Egy biztos a világ egy gyönyörű hely, és mindenki számára adott a lehetőség. Lehetsz benne boldog és lehetsz boldogtalan is. Saját magad irányítod a sorsod, még ha nehéz is elfogadnod. Akadályokba mindig ütközni fogsz, de ha mindig az élet pozitív oldalát nézed, akkor minden nehézséget leküzdhetsz.

 

boldogsag 01

 

Kép: Pixabay.com

 

Vannak tökéletes pillanatok, amikor minden a helyére kerül és van, amikor szüntelenül csak a gondok gyötörnek. Van olyan pillanat, amely fénnyel és reménnyel van tele és van olyan is, amikor nagyon magányosak vagyunk. Még a legnagyobb nyomorúságomban is érzem, hogy képes vagyok rá és megérdemlem a békét és a szeretetet ezért mindig a megoldást keresem. Ez által tudok túlélni mindent és minden nap boldogan ébredni.

 

A boldogság konkrétan egy életkedv az álmaink kergetése. Hogy honnan tudom? Én is kipróbáltam pontosabban így élek. Nem mindig és minden percben vagyok boldog, hisz jöhet egy borongós stresszes csütörtöki reggel és már nem érzem ugyanazt, de a hozzáállásomon nem változtat.

 

boldogsag 02

 

 

Nehéz manapság boldognak lenni egy igazi kihívás! A modern kor többnyire szeretethiányt, gyanakvást, megfelelési kényszert hagy ránk örökségül. Ami pedig a legrosszabb, hogy olyan örült módon hajszoljuk az anyagi javakat, hogy már lassan beleőrülünk. Felborul a lelki egyensúlyunk és egyáltalán nem ragyog már a lelkünk. Ezek helyett profi sminkek és menő ruhák sugároznak.

 

Biztos vagy benne, hogy értékes emberekkel vagy körülvéve? Biztosan elkerülöd a negatív embereket? Enged el a múltat és fogad el önmagadat. Szeretsz egyáltalán élni? Tudsz és akarsz fejlődni? Nyugodtan tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket. Ahhoz, hogy boldogan és vidáman élj, ezeket gondold át. Szánj időt arra, hogy újra felfedezd önmagad. Törekedj a boldogságra és ne hagyd, hogy a negatív pillanatok vagy az emberek a lelkedbe gázoljanak.

 

boldogsag 03

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!