Őszinteség. De szeretjük azt mondogatni, hogy csak egy kis őszinteséget várunk a kapcsolatainktól, inkább mondja meg az igazat, semmint hazudjon. Közben mi magunk is akkorákat hazudunk néha, hogy csoda, hogy nem szakad ránk a mennyezet. Igaz, az esetek többségében senki sem gonosz szándékkal hazudik, csak kegyes kis füllentéseket hintünk el azért, hogy ne bántsuk meg a másikat. Vajon bűn ez a kis korrekció, amit valójában mindannyian csinálunk?

Biztos téged is elfogott már a vágy, milyen jó lenne olyan szuper megérző képességekkel rendelkezni, mint amilyen hősöknek vagy éppen médiumoknak van. Előre megérezni a rád váró eseményeket, szabályosan beletekinteni a jövőbe, a megfelelő lottószámokat ikszelni be és megmondani, hogy kivel éppen mi történik anélkül, hogy felhívnád. Az biztos, hogy nem leszel egy nap alatt médium, de aktív gyakorlással és kitartással felturbózhatod az intuícióidat!

Fogadok legalább egyszer – ha nem mindennap! – de te is beleesel abba a csapdába, hogy másokhoz hasonlítgatod magad. Neki nagyobbak a cicijei, több a pénze, sikeresebb, luxus autója van és álompasija. Majd felteszed a kérdést, hogy neked miért nincsenek meg ezek és jöhet az önmarcangolás: mert csúnya vagyok, lapos mellű, tehetségtelen, csóró és már el is kenődött a sminked a tükör előtt, ahogy azt nézed, hogyan sírsz. Hagyj már fel ezzel! Ne irigykedj, hanem csináld meg, amit akarsz!

A sapimat rá, hogy már veled is fordult elő ilyen, hogy mondtál, tettél valamit és a párod vagy barátod jól meg is bosszulta magát. De nem azzal, hogy kiszúrta a kocsid kerekeit vagy „véletlenül” bezúzta a kedvenc bögrédet. Nem, durva érzelmi bosszúval vágott vissza. Nem tett semmit. És pont ez a gyilkos az egészben! Egy láthatatlan késsel szeleteli fel az idegeidet meg a szívedet. Hát nem gyerekes?!

Merthogy te is ezt szeretnéd ugye? Bőséget és jólétet, hogy ne keljen aggódni a holnap miatt, hogy miből fizeted be a számlákat, miből veszel kenyeret. Meg aztán, ennél talán kicsivel többet is szeretnél, minthogy legyen meg a mindennapi zsíros kenyered! Új ruhákat, autót, házat, esetleg saját üzletet és még utazgatnál is! Hidd csak el, nem kívánsz lehetetlent és amint elkezded használni ezt a 6 kis trükköt, hamarosan elérhető közelségbe kerülnek a vágyaid!