Mindig is örök kérdés volt, hogy vajon mit szeretnek a pasik. Mire buknak igazán? A kicsi vagy nagy a cicikre? A fokhagymafenékre vagy egészen húsosra? A modell alkat vagy a húsipanka a nyerő? Mivel csak úgy nem dönthettünk, végeztünk egy kis közvélemény kutatást! Meg leszel lepve, hogy mi minden jön be a pasiknak, amire te nem is gondoltál volna!

 mi vonzo a pasinak 01

 

Kép: emdep.vn

 

Ugyanis az a baj velünk nőkkel, hogy sokunk szenved önbizalomhiánytól. A média nap, mint nap az arcunkba tolja az „ideális” nő képét, aki modell alkatú, nagy mellei vannak, tökéletes úgy, ahogy van. Hiába, hogy sokan tudjuk, hogy gyakran csak a photoshoppolt képek köszönnek vissza, akkor is hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az a jó nő, amit a média mutat nekünk. Hála az égnek a valóságban nem így van…

 

A való életben az derül ki, hogy sokszor pont úgy vagyunk jók, ahogy. A férfiak kitudnak borulni attól, amikor egy jó nő takargatja magát, mert nincs elég önbizalma mutatni magából valamit. Ahogy attól is kitudnak bukni, hogy örökösen az alakunk, a súlyunk miatt rinyálunk és ezért koplalunk. Úgyhogy igen, biztosan állíthatjuk azt, hogy az önbizalomhiány, a panaszkodás a külsőnkre és az éhezés tényleg nem jön be nekik. Nem úgy, egy magabiztos nő, aki szereti és elfogadja magát, és képes jókat enni.

 

mi vonzo a pasinak 02

 

Na, de mégis… mi az igazság? A kicsi vagy a nagy cici a nyerő?

 

Dobpergés… éééés… tátárárá! A pasik többsége azt mondta, hogy az „arányos cici” a nyerő. Ne legyen túl nagy, de túl kicsi sem. Azt is hozzátették, hogy szerintük a nőket jobban izgatja a saját mellük mérete, mint a férfiakat. A pasiknak csak a cici a lényeg, maguk a mellek, a méret majdhogynem lényegtelen, de hiszed vagy sem, sokan voksoltak a kis mellekre is, például a 35 éves Ákos is:

 

„Nagyon sok nő nem hiszi el, de rengeteg pasi bukik a kicsi cicikre. Tudod, ami pont kézre áll, amit teljesen meglehet markolni. Különben is, az a fontos, hogy szép mellei legyenek. Az meg úgyis mindenkinek teljesen egyéni dolog. És imádjuk, ha megmutatják őket! Nem kell k****san kivillantani, de az enyhén dekoltált felsőket minden nő szekrényében kötelezővé tenném, ha tehetném.”

 

A 29 éves Péter így fogalmazott: „Formás legyen. Nem kell a túl nagy és hogy a térdedig érjen. Főleg mű ne legyen, a természetesség az első! A közepes méretű nyerő és az, hogy engedjék, hogy fogdossam. Tudom, sok nő utálja, ha „dudálnak” rajtuk, de meg kell érteniük, az azért van… fogni való. Mindegy mekkora, ha egy pasinak cici jut, már boldog ember.”

 

mi vonzo a pasinak 03

 

Mi a helyzet a fenékkel? A kicsi vagy a nagy a kelendőbb?

 

A legtöbb férfi azt felelte, hogy a nagy a nyerő, illetve, a formás, de semmiképpen sem a löttyedt vagy lapos. Egyesek külön kiemelték a körte formát és hogy szeretik, ha puha, hogy akár rá tudjanak feküdni. Szép nagy legyen és kerek. Nagyon sokan éltek a „húsos” kifejezéssel, ahogy a 37 éves Attila is tette: „Mindig is a nagy, formás fenekekre buktam. Imádom nézni, ahogy valaki riszálja a hatalmas fenekét. Mégis, mihez kezdenék egy kis fenékkel? Meg se lehet rendesen fogni! Amikor az ölembe ül, őt akarom érezni és nem a csontjait.”

 

Persze olyan is volt, aki a kisebb fenék a nyerő, ahogy az 31 éves Gábor esetén is igaz: „Nem baj, ha kicsi. Főleg ha izmos vagy legalább rugalmas. Az a lényeg, hogy beletudjak harapni vagy beletemessem az arcomat.”

 

Oké, és milyen legyen magának a nőnek a külseje?

 

Talán meg fogsz lepődni, de a többség bizony a teltkarcsú nőkre szavazott, vagy ahogy még fogalmaztak a „húsira”. Sokuknak kimondottam bejönnek a plus size típusú nők.

 

A 36 éves Karesz a következőképp fogalmazta meg: „Mindig is a húsos nőkre buktam, akiken van mit fogni. Persze ne legyen elhízva, de legyen jó húsban. Sosem jöttek be a csontkollekciók, akiknek kint vannak a csontjaiknak, szúrnak… olyan kényelmetlenek. Dúskálni akarok a női húsban. Különben, nagyon szeretem a körteformát is.”

 

mi vonzo a pasinak 04

 

Persze azért a vékonyabb nőket is kedvelik, mint ahogy 33 éves Ádám: „Nem, csontsovány meg pálcika, semmiképpen se legyen. Ugyanígy taszít a kockás has, meg ha túl izmos egy nő. Igen, a hasa legyen lapos, a feneke formás, ahogy a cicijei is ruganyosak. ”

 

A hallottak alapján a következőt lehet leszűrni: Bár valóban elbillen egy kicsit a mérleg közepes cicikre, meg a nagy fenékre és a telt karcsú alakra, a „hús” minden formájától képesek bevadulni. De igazából majdnem mindegy mije van egy nőnek. A magabiztosság számít és a boldog kisugárzás. Az se utolsó, hogy legyen esze, mert mit sem ér egy szép, de halálosan buta nő.

 

 

Fontosnak találták megemlíteni, hogy néha az alaknál sokkal jobban tud számítani a szép arc, illetve az, hogy a nő természetes legyen. Temérdek pasas nincs kibékülve az óriás karmokkal, a több kilónyi vakolattal és sminkkel az arcunkon, mint ahogy az agyon szolizott bőrrel sem.

 

Arra is felhívták a figyelmünket, hogy minden férfi más és más és vegyük figyelembe, hogy vannak cici- és fenékpárti férfiak. Vagyis, ha valamelyik fenékpárti, akkor ne siránkozzunk örökösen a cicijeink mérete miatt és fordítva se. Ám a legfőbb: vegyük komolyan a pasinkat. Ha ő azt mondja, úgy vagyunk jók, ahogy, azt fogadjuk el, mert nem viccből meg illemből mondja. Úgyhogy hölgyeim, mindenki nyugodjon le a fenébe és tanuljuk meg már szeretni a testünket!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

7 dolog, amivel csak gátlást okozol a pasidban

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!