Lassacskán talán beköszönt a tavasz, de az már biztos, hogy egy időre búcsút mondhatunk a mínusz fokoknak. Ideje átbújni a szekrény tartalmát, felmérni a helyzetet az átmeneti évszakra alkalmas ruhákat illetően.

Valószínűleg kivétel nélkül élete során már mindenkit legalább egyszer átejtettek április elsején. Sok munkahelyen is bevett szokás ilyenkor egymás ugratása, de középiskolában, egyetemen minden bizonnyal szereztünk jópár tapasztalatot ezen a téren!

Közeleg a húsvét, jön a nyuszi – és vele együtt a vendégvárás, vagy épp a szomszédolás a környékbeli lányok alapos meglocsolása végett. 

Süt az értelem a képernyőről, ahol éjjel-nappal Ádámok keresik Évájukat Budapesten, hiszen milyen izgalmas értéktelen dolgokkal tengetni az időt egy valótlan világban, ahol a Nagy Testvér szeme állandóan figyel.

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc március 15.-én vette kezdetét. Nemzetünk egyik leghíresebb történelmi eseménye ez, mely mind a mai napig sok tanulsággal szolgál.

A farsangot leginkább gyerekkorában élvezni az ember igazán, amikor óvodában vagy általános iskolában belebújhat valami jelmezbe, és kicsit különlegesebben szórakozhat kortársaival. Ettől függetlenül felnőtt fejjel is rengeteg programlehetőség kínálkozik.