Most, hogy mindenki még bejgli lázban ég, és 5 kilóval nehezebbek is vagyunk, készíthetjük a testünket a következő tortúrára, mielőtt újévi fogadalmaikat megtennénk, miszerint soha többet nem eszünk és nem iszunk.

Ez a rész mindenki kedvence, hiszen napjainkban ezt nyomja az arcunkba a Facebook és az Instagram. Tökéletes, porcelánarcú lányok, melyek mellett a tökéletes kirakatbábuk szépséges, plasztikus arcvonásaikkal el is szégyellhetik magukat.

Az előző cikkem után, ha megtanultuk minden csínját-bínját a megfelelő alapozó választásának és megbarátkoztunk a gondolattal, hogy „de mi akkor is megmutatjuk” a férjünknek, barátunknak, barátnőnknek és csodaszép gömb akváriumban élő aranyhalunknak, hogy mi igenis tudunk szépen sminkelni, akkor léphetünk tovább a következő lépésre.

Egy jó smink kihozhatja belőlünk a szebb, nőiesebb, vonzóbb énünket. Ez hogyan is lehetséges? Hiszen, ha elégedetten nézünk a tükörbe, azt a körülöttünk lévő emberek is észre fogják venni. Na de, hogyan készítsünk olyan sminket, amitől igazán elégedettek lehetünk? Oszlassunk el pár tévhitet! Kezdjük az alapoktól.

2016-os őszi sminktrendek egyenesen a kifutókról!

Az idei sminkeseknek, fodrászoknak és stylistoknak rendezett versenyen a magyar Dominique Roberts szerezte meg az aranyérmet a menyasszonyi sminkek kategóriájában.