Az első vagy talán már a sokadik közös Karácsonyozás előtt állsz a pároddal? Ez egy remek lehetőség arra, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz! Használd ki az ünnepek kínálta varázslatos és meghitt hangulatot és tedd tökéletessé, sőt mi több, felejthetetlenné az ünnepeket! Mondunk pár remek tippet ahhoz, hogyan lehet romantikus, élmény dús és emlékezetes a közös Karácsonyotok!

Azon kívül, hogy körbelátogatjátok a rokonokat – vagy ha külföldön éltek és nincs rá lehetőség, netán más okból kifolyólag – mi mással is tölthetnétek a Karácsonyt?

 

kozos karacsony 01

 

Kép: Pixabay.com

 

Ne csak abból álljon a közös karácsony, hogy sütsz-főzöl és készülődsz, bár ha már ezeket is meg kell tenned, akkor legalább tegyétek meg együtt! Bontsatok fel egy üveg bort vagy pezsgőt, tegyétek be a kedvenc számaitokat vagy valamilyen karácsonyi zenét és mulatva készüljetek. Még a kötelező feladatok ellátása is izgalmassá fajul, ha az ember bulizik közben és egyáltalán nem kivitelezhetetlen a süteménygyúrás meg a lisztes kézzel történő táncolás. Utána legalább porszívózás közben is ropjátok!  Különben is, ha már közös Karácsony, akkor legyen minden közös, ne csak az öröm meg a móka, hanem minden más is!

 

De mindig nagykérdés lehet, hogy amint kipipálhatjátok a készülődést, a fadíszítést meg a meghitt ebédelést, vacsizást, az ajándékbontást, mi mással üssétek el az időt, hogy ne úgy tűnjetek, mint két besavanyodott pár vagy mint akik képtelenek együtt aktívan eltölteni két-három napot.

 

kozos karacsony 04

 

Igazából kezdhetnétek azzal, hogy hoztok pár hasznos szabályt! Legyen ilyen az, hogy az ünnepekkor nincs vita, sem sértődés-duzzogás. Munkamániások esetén nincs telefon. Tegyetek meg mindent azért, hogy maximális nyugalomban vagy legalább jó hangulatban teljenek az ünnepeitek. Hiszen akár az első vagy a második közös Karácsony következzen, hagyományt készültök teremteni. Ezért is törekedjetek arra, hogy minél kellemesebb legyen, mert az a ti Karácsonyotok lesz!

 

Milyen tippek vannak még a tarsolyunkban?

 

Mozi vagy színház

 

Igaz, a mozik többsége Szenteste késő délután bezár és Karácsonykor sincsenek nyitva, de egy délelőtti mozizás még belefér, utána tiétek a délután! Színház viszont van Szenteste és Karácsonykor is, max ha nem kocsival vagytok, akkor a közlekedést kell tudnotok megoldani, de akkor is remek szórakozási lehetőség lehet, ha nem csak otthon szeretnétek tölteni az ünnepeket.

 

Kirándulás

 

Hogyha tényleg nem csak otthon szeretnétek lenni, akkor vegyétek a bakancsot és irány a Mátra vagy valamely más szép hófödte hegyvidék. Valószínűleg nem sokan lesznek, így akár tiétek lehet az egész hegy vagy erdő. Ha elegendő hó van, még szánkózhattok is. Tartsatok romantikus, téli pikniket, vigyetek termoszban kávét vagy forró csokit és sétáljatok egy nagyot! De hogyha egyáltalán nem is szeretnétek otthon ölteni az ünnepeket, logikus, hogy beköltöztök valahova wellneszezni vagy elutaztok egy másik városba lazulni.

 

kozos karacsony 02

 

A jól bevált filmnézés

 

A filmnézés mindig nyerő, meg persze sablonos tipp. Bár ha filmmániások vagytok, akkor számotokra az a tökéletes program, ha mézeskaláccsal meg forralt borral beültök a kanapéra és sokadjára is végigizguljátok a lerágott csontszámba menő karácsonyi filmeket. De persze csak mert Karácsony van, nem muszáj Karácsonyi filmeket nézni…

 

18 pluszos és nem pluszos társasozás

 

Ha nem éritek be a filmnézéssel vagy azzal is végeztetek, mit szólnátok a társashoz? Persze nem ám Gazdálkodj Okosanra meg Monopolyra kell gondolni. Kukkoljatok be időben egy speciális társasboltba és rá fogtok jönni, hogy tengernyi más lehetőségetek van, a horrortól kezdve a fantasy-s, nyomozós játékokig minden. Akár tétre is játszhattok, hogy még izgalmasabb legyen, de lehetőleg ne vesszetek össze az ünnepek alkalmából azon, hogy ki győzött!

 

Vagy ha szeretnétek némi pikantériát vinni az ünnepekbe, akkor minimum a plusz 18-as társasokhoz kell nyúlnotok. Már egész szép kínálat van erotikus társasjátékokból, amik nem csak a szórakozás élményét kínálják, hanem a vágyak kielégítését is. Nagyon forró tud lenni estére a hangulat…

 

kozos karacsony 03

 

Ünnepi szerepjáték

 

Amennyiben nagyon vágytok azokra a bizonyos emlékekre vagy a meghittségre és tudjátok magatokról, hogy pajzán-páros vagytok, akkor számotokra a legtutibb program az lehet, amikor a huncut Mikulás néni beugrik megjutalmazni vagy éppen megbüntetni a rosszfiút vagy a Krampusz osztja ki virgácsát a rosszkislánynak. Ugye érted, mire célzok? Még akár meglepetést is csinálhatsz belőle, a párod tutira sokkot kap a gyönyörtől, ha este előrukkolsz a szexi jelmezedben. Meg aztán, miért ne koronázhatnátok meg a Karácsonyt ünnepi szexel?

 

Wellnesz-nap

 

Hogyha nincs kedvetek kimozdulni otthonról és még csak játékos típusok sem vagytok, inkább csak szeretnétek pihenni, akkor mi lenne, ha már legalább házi wellnesz-napot tartanátok? Tudod, egy kis pezsgő, meg arcpakolás, szépítkezés, hosszas, kényeztető fürdőzés és ha közös fürdőzés, akkor talán egyéb is kisülhetne belőle…

 

De akár meg is masszírozhatnátok egymást és akár még abból is lehetne erotikus masszázst csinálni…

 

Reméljük, sikerült adni legalább egy-két tippet, amivel még több színt vihetsz a közös Karácsonyozásba! Az a fontos, hogy adjátok meg a módját és végig olyat csináljatok, ami mindkettőtöknek tetszik!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Karácsonyi filmek a karácsonyi hangulathoz

 

Mi a jó a karácsonyban?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!