Ez a cím már nagyon régóta motoszkál a fejemben. Akárhogyan is gondolkodom már több száz évvel ezelőtt is ciki volt erős nőnek lenni. A filmekben eltúlozzák a gondolatokat, hiszen manapság nagy Feminista lázban ég a világ, amit teljesen félreértelmeznek.

eros

Forrás: kata.blogstar.hu

Mindenki másképpen látja. Valaki azt hiszi, ez a karrierista nőkről szól, a párkapcsolatban a férfiak úgy gondolják, ez azt jelenti, már nem kell fizetni a hölgy mozijegyét vagy vacsoráját és ezt napestig sorolhatnám, de nem ez a célom.

Az erős nő igenis gyengéd ez egy nagy tévhit, ami a férfiak és nők körében igen zavaros gondolatokat ébreszt. Az erős nőt megközelíteni nem könnyű. Igaz mivel már sok mindent megélt látott rengeteg embert ismerhetett nyilván nem olyan buta, hogy bárkinek bármit elhiggyen. Az erős nő szíve össze – vissza van törve. Ez logikus pont ez előző érveim miatt, hiszen gyenge és nehezen megközelíthető, de az a tudás, amivel rendelkezik, csak akkor lenne az ővé csak attól lehet erős, ha ezeket már átélte. Az erős nő tapasztalt… Azt gondolom ezt talán már mindenki kitalálta, de ha mégsem ezt nem hagyhattam ki.
Mi az, amit még tudni kell az erős nőkről? Az erős nő igenis nyitott. Figyel mindenre és ismerkedik, nem zárkózik el a világtól. Az erős nő holtáig tanul. Ez teljesen nyilvánvaló, hiszen innen származik az ereje. Nem csak küllemével, de az intelligenciájával is hódít és lenyűgözi az embereket, mint munkájában, mint magánéletében.
Az erős nő humoros. Ez egy alapvető tulajdonsága, hiszen a humor-ral mindent el lehet érni. A munkában, tárgyalásoknál és a párkapcsolatokban is elengedhetetlen, hogy egy nő humoros legyen élettel teli és szórakoztató, hiszen egy élő depressziós nőre senki semmilyen körülmények között nem kíváncsi. Az vagy erős nőnek fontos. Az erős nő élete szélsőséges. Ezt vagy megszokod, vagy jobb, ha nem barátkozol vele. Amit senki sem gondolna viszont igaz, hogy az erős nő gyengének érzi magát. Néha azt hiszi nem elég jó, viszont ezt soha sem fogod észrevenni rajta. Az erős nő szenvedélyes. Ez azt hiszem, amúgy logikus is lenne, de ki tudja, ha már így kivesézzük az erős nő személyiségét jobb, ha ezt is tudjátok.

eros2

Forrás: hvg.hu

Az erős nő izgalmas vele mindig minden randi vagy munka akár a párkapcsolat egy igazi kaland. Unatkozni mellette ritkán lehet. Az igazi erős nő, valódi. Természetesen okos. Egy erős nő nem mindig tudja mennyit ér. Egy erős nő is lehet néha magányos ők is vágynak a szerelemre és nagyon is tud szeretni.
Az erős nő iszonyatosan büszke arra, amije van. Megbecsül mindent igazán találékony és vonzó. Az erős nő nem panaszkodik és van tartása. Ezek a mai világban olyan, amiket csak kevés ember mondhat el magáról. Az erő nőt becsülni kell. Van is miért, hiszen már éppen elég okot soroltam fel, ami miatt meg is érdemlik. Az erős nő egy ajándék és szeretnivaló és nagyon ritka. Olyanok néha ugyan mit egy jégcsap és nehéz őket megközelíteni, de ha sikerül a bizalmukba férkőzni, nagyon odaadóak tudnak lenni. Ezt a tüzet egyre kevesebben merik bevállalni.

Kedves hölgyek, kevés –tökös- pasi van a világon, és sajnos azon kevesek közül is sokan elkeltek már. Aki magára ismer, az tudja miről is beszélek, aki nem az pedig talán könnyebben felismeri a környezetében az erős nő és a magamutogató sznob nő közötti különbségeket. Nyugodtan szóljatok, hozzá írjátok meg a véleményeteket. Legyen, az férfi vagy nő nagyon szívesen megbeszélem veletek ezt a kérdést és segítek megérteni az erős nő kérdését. Biztos sokan nem értenek velem egyet, de lehet, hogy sokan igen. Mindenkinek lehet, véleménye kellene, hogy legyen.

 

 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!