A sikertelenségnek egyetlen oka van csupán: a magadba vetett hitnek a hiánya! De félelmek nélkül bármit elérhetsz, mert a lehetetlen nem létezik!

 

Amikor valaki azt mondja neked, hogy valami lehetetlen vagy elérhetetlen számodra, akkor tudd, hogy csupán önmaga félelmeit próbálja rád vetíteni! Nincs olyan, hogy valami elérhetetlen lenne, hiszen ott van benned a kellő erő a vágyaid megvalósítására. Lényegtelen, hogy ez kiben mekkora és hogyan nyilvánul meg, de kétségtelenül ott van.

 

Kép: pixabay.com

 

Méghozzá mindenkiben ott rejlik, de a félelem ezt elnyomja, aminek köszönhetően olyan falakat építesz magad köré, ami valóban eltántorít a céljaidtól. De ez is csupán csak a világ által generált program, ami tudattalanul is beléd lett rakva, ezért pillanatok alatt felül tudsz kerekedni rajta. Hiszen a félelmet lehet generálni, de legyőzni sokkal egyszerűbb, ha csak tisztában vagy azzal, hogy mindenre képes vagy! Ha nem mástól függsz, hanem minden egyes sikeredet önerőből építed fel és éred el. Mert az belőled tör elő, így egyre nagyobb és nagyobb dolgokra lehetsz képes, ha azt valóban akarod.

 

Teljesen mindegy, hogy mi volt eddig az életedben, hogy milyen borzalmakat éltél meg és mennyit nélkülöztél. Nem számít, hiszen minden negatív dolog a múltban téged tett erősebbé és téged szolgált. Minden érted történik és ha egy kicsit is tudatos vagy a döntéseidre, a cselekedeteidre, a következő lépésedre, akkor a siker sem maradhat el.

 

Első körben tedd fel magadban a kérdést, hogy: mit kell tennem célom elérése érdekében?  Tudd, hogy milyen emberré kell válnod ahhoz, hogy a szemed előtt lobogó cél a tied legyen! Ehhez elengedhetetlen, hogy határozott légy és határozott döntéseket hozz! Mert a határozatlan és döntésképtelen ember nem fog elérni sikereket. Csak az válhat sikeressé, aki pontosan tudja, hogy mit akar és azért képes tenni is.

 

Lesznek gyengeségek és lesznek félelmek is, amik megakadályoznak majd abban, amit szeretnél elérni, de engedd át őket magadon! Vedd észre, hogy ott vannak, majd köszönj el tőlük, hiszen nincsen rájuk szükséged. Egy erős és céltudatos ember vagy, akit nem lehet befolyásolni, mert a céljai vezérlik! Csak ez legyen ilyenkor a fejedben!

 

Kép: pixabay.com

 

Higgy magadban, légy magabiztos, ezáltal saját határaidat is ki tudod tolni, ami már önmagában fél siker. De ez lesz az a pont, amikor rájössz, hogy nincs előtted lehetetlen és bármire képes vagy. Figyelj arra, hogy mi  minden történik benned, mert a megérzéseid mutatják meg a helyes utat! Nem baj, hogyha az egyáltalán nem tűnik logikusnak, aszerint cselekedj! Hiszen az ész becsap. Mindig és minden esetben, mert túlgondol még téged is és kombinál. A saját érzéseid viszont mindig őszinték, a szív sohasem hagy cserben.

 

Sikered érdekében fontos, hogy rá hallgass! Azt vizsgáld meg egy lépésed előtt, hogyan érzel, ha belegondolsz? Mit tapasztalsz, amikor úgy gondolsz rá, mintha megtörtént volna? Mit sugall a szív? Hogy jó vagy rossz érzés, azt azonnal érzed, így azonnal el is tudod dönteni, hogy az kell neked, avagy sem. Felejtsd el a norma életét és legyél egy kicsit nem normális! Ezáltal nyílnak meg előtted a lehetőségek. Ne érdekeljen ki, mit mond róla vagy rólad! Az az ő élete, ez pedig a tied. Szilárd magadba vetett hittel csináld azt, amit szeretnél és hiánytalan meg is fogod kapni. Indulj el bátran az ismeretlenbe és az életed nagyon hamar egy élő csodává fog válni!

 

Ezt jelenti határtalanul élni. Elvárások nélkül, de céltudatosan. A görcsölés még soha nem vezetett eredményre, de ezáltal megengeded magadnak a sikert és a boldogságot. Mire vársz még? Jár neked, mert megérdemled! Emlékszel?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!