pasi a haverokkal

Volt egyszer egy pasim. Imádni való volt, amikor kettesben voltunk, vagy esetleg a rokonokkal találkoztunk. Mindig illemtudó, kulturált, kedves, ugyanakkor talán kicsit halk szavú is volt. Mondjuk kettesben mindig jókat beszélgettünk, nevetgéltünk. Én megnéztem az ő akciófilmjeit, ő meg velem a „csajosabb” filmeket. De mikor a barátival találkoztunk, annyira kifordult magából, hogy rá sem lehetett ismerni, és nem a pia miatt, mert a legtöbbször józanul is egy paraszt lett belőle.

herceg

Régen még én is a hercegről álmodoztam. Engem is megfertőzött Jane Austen világa meg a sok-sok romantikus mese és ponyva, amelyek mind arról szólnak, hogy igen, létezik egy férfi, egy herceg, aki tökéletes és csak rám vár. Akivel boldogan fogunk élni, amíg meg nem halunk. Hinni kezdtem abban, hogy rám is vár egy ilyen férfi. Mentségemre szóljon, hogy fiatal voltam és bohó. Meg is lett az eredménye.

csak szex

Vagy lehet, hogy minden férfiba bele van kódolva, hogy először a szex legyen fontos, mert azután nem törik össze a szívük? A szex nem vágja át, nem hazudik neki, még csak be se csapja, hiszen egyszerűbb, mint az egyszeregy. Nem kellenek hozzá érzelmek és mély beszélgetések. A szex vulgáris, és ösztönből jövő: pont, mint általában a férfiak. Tudjátok, mindig tisztelet a kivételnek, de ilyenkor nem a kivételekről és a mintapéldányokról van szó.

Órákon át tartó lelkizős telefonok, borbárokban átbeszélgetett esték arról, hogy amikor a pasi azzal a hangsúllyal azt a mondatot mondta meg, hogy a látszat ellenére miért jelentette mégis az ellenkezőjét annak, aminek hangzott az a bizonyos dolog és ez mégis miért jó vagy rossz nekünk éppen – ez a női barátságok esszenciája dióhéjban. Életmentő, magányos estéket kitöltő vigasztaló csacsogások, egyúttal a semmi végeérhetetlen elemzése… Nem kellene vajon inkább férfi barátokat gyűjteni, az ő társaságukat keresni? Lehet, hogy jobban járunk!

szürke 50 árnyalata

Gerda történetét fogom elmesélni úgy, mintha csak ő mondaná el a történteket. Kifogott egy nem mindennapi pasit, aki tényleg. Beleszeretett egy olyan férfiba, akinek „különleges” igényei vannak. Aki csak úgy tud szeretni, ha közben fájdalmat okoz. Annak ellenére, hogy gyakran olyan dolgokat tesz vele, amire más nő azt mondaná soha és sietve lelépne, ő imádja azt a férfit… pedig rendszeresen megalázza.

milf

Talán neked is feltűnt már – főleg, ha téged is ért ilyen atrocitás és valaki rád vasalta a szót – hogy újabban a pasik előszeretettel dobálják a MILF szót. Minden negyven feletti nőre lazán rásütik. „Ez tutira MILF.” Az egy dolog, hogy ez pokolian sértő lehet egy nő számára – tisztelet a kivételnek, hátha van olyan, aki szereti – de ráadásul, csak mert ők úgy gondolják, hogy MILF, ezért azt hiszik, hogy simán meg is dönthetik egy útszéli sikátorban vagy a Meki klotyójában. Hiszen MILF…