjuk életében volt 1-2 tartós kapcsolatuk vagy szexpartnerük, aztán bummm jött az igazi és azóta vele élnek házasságban. Sőt, az se olyan ritka manapság, hogy valakinek rögtön a Nagy Ő jött és akkor végképp rápacsált a tapasztalatszerzés kérdésére. Így, ha valakinek nem volt a férje előtt 5-6 kapcsolata vagy egy csomó egyéjszakás kalandja, honnan szerezzen magának tapasztalatot? Hát persze, hogy egy utcaszéli vagy luxusprosti mindent tud és a kisujjában van a szexualitás összes létező fortélya, hiszen volt is elég lehetősége kiismerni a pasikat és folyamatosan fejlődni.

 

feleseg kontra ceda 06

 

Milyen lehetőségei maradhatnak hát a tapasztalatlan házi tündérkéknek? Ugyanis a legtöbb nő nem szeretne élete végéig azon aggódni, hogy előbb-utóbb a pasi meg fogja unni és jó képet sem szeretnének ahhoz vágni, hogy a férje a pornóra vagy magányos perceiben a fürdőben elégíti ki saját magát más nőkről fantáziálva. Valóban nem marad más választás és fel kell venni a kéjhölgy szerepét?

 

Itt jön az, hogy titokban bizony sok nő vetemedik arra, hogy pornót nézzen vagy hasznos könyveket forgasson a kezében arról, mi kellhet a pasinak, egyáltalán ötleteket gyűjtsenek vagy rájöjjenek, mitől olyan izgalmas, szexi a pornó, meg a prostik világa. Vagy összeül erről sutyorogni egy kávé fölött a legjobb asszonypajtással, hogy kiderítse, ő, hogy köti az ebeket a karóhoz…

 

feleseg kontra ceda 03

 

Egy ilyen felmérés után a rosszabbik esetben a mintafeleség azt mondja: ő képtelen erre. Ő nem tud kifordulni magából és felölteni a repedtsarkú külsőt. Mert igazából nem is akarja. Ha nem is tudatosan, de tudattalanul szinte biztos, hogy megalázónak, közönségesnek érzi. Márpedig ő szerelmet, romantikát akar, ahol a felek kölcsönösen tisztelik egymás testét és lelkét, nem pedig egy gyors kekszelést vagy számára elkorcsosult hentergést. Azt szeretné, ha a párja önmagáért szeretné. Legalábbis ennél még az is jobb, ha nincsenek romantikus körülmények, csak sima szex. Tehát, náluk maradnak a jól bevált módszerek…

 

A másik esetben mintafeleség azt mondja, hogy bevállalja a szerepet és „kitanulja” a mesterséget. A férje lesz a próbababa (vajon melyik ne örülne ennek?) és rajta fogja tesztelni időről-időre a tudását, amit a szex- vagy pornófilmekből, esetleg a káma-szútra kézkönyvből sajátít el vagy pedig megpróbál az ösztöneire hallgatni és annak a segítségével érni el, hogy a férje azt mondja, hogy ő egy szexistennő.

 

feleseg kontra ceda 021

 

Egyik nő sem megvetendő. Mind a kettőt ugyanúgy meg lehet becsülni. Az egyiket azért, mert romantikus lélek vagy mert úgy szereti magát, ahogy van, nem akar más milyen lenni. A másik típusú mintafeleséget pedig azért, mert annyira fontos neki a kedvese, hogy képes időnként átmenni bárcásba. Úgyhogy attól még ugyanolyan jó feleségek, illetve anyák mindketten.

 

Az biztos, nem szégyen az, ha valaki ily módon akar a párja kedvére tenni és az sem baj, ha ezt esetleg élvezi is. Mivelhogy nem csak önbizalom romboló, hanem nagyon is önbizalom növelő hatása lehet, ha pozitív visszacsatolást kapunk a párunktól, hogy meg van velünk elégedve és nem is vágyik másra…  mert miért is vágyna, ha megkap otthon mindent, amire vágyik?

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!