pasi a farka után megy

Vannak azok a nők, akik szerint a férfit nem lehet ellopni, kilopni egy kapcsolatból, nem lehet elcsábítani, ha nem akarja, mert a férfi pontosan tisztában van vele, hogy kire és mire vágyik éppen. Ezek a nők általában tisztában vannak azzal, hogy minden kapcsolatban kizárólag ketten vannak, és ha nem működik, akkor bizony mind a két fél hibás, és nem fognak amiatt nyivákolni, hogy "na de a másik nem volt elég kitartó, figyelmes, udvarias, és amúgy sem szeretett eléggé."

szex kell  pasiknak

Talán szép lenne, talán jó lenne, de jelenleg sajnos nem igaz, hogy csak a belső számít. És ez nem csak a párkapcsolatban van így, a társadalmunk elvárások tömegét támasztja felénk. Ráadásul ez fokozottan igaz a nők felé.

mi vonzza a férfiak tekintetét

A külső nem minden, és nem a ruha teszi az embert. Két fontos igazság, amit már gyerekkorunkban belénk neveltek a szüleink, hogy aztán a kamaszkor zűrzavaros időszakában el is felejtsük, illetve elkönyveljük hülyeségnek. Aztán érett felnőttként újra belátjuk az igazságát…

férfi nem felejt

Azt hisszük, hogy csak mi nők vagyunk olyanok, mint az elefántok. Nem felejtünk. Nem felejtjük el a szerelmeinket, a megcsalásainkat, az ex-pasikat, a dátumokat, a rózsaszín emlékeket, a fájdalmat. Egyedül mi emlékszünk mindenre, mert úgy hisszük, hogy a pasik szarnak mindenre, nekik ez úgy sem fontos, hamar túllépnek a dolgokon, úgy csinálnak, mintha mi sem történt volna. Csakhogy hadd mondjak valamit: Nem mindegyik ilyen. Sőt. Nagyon is sok pasi féltve őrzött kincsként őrzi az emlékeit, akár kellemes, akár nem…

lovagiasság

Gyakori panasz (és néha nem is alaptalan) a nők szájából, hogy a mai modern férfiakból egyszerűen kiveszett a lovagiasság. Akár a romantikus regények és filmek sármos Mr Tökéletesére, akár szüleink (nagyszüleink) beszámolóira gondolunk, az emberben egyre inkább felülkerekedik az érzés, miszerint az udvariasság és az illem kiveszett a XXI. századból, legalábbis, ami a pasikat illeti.

férfiak félelme

Van, hogy elfelejtkezünk önmagunkról a szeretet nevében. Van, hogy a szerelemtől megőrülünk, s egy másik dimenzióban érezzük magunkat. Nagyon sok ehhez hasonló „van” mondat létezik, de csak két nagy típus van a kimutatására: elméleti és gyakorlati. És ez tudom, hogy mennyire barbár összefoglalás, de valahol mindent el kell kezdeni, nem igaz?