A szexualitás alapvető szükségleteink közé tartozik, olykor néhányan mégis belefeledkeznek abba, hogy a pillanatnyi örömök következményekkel járhatnak. A nemi betegségeken át a nem kívánt terhességig minden megtalálható ezen a skálán, amik kedvezőtlen fordulatokként jelenhetnek meg egy nő életében.

one night 01

Forrás: www.menlife.club/

"Hogyan történhetett?? Hiszen védekeztünk." - hangzik a reakció a nem várt következmény tünetének felismerésének első pillanatában. Partnerét néhány óra ismeretség után invitálta lakásába egy kilépő italra, mivel ő egész este olyan kedves volt vele a szórakozóhelyen. Megjelenése, külseje és modora is számára tökéletes volt kizárólag erre a célra és csak az estét szerette volna megtoldani egy kéjes lezárással. Ezt hiba nélkül sikerült is véghez vinni, de néhány nap múlva addig nem tapasztalt, furcsa és kellemetlen érzés kezdte el gyötörni ágyéktájékon, majd állandósult hüvelyi folyást is meg kellett élnie.

Tények és aminek egyértelműnek kellene lennie
Bizonyított tény, hogy az óvszer a legtöbb esetben megvéd ugyan a nemi úton terjedő betegségektől, de semmi esetre sem nyújt 100%-os biztonságot, ráadásul használata mellett 100 esetből 15 nem várt terhességhez is vezethet. A szexuális együttlétnek komoly feltétele kellene hogy legyen az alapos higiénia. A test antibakteriális ápolása megoldható ugyan egy egyszerű zuhannyal is, de az ember szájában sok millió baktérium él és virul, ami a nemi szervek érintése által bejut a partner szervezetébe. Ezért is ajánlott minden aktus előtt, szinte bárhol megvásárolható szájvizet használni, mert a benne lévő alkohol és egyéb antibakteriális összetevők megölik a szájban és a nyelven megtapadt kórokozókat. Orális kényeztetést e nélkül nem ajánlott végezni, a már említett kellemetlenségek elkerülése érdekében.

Aki mégis ezt keresi
Sokan boldogok az egyedüllét függetlenségében. Nem várja őket haza senki, de pont ez teszi őket kiegyensúlyozottá. Nem tartoznak beszámolással senkinek és azt és úgy csinálnak, amihez éppen kedvük van. Ők kifejezetten nem is vágynak párkapcsolatra, felhőtlenül élnek anélkül is, de a testi örömök élvezetére természetesen igényt tartanak. Csak arra vágynak, hogy levadászhassák újabb trófeájukat az egyéjszakás kaland sajátosságain belül. Hiszen nincsenek kötelezettségek, örökös a változatosság, tele van izgalommal és megunhatatlanul újabb és újabb élmények részesei lehetnek minden egyes alkalom során. Sokan keresik ezt és sokan így is élnek. Csak akkor válik érettebbé a gondolkodásuk, ha egy komoly nemi betegségből sikerült felépülni, bár ez sem garancia az életmód gyökeres változására, hiszen szlogenük biztosan megmarad: csak szex és más semmi!

one night 02

Forrás: https://www.youtube.com/

Természetesen nemi betegségek elkaphatóak uszodákban, szaunákban, nyilvános mellékhelységek mosdójában, vagy bármelyik közlekedési eszköz kapaszkodóján is. Ezek ugyan biztosan gyorsabb lefolyásúak, de semmi esetre sem szabad figyelmen kívül hagyni őket, minden esetben szakorvos felkeresése ajánlott.

Amikor becsúszik a baba
Remek példa a Felkoppintva c. film dögös Alisonja, aki sikeres riporterként egy görbe estét csap a nővérével, majd ágyában másnap egy férfi ébred. Néhány hét múlva ráeszmél, hogy várandós, így szembe kell néznie életének legnagyobb döntésével: hogyan tovább? A gyermek megtartása mellett tette le voksát és igazi happy end-ként is végződik a történet. A valóságban azért ennél sokkal fájdalmasabban alakulnak a dolgok általában.

one night 03

Forrás: https://www.puls4.com/

Felszínre törnek őszintétlenségek, hazugságok, a családdal való közlés. Ki az apa és hol van egyáltalán? Ha egy meglévő párkapcsolatban, esetleg házasságban történik félrelépést követően egy ilyen eset, akkor hogyan lehet ezt ésszerűen kezelni? Abortusz vagy egy életre szóló hazugság? Ki mit választ? A félelem és a felismerés milyen emberré teszi a történet elszenvedőit? Minden nő kezében ott van a döntés, hogy mit és hogyan cselekszik, de ha már tetteinek következményei lettek - független nemi betegségtől vagy nem várt terhességtől - akkor azt egy életre tanulja meg! De a legjobb kétszer átgondolni egy folyamatot, mielőtt az cselekedetté válik! Így nem érhet meglepetés!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!