Hány nő visel combfixet? Eláruljuk, hogy csak kevesen.

Pedig tehetnék többen is, mert szexi és praktikus lehet egyes esetekben. De nem véletlenül írtunk egyes esetet. Ugyanis a combfix nem olyan tartós, mint a combvédő. Nem is erre lett kifejlesztve. De azért jó lehet enyhén kidörzsölt combokra. Nem valószínű, hogy bármelyik nő beismeri, milyen kellemetlen, amikor a combjai kidörzsölődnek. Ez nem csak harisnya nélkül történhet meg, hanem harisnyában, szoknyában és nadrágban is.

Valljuk be őszintén!

Kidörzsölődik combunk belső része? Most nem azokra gondolunk, akiknek nem ér össze, mert sajnos ők vannak kisebb arányban. Ettől még ez valós probléma, ráadásul fájdalmas, és csak nagyon nehezen gyógyul meg a bőr ezen a területen, hiszen folyamatosan ismétlődik a dörzsölés. Most már azonban erre is van megoldás, ráadásul az internet is segítségünkre lehet.

Évek óta várta a termék fejlesztője Julia Abasova , hogy felfedezzék találmányát a Bandelettes combvédőt, ami tulajdonképpen egy széles csipkecsík nagyon tartós és rugalmas anyagból. Mára felfedezése sikerekkel büszkélkedhet a világ számos országában rengeteg nő nagy örömére.Különböző színekben, méretekben és textúrákban kapható a Bandelettes.com webáruházban.

Ahhoz képest, mennyit költünk kidörzsölt bőrünk kezelésére és még a fájdalmat és állandó irritációt is el kell viselnünk, az ára igen vonzó.Érdemes a webáruházban körülnézni, mert vannak termékek kifejezetten sportoláshoz kifejlesztve.

Interneten megrendelve körülbelül 3 héten belül megérkezik a csomag Magyarországra.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!