Borzasztóan sok olyan nő van, aki azt mondja, hogy minden pasi egyforma, hogy gyárilag képtelenek a tartós párkapcsolatra mert az ösztöneik súgják azt nekik, menjenek és szórják a magvaikat. Megbélyegzik őket azzal, hogy fintorogva azt mondják „hajtja őket a vérük”, mintha állatok lennének. Pedig az igazság az, hogy nem mindegyik egyforma és nagyon is akadnak férfiak, akik párkapcsolatban a legboldogabbak!

 

 

monogam ferfi 01

 

Kép: Freepik.com

 

Szerencsére azért több ilyen férfit is ismerek, de csak az egyik kivételes férfival beszélgettem úgy igazán erről a témáról. Természetesen ő maga is nehezteli azt, hogy a hölgyek előszeretettel általánosítgatják a férfiakat és hogy rosszul esik neki, már csak azért is, mert már őt is kezelték így, hogy általonosították és felcímkézték. Pedig tényleg nem egyformák. Bevallotta, hogy nagyon sok olyan ismerőse van, aki már egyszer vagy épp folyamatosan csalja a barátnőjét, esetleg állandóan váltogatja a kapcsolatait mert egy mellett sem bír megmaradni, mindig egy újabb vagy jobb kell neki. De ez akkor sem megszokott dolog.

 

Elmesélte, hogy ő mindig is monogám típus volt. E tekintetben sosem vele volt a probléma, hanem pont a nőkkel, akikkel összejött. Ugyanos ő mindig egy tartós kapcsolat kialakítására törekedett, amiben mindkét fél elégedett és boldog lehet. Olyan nőket keresett, akikben a jövőbeli feleséget, anyát látta, mert ő igazán hosszú távra tervezett. Az első kapcsolata három évig tartott és a nő szakított vele azon a címen, hogy „másra vágyik”. A második kapcsolata csak egy évig tartott és ott ő szakított a lánnyal, mert úgy érezte, elmúlt a szerelem. A harmadik kapcsolata már hét évig tartott és el is jegyezte a lányt, aki mint utóbb kiderült, legalább fél éven át csalta, mire lebukott, mégis igent mondott.

 

monogam ferfi 02

 

„Ez bizony fájt, de látod, túléltem és nem kezdtem el azután általánosítgatni a nőket, hogy ők mind egy formák, mindig más kell nekik és úgyis megcsalják az embert. Szarul esett, egy darabig nem is kerestem párt, de mikor már kihevertem, készen álltam új partnert keresni. Nem szeretek egyedül lenni, nem az én stílusom. Mondhatod, hogy párkapcsolatfüggő vagyok, mondhatja bárki, az sem érdekel, ha így van, én kapcsolatban érzem magamat a legjobban. Nem tehetek róla, szeretek adni. Szeretem kényeztetni azt a nőt, akibe szerelmes vagyok, testileg és lelkileg egyaránt. Erre biztos lesz olyan, aki azt mondja papucs vagyok, pedig szerintem ez egyáltalán nem annak számít, hogy szeretem a páromat és minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy boldognak tudjam.”

 

Végül egy év kellett, hogy ismét meglelje a szerelmet. Saját bevallása szerint nem esik könnyen szerelemben, de ha valakinél azt érzi, van közöttük valami különleges, akkor abba pillanatok alatt képes belehabarodni és onnantól kezdve csak az a bizonyos nő tölti ki az életét. Nem mondja, hogy nem hébe-hóba nem néz rá másra, ha mondjuk elsétál mellett egy szép nő, mert az hazugság lenne. De egyikre sem gondol szexuális értelemben. Nem álmodozik más nőkről és nem is vágyik rájuk. Tökéletesen meg van elégedve a jelenlegi kedvesével, akivel immáron öt éve élnek együtt boldog házasságban és az első gyermeküket várják.

 

monogam ferfi 03

 

„Soha az eszembe nem jutna megcsalni. Mi már a kezdet kezdetén megbeszéltük, ha csak egyiküknél is felmerül, hogy másra gondol, szeretne mással lenni, akkor azt azonnal megbeszéli a másikkal. Nem kezdünk el kifelé játszani és a harmadikkal tervezni, hanem előbb mi megbeszéljük, mit szeretnének. Csak gondolkodási időt, szünetet vagy szakítást? Tisztelem a páromat, hogy ne kezdjek el a háta mögött kavarni. Szerintem ez így helyes. Van, hogy az ember nem tehet arról, hogy beleszeret másba, de arról igen, hogy miként jár el a meglévő kedvesével.”

 

monogam ferfi 04

 

Úgyhogy még egyáltalán nem ment ki a divatból a hűség és léteznek még gerinces pasik és olyanok, akik igenis családra, házasságra vágynak. Lehet, hogy nincsenek ott minden bokorban, de hogy vannak, azt nem lehet kétségbe vonni. Egyáltalán nem azért vágyott tartós kapcsolatra, hogy legyen aki mos, főz, takarít rá, neveli a gyerekeket és este még az ágyban is teljesítsen. Ezt a mintát látta a szüleinél és őt mindig is zavarta, hogy apja nem segített eleget az anyjának, csak hazajárt munka után és azt csinált, amit akart. A mi monogám férfink tisztában van azzal, hogy nem könnyű egy nőnek, főleg ma, munka mellett és nem hal bele egy kis házi munkába vagy ha megkérik valamilyen feladat elvégzésére. Sőt, magától is ajánlkozik rá. Őt nem kell elkényeztetni meg megvajazni a zsemléjét és élére vasalni az alsógatyáját.

 

„Csak egy társra vágytam, akivel megértjük egymást, akivel lehet jókat beszélgetni, utazgatni, aki jóban-rosszban mellettem van. Olyan nőre vágytam, aki amellett, hogy a párom, a barátom is és most végre megkaptam ezt a személyt a csodás feleségem személyében. Címeres ökör lennék, ha bármiért vagy bárkiért felrúgnám azt, ami köztünk van.”

 

Hölgyek! Ideje ismét remélni és hinni, mert nem ő az egyetlen ilyen pasi a világban!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Egyedül vagy? Nem para, akkor is menj nyaralni!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!