pénz boldogít

Amikor egy társaságban szóba kerül, hogy az ismeretségi körben valakinek extra magas fizetése van, a cégéből csak úgy lapátolja haza a pénzt, vagy éppen eltalálta a nyertes számokat a lottón, akkor törvényszerű, hogy perceken belül elhangzik a bevett mondat: „A pénz nem boldogít!”. Vajon ez tényleg igaz, vagy csak azok mondogatják ezt irigységük csillapítására, akiknek kevés van belőle?

főállású anya

A háromgyerekes Krisztina felháborodott. Többen is céloztak már rá, de azokat még valahogy elengedte a füle mellett. Ám nemrég egyenesen azt találta mondani a kolléganője: „Te ezt nem értheted, mert otthon vagy egész nap, semmi dolgod, csak a gyerekekre kell vigyáznod!” - Itt szakadt el nála végleg a cérna.

nagy gyerek

Azt mondják kevés a gyerek, pedig talán sosem volt ennyi, mint manapság. Persze kiskorúakból valóban kevesebb van, viszont tizenéves életstílusban rekedt, évei száma alapján felnőttből viszont annál több! Vajon te is közéjük tartozol?

prostituált lány

Gondolj csak bele: van egy gyönyörű, huszonkét éves lányod. Egyetemre jár és egy szép napon angol-olasz szakos tanár lesz belőle. Az egyetem mellett pedig dolgozik és szövegeket fordít. Abban a hitben vagy, hogy minden a legnagyobb rendben van, hiszen látszólag, boldog, elégedett és sosem kér vagy fogad el pénzt. Erre egy szép napon kapsz egy borítékot, nincs megcímezve, még a neved sem szerepel rajta. Kinyitod és a lányod fehérneműs és meztelen fotói vannak benne és hozzá egy üzenet: a lányod egy kurva.

öröklés

Nagyon durva családi történetet meséltek nekem. Sokféle embertípussal találkoztam már, sokféle történet hallottam, néha már úgy hiszem, nem tudnak meglepni, de megint rápacsáltam, mert csak sikerült. Adott egy fiatal pár, akik albérletben élnek, és igencsak kilátástalan az anyagi helyzetük, de legfőképpen azért, mert nem is törekszenek arra, hogy dolgozzanak. Inkább arra várnak, hogy a gazdag nagymama meghaljon, és végre örökölhessenek…

bátor nő sikertörténete

Franciska nagy dolgot vitt véghez, meg is érdemel egy cikket, de nem csak azért, hogy elismerjük őt és a bátorságát, hanem mert példaértékű és talán másoknak is erőt, hitet, kellő motivációt nyújt majd ahhoz, hogy változtatni merjenek. Egyetlen év alatt gyökerestül megváltozott az élete és egy gyönyörű, sikeres nő lett, aki boldog párkapcsolatban él.