A karácsony után születettek bizony pechesek. Minél közelebb van a két ünnep egymáshoz, annál jobban elsikkad a szülinap megünneplése vagy mégse? Nektek van olyan ismerősötök, aki januárban ünnepli a szülinapját?

szuli2

Forrás: www.hbo.hu

És ez amúgy érthető, hiszen a rokonok és családtagok nem csak pénz híján vannak így karácsony után, de a folyamatos evés ivás és bulizás teljesen lenullázta a családi kasszát illetve a barátnők agykapacitását.

Aki esetleg elfelejtené annak most muszáj lesz emlékeznie ezért megpróbálok pár ajándékötletet adni arra az esetre, ha nálatok is akad legalább egy olyan "pofátlan" barát vagy családtag, aki képes volt januárban megszületni! ;)
Ezt a megjegyzést természetesen csak ironikus értelemben írtam nehogy bárki is megbántódjon.

1. Ha már rokon vagy családtag, akkor biztosan tudod mi a kedvenc étele így nincsen, nehéz dolgod lepd meg egy házilag elkészített vacsorával. Amennyiben teheted hívd meg a legközelebbi barátait is, így még nagyobb lesz az öröm.

2. Amennyiben a barátnőd így is úgy is végigbuliztátok az ünnepeket akkor már pontosan tudod, mit szeret inni tehát, meglepheted a kedvenc italával is. Ezzel már meg is alapozzátok a születésnapja hangulatát.

szuli1

Forrás: www.hbo.hu

3. Ha igazán bulis a lány, akkor minden egyes nap elszakítja a harisnadrágját, ötletes ajándék lehet, ha összeállítasz neki egy harisnyanadrág csomagot. Így tovább folytathatjátok az ünneplést a szülinapjával.

4. Imád moziba járni akkor lepd meg a szülinapjára eső mozijeggyel a barátokkal együtt ez simán kivitelezhető és már online foglalható is. A siker garantált. Lehetőleg valami humoros filmre vigyétek, így a kacagás és a jó kedv már előre garantált.

5. Ha elég kreatív vagy és van már egy csomó fényképetek a neten, akkor rengeteg applikáció áll a rendelkezésedre, amelyek segítségével egy nagyon kedves albumot vagy születésnapi videót is összeállíthatsz. Biztosan értékelni fogja és garantáltan előtörnek az érzelmek.

Ezek az ötletek nem kerülnek sokba és nagyon gyorsan és egyszerűen kivitelezhetőek és biztosan nagyon fogja értékelni, hiszen a legfontosabb dolog, hogy egyáltalán nem felejtettük el a születésnapját és mégis Örömet tudunk okozni és a családi kassza is elbírja.

 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!