Csupán csak egy kromoszóma választja el a nőt a férfitől, de megjelenése és viselkedése teszi jellemét valóban igazi nővé. Mire érdemes odafigyelni?

Kép: pixabay.com

 

 

Teljesen érthető dolog, hogy a szürke hétköznapok után kicsit kirúgunk a hámból, de egyáltalán nem mindegy milyen szinten tesszük ezt. Mert egy-két pohárka még nem árt meg, maximum beindul az automata pirospozsgás mosolyszerkezet és talán még a pletyka szimulátor is. Ezek kellemes percekkel ajándékozhatnak meg minket és környezetünket, de tudd hol a határ, tudd mikor kell megállni és nemet mondani!  Mert a szalonspicc még egy egészséges határon belül van, de ezen átlódulva már kiveszik belőled a nőiesség. Egy nő azért az, mert ott van benne a tartás és a büszkeség, a határozottság. Az alkohol ezt eltompítja és képessé tesz arra, hogy teljesen kivetkőzz magadból. Ez pedig borzasztóan visszataszító tud lenni és nyílván te sem akarod, hogy ez alapján mondjon véleményt rólad bárki is. Szóval egy nő tudja hol a határ.

 

De még egy átmulatott éjszaka után is képes úgy megjelenni bármely helyen, ahogyan az egy nőhöz méltó. Szép ruhában, amely kiemeli alakját, dekoltázsát, csípőjét és ízléses kiegészítője sugárzóvá teszi jellemét is. Nagy hangsúlyt fektet a cipőjére is, ami természetesen összhangban van a ruházatával. Mert ez az összhatás egy férfi szívébe kerülhet! Szolid sminkje festőivé varázsolja a nőt, ahol minden esetben a kevesebb több elve működik. Egy nő, az úrinő, akárhogy is nézzük és ez kortól, stílustól teljesen független kérdés.

 

Kép: pexels.com

 

 

Emellett az otthoni térben tökéletesen megtalálja a helyét és szíve ügye a gondoskodás. Ide tartozik a konyhában való jártasság és az ezzel járó ügyes-bajos dolgok véghezvitele is, mint például a mosogatás. Ha eleinte még idegenkedsz is tőle, akkor pároddal meglelheted ennek örömét, amit egy olyan étteremben eszközölhettek, ahol magatoknak kell főzni. Nagy élmény lesz az biztos és a finom vacsora elkészítése után otthon bizonyára lesz még öt perced arra, hogy párodat elkápráztatva várod, tökéletes hajjal, szolid sminkkel és ápolt körmökkel. Hiszen ezek még mindig a nő ismérvei, aminek hiányában nem beszélhetünk sajnálatos módon magáról a nőiességről.

 

De ne feledkezz meg arról sem, hogy a tested állandó kondiban legyen és tartsa meg a feszességét! Párod sem rajong egy újabb úszóguminak adott életnek, amit persze nem fog az orrodra kötni, ezért is jobb ha inkább teszel ellene. Napi egy órácskát szánj csak magadra! Kis kocogás, fitness, konditerem, ami neked a legjobban fekszik. A lényeg, hogy egy nő teste egészséges, ettől válik igazán vonzóvá és széppé.

 

Kép: energepic.com

 

Persze ehhez elengedhetetlen az is, hogy tudatosan táplálkozz és lehetőségeidhez mérten egészséges ételeket fogyassz! Itt nem az a lényeg, amit állandóan lehet olvasni bizonyos fórumokon, hogy akkor mostantól kezdve növényeket kell enni. Igazából bármit ehetsz, ami jól esik, de azt odafigyeléssel, mértékkel és tudatosan tedd! Tehát este tízkor már ne támadd be a hűtőszekrényt az ebédből megmaradt csülök pékné reményében és a körömpörkölt fitness salátával sem egy jó megoldás. Egy nő szolidan étkezik. Inkább többször kevesebbet, mint az asztaltársaságnál kiéhezve bevaracskolni a felszolgált menüt. Az majdnem egy szinten van a részeg nővel.

 

Egy nő mértéktartó és példamutató. Hiszen belőlük születnek a csodálatos anyák, akik gyermekük legelső tanítójuk lesznek. Nélkülük a világ sem lehetne olyan szép, amilyenné azt valóban képesek varázsolni. Kedves női olvasók! Figyeljetek oda magatokra, mert ti alakítjátok a jövőt és belőletek születik meg a jövő! Ti vagytok a titka a hosszantartó boldog párkapcsolatnak is, mert egy nő makulátlan, gondoskodó, ellenállhatatlan és akkor boldog igazán, ha másokat tehet azzá. Hiszen nőnek lenni nem biológiai kérdés, hanem hivatás!

 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!