Nemrég ismerkedtetek meg és benned máris tobzódnak a rózsaszín érzelmek? Látod is magad előtt az esküvőtöket meg a gyermekeiteket? De mégis megcsörrent a lelkedben a vészjelző és kételyeid támadtak, mert esetleg túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Vajon csak ígérget vagy komolyak a szándékai? Menj végig a 9 jelen és ha a legtöbb stimmel, akkor bizony ez csak álom… jobban mondva ámítás.

csak szorakozik a pasi 01

 

Kép: afisha.ru

 

Sokan szeretnénk hinni olyan dolgokban, mint a szerelem első látás, a lelki társi kapcsolatok meg hogy igenis létezik egy pali, aki maga a megtestesült álmunk. Időről-időre fel is tűnnek ilyen csodabogarak és már-már azt hinnénk megütöttük a főnyereményt, de mégis felébred bennünk a kétségek szörnyikéje és azt súgja… valami nem stimmel. Mert talán már annyiszor estél pofára, hogy automatikusan bekapcsol benned az alarm, ha valami túl jónak ígérkezik. Honnan tudhatod, hogy a pasi csak játszik veled? A következő 9 jel majd segít eldönteni!

 

1. Úgy beszél, mint egy romantikus regény főhőse

 

„Még sosem éreztem ilyet azelőtt, hogy megismertelek” vagy „Te képes vagy megváltoztatni/Érted megtudnék változni.” „Készen állok megállapodni és megtalálni azt, aki mellett leélhetem az életemet.” Mikor gyanúsan olyan szövegeket süt el, amik tökéletesen beleillenének egy lányregénybe, nem baj, ha nem hiszed el minden szavát. Nem arról van szó, hogy mindenki szélhámos, aki nagy szavakat használ, de benne van a pakliban. 

 

csak szorakozik a pasi 02

 

2. Túl sokat ígér

 

Alig egy-két hete ismertek egymást, de máris házasságról meg az utódnemzésről beszél? Vagy minimum egy hetes nyaralást tervez veled? Szó se róla, léteznek ilyen megtestesült álmok és gáláns lovagok egy férfi is lehet hirtelen baromira szerelmes, csak éppen ez a ritkább eset. Joggal hiheted, hogy csak azt mondja, amit hallani akarsz, hogy meghódítson, az ujja köré csavarjon és rendesen kihasználjon.

 

3. Amelyik „leleplezi magát”

 

Tudod, van az a módszer, mikor úgy hazudsz, hogy közben igazat mondasz. Vannak ám nagyon csalafinta emberek, akik meg is lovagolják ezt a módszert. Vagyis mikor beígérnek valamit, mondanak valami romantikus filmből szedett szöveget és hozzáteszik, hogy „Tudom, azt hiszed, kamuzok vagy csak megakarlak hódítani és azért mondom ezeket.” vagy „A helyedben én is nehezen hinnék, mert talán túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen.” Az ilyen fajta pasasokkal kell a legjobban vigyázni, mert ők tudnak a legaljasabbak és legszámítóbbak lenni.

 

csak szorakozik a pasi 03

 

4. Nem akar közös dolgokat

 

Az előbbi pontoknak akár az ellentéte is lehet a fickó. Aki egyáltalán nem ígér semmit, és nem hogy az esküvő gondolatáról nem beszél, még csak a közös nyaralás sem jöhet szóba. Még a dupla randi sem jöhet szóba! Sőt, ha egy mód van rá ne is költözzetek össze, jó lesz hol egyikkőtöknél, hol a másiknál. Ezért nincs szükségetek közös tárgyakra se. Ő csak és kizárólag magára gondol. Nincs olyan, hogy „mi”, csak „én” van nála.

 

5. A haverok az elsők

 

Már megbeszéltétek, hogy szombaton moziba mentek, DE… pont hívta a haverja, hogy van valami „probléma” vagy kihagyhatatlan dolog és ő szó nélkül ugrik. Előbb tesz szívességet a barátainak, semmint neked és érezhetően mindig ők állnak az első helyen és nem te. Néha azt sem mondja el, hogy velük van vagy bulizni mentek. Ez bizony intő jel lehet arra, hogy úgy van vele, a barátok mindig ott lesznek az életében, te viszont nem…

 

csak szorakozik apasi 05

 

6. Kihagy az életéből

 

Bulizni megy a barátaival és nem hív téged. Nem akar bemutatni nekik sem a szüleinek. Sokszor azt sem tudod, hol van és mit csinál. Nem szeret beszélgetni magáról, nem avat be a mindennapjaiba, sem az életébe. Sőt, még ő sem kérdez rólad, nem érdekli, mit szeretsz, kikkel barátkozol, hogy mi újság a családoddal. Jó esetben ez annak tudható be, hogy nehezen nyílik meg neked és egy kis bíztatásra van szüksége. Rosszabb is esetben is akar, mert nem tervez veled túl sok időre, ezért nem is óhajt összemelegedni veled.

 

7. Elkésik vagy eltűnik

 

Tudod, hogy éppen szünete van vagy szabadnapos, mégsem veszi fel a telefont. A találkozókról folyton elkésik vagy menet rendszerint lemondja őket, akár tíz perccel előttük.  Vagy ő Superman és van egy titkos élete, mikor életeket ment netán egy szörnyen peches alak, vagy nem vesz téged komolyan. Egyszerűen érdektelen a kapcsolatotokkal szemben és igazság szerint egyedül evezel a csónakban.

 

8. Egyedül te teszel erőfeszítéseket

 

Csak te próbálsz programokat szervezni meg a párod kedvében járni. Ő nem tesz semmit a kapcsolatért. Cuki üzeneteket is mindig te küldesz neki, magától eszébe sem jutna felhívni. Amikor az jön le neked, hogy egyedül te dolgozol ezen a kapcsolaton, akkor fogadd el, hogy azért van így, mert jóformán egymagad is vagy benne és csak te akarod.

 

csak szorakozik a pasi 04

 

9. Szex és más semmi

 

Olyan érzésed van, hogy csak azért találkoztok, hogy szexeljetek? Elég rövidek a randik és szinte mindig csak szeretkeztek? Ráadásul sem előtte, sem utána nem próbál kedveskedni, legfeljebb oldalra fordul és már telefonozik vagy alszik? Vagy akár le is lép utána? Könyörgöm, ha ez a helyzet kapj már észbe, hogy csak játszik veled…

 

Mennyi stimmelt a jelekből? Ha mind vagy legalábbis több, mint a fele, akkor sajnos valószínűleg a bábja vagy és akkor játszik veled, amikor csak kedve van. Amennyiben fele vagy kicsivel kevesebb, abban az esetben sem árt tisztázni a szándékait! Ne félj annyira a csalódástól, hogy inkább megvárod, amíg egy szép napon összetöri a szívedet, hanem néz szembe az igazsággal!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Mindig kihasználnak téged? - Így érd el, hogy többé ne tegyék!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!