Nem lehet elég profinak lenni az ágyban, mindig van mit tanulni. De ne csak azt tanuljuk meg, mit SZABAD, sőt KELL tenni az ágyban ahhoz, hogy fergeteges legyen az együttlét és a párunk teljesen odáig legyen értünk. Foglalkozzunk most azzal, hogy mit NE tegyél az ágyban, hogy mi az a 10 dolog, amit eszedbe se jusson elkövetni! Kivéve, ha azt akarod, hogy ne lásson a méregtől…

 

Kép: pixabay.com

 

Hadd szögezzük le: Minden pasi más. De a nagy átlag nem bírja, ha elköveted ellene az alábbi 10 merényletet:

 

1. Pornófilmben érzed magad

Elhiheted, ami jól mutat a képernyőn, nem biztos, hogy a valóságban, gyakorlatban is olyan szexi vagy élvezetes. Éppen ezért nem kell mindenféle kifacsart pózban csinálnod – főleg ha nem vagy jógamaca -  és össze-vissza tekergetni a párod szerszámát. Mint ahogy nem kell megjátszanod a veterán pornókirálynőt, akinek már a hangjától is elsülnek a fegyverek. Kerüld a kamukéjelgést és nyöszörgést.  Tudd meg, hogy valójában nem erre vágynak a pasik. Nekik az a legizgatóbb, ha tényleg élvezed, amit csinál, illetve csináltok.

 

2. Vadmacskává változol

Hízelgő, ha a pasid azt mondja, igazi vadmacska vagy az ágyban? Meghiszem azt! De a valóságban nem akar egy tigrissel szeretkezni. Vagyis az esetek többségében nem szeretik a férfiak, ha lekarmolják a hátukat, leharapják a fülcimpájukat, kitépik a hajukat és agyontekerik a mellbimbójukat. Mindent csak érzéssel, módjával…

 

3. Feszegeted a határokat

Nem nagy rejtély, ha azt mondjuk, a legtöbb pasi nem vágyik hosszú kéjutazásra. Vagyis nem szeretnek órákon át csókolózni, mint ahogy a hosszas előjáték és romantikázás is kikészíti az idegeiket. Őket ez inkább elriasztja. Még ha romantikus típus is, akkor is van egy határ, amikor már illik a tettek mezeire lépni. Ezért ne merülj el a hosszas előjátékban, hanem merj belecsapni a lecsóba és ne feledd:  csak mértékkel.

 

Kép: commons.wikimedia.org

 

4. Amikor kritizálni kezded

Ez az egyik legbűnösebb dolog, amit az ágyban elkövethetsz. Lehet, hogy éppen büdös a szája, vagy zavar, hogy ragad a haja a zselétől, netán az, hogy még mindig nem fogyott le 5 kilót, de fontos, hogy ne szex közben emlegesd fel. Mint ahogy a napi sérelmeidet se. Ne rontsd el a kellemes, meghitt együttlétet azzal, hogy mindenáron közölni akarod a véleményedet a pároddal. Nem ér rá utána valamikor – de nem egyből – vagy másnap? És ne feledd, ha azzal lennél elégedetlen, hogy lassú vagy valamit nem csinál jól, azt pláne virágnyelven közöld vele!

 

5. Mikor halottnak tetted magad

Ez az egyik legsokkolóbb a pasi számára. Amikor csendben, már-már hullamereven fekszel és hagyod, hogy dolgozzon. Már csak azért is bosszantó lehet, mert te is nyugodtan odateheted magadat a gyönyör érdekében, hiszen a szex kétemberes dolog. Ha pedig éppen a párod kényeztet, akkor sem árt, ha kimutatod az érzéseidet. Nem kell hangorkán meg görcsös összerándulásokat produkálnod, mint az ördögűzőben, de merd kifejezni, ha jól esik.

 

6. Fogod magad és behisztizel

Nehogy elkezdj a feleslegedről, a hurkáidról meg a kis cicijeidről beszélni, vagy arról, hogy milyen zsíros a hajad, különben abban a pillanatban oda is lesz a tűz. Gondolj bele, megkívánt, akar téged. Beléd szerelmes, nem másba. Akkor miért érzed szükségét annak, hogy a képébe vágd a hibákat, ami csak téged zavarnak? Ne szex közben akarj lelkifröccsöt az önbizalomhiányodra tőle.

 

Kép: pixabay.com

 

7. Múltidéző exidézést tartasz

Az egyik legnagyobb merénylet, amit elkövethetsz. Előtte, közben, vagy utána szóba hozni az exedet. Mindegy, hogy arról van szó, hogy az exed mit szeretett, mit nem, vagy mit csinált veled rosszul, mit nem talált… tartsd meg magadnak. Véletlenül se kösd a pasid orrára, mert akkor nem csak a szexnek lőttek, de még lehet, hogy tartós mosolyszünetre is számítanod kell.

 

8. Mikor színészkedsz

De persze ne is ess át a ló túloldalára, és változz át fadarabból egy hangosan élvező, sikító-kiabáló, mocskos szavakat duruzsoló és vergődő orgazmusbombává. Már csak azért se, mert a férfiak sem bolondok, főleg ha a párodról beszélünk, bizonyára tudja, mikor élvezed igazából és mikor nem.

 

9. Látványosan unod a szexet

Ezzel se akard kihúzni a gyufát. Vagy szexelsz vagy nem. Ha nincs kedved, akkor inkább mond meg neki őszintén. Ha meg vállalod, akkor vágj hozzá jó képet, de legalábbis ne forgasd a szemeidet, sóhajtozz mérgesen, vagy und látványosan, mert azzal csak feltolod a vérnyomását és hidd el, hogy utána be fog figyelni egy jó kis veszekedés.

 

10. Szex után vissza a hétköznapokba

Még a pasiknak sincs gondjuk a szex utáni diskurálással. Egy könnyed laza csevejjel, hogy milyen volt az együttlét, vagy egyáltalán bármi másról. Ám csak abban az esetben, ha laza témáról van szó. Szóval ne szex után térjetek vissza mindjárt az anyagi problémákra, meg a bosszantó kolléganőre, a barátnőd érzelmi válságára, vagy az idegesítő anyósra. Élvezzétek ki a szárnyalás utáni időt és kapcsolódjatok ki!Ergo, ne is nyúlj mindjárt a telefonodhoz, hogy megnézd visszaírt-e már a barinőd…

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

 

 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!