top 10 szexi focista vb

Hölgyek, ideüssetek! Hoztunk nektek mára 10 csemegézni való pasit. Lehet, hogy nem vagytok oda a fociért és rohadtul utáltátok, hogy az elmúlt hetekben a csapból is ez folyt, és hogy a pasitok elhanyagolt titeket, de ezek a harapnivaló sztárfocisták talán még a Ti kedveteket is meghozza ahhoz, hogy legközelebb a pasitokkal együtt nézzetek focit vagy akár magányos perceitekben!

monogám férfi

Borzasztóan sok olyan nő van, aki azt mondja, hogy minden pasi egyforma, hogy gyárilag képtelenek a tartós párkapcsolatra mert az ösztöneik súgják azt nekik, menjenek és szórják a magvaikat. Megbélyegzik őket azzal, hogy fintorogva azt mondják „hajtja őket a vérük”, mintha állatok lennének. Pedig az igazság az, hogy nem mindegyik egyforma és nagyon is akadnak férfiak, akik párkapcsolatban a legboldogabbak!

milyen az ideális nő

Mindig is örök kérdés volt, hogy vajon mit szeretnek a pasik. Mire buknak igazán? A kicsi vagy nagy a cicikre? A fokhagymafenékre vagy egészen húsosra? A modell alkat vagy a húsipanka a nyerő? Mivel csak úgy nem dönthettünk, végeztünk egy kis közvélemény kutatást! Meg leszel lepve, hogy mi minden jön be a pasiknak, amire te nem is gondoltál volna!

csak szórakozik veled a pasi

Nemrég ismerkedtetek meg és benned máris tobzódnak a rózsaszín érzelmek? Látod is magad előtt az esküvőtöket meg a gyermekeiteket? De mégis megcsörrent a lelkedben a vészjelző és kételyeid támadtak, mert esetleg túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Vajon csak ígérget vagy komolyak a szándékai? Menj végig a 9 jelen és ha a legtöbb stimmel, akkor bizony ez csak álom… jobban mondva ámítás.

pasik válás után

Természetesen akár férfi, - mert tudjuk, hogy egyáltalán nem olyan érzéketlenek, mint azt hisszük! - akár nő legyen az, aki elválik, mindkettő megsínyli. Fáj-fáj, megy a gyász meg a depresszió. Csakhogy állítólag a pasik hamarabb szökkenek talpra, rázzák meg magukat és mennek tovább új feleség után kutatva, mint a nők, akiket meg rohadtul zavar, hogy az exük meg egyáltalán a pasik olyan hamar rendbe szedik magukat…

szingli pasi biblia

Szingli vagy? Nem megy valami fényesen a csajozás? Van valaki, akit nagyon szeretnél meghódítani? Oké, akkor most jól figyelj: Virtuálisan a kezedbe adjuk a Szingli Pasik Bibliáját. Tégy ünnepélyes esküt, hogy cserébe gyakorlod, amennyire tőled telik és azon leszel, hogy mielőbb nőt szerezz! Fogadod? Jól van, nagyon helyes, akkor olvasd tovább a cikket és sok sikert!