Biztos olvastál, láttál, hallottál már olyan sztorit, ami annyira égő volt, hogy az már neked fájt. Amikor nem csak a szereplők, hanem szinte alattad is megnyílt a föld és helyettük is szégyellted magad. Épp ilyen kínos szexsztorikat gyűjtöttünk össze, amelyek ráadásul valamilyen igencsak bizarr helyen történtek… hogy sokkolni fognak, az nem kétséges!

 

 

szexsztorik 01

 

Kép: Freepik.com

 

Biztos lesz olyan, akit inkább egyes sztorik felháborítanak majd, mások meg jót nevetnek rajta. Lássuk a begyűjtött 6 extra ciki szexsztorit:

 

Az étterem mosdójában

 

Talán ez még nem is olyan, hú de megrázó helyszín. Bár ha jobban belegondolsz, képzeld el, ahogy egy étteremben vacsorázol a pároddal, míg egy másik házaspár éppen a férfimosdóban kamatyol. Megjönne az étvágyad vagy pont, hogy elmenne? Lényeg, ami lényeg, hogy egy kedves kis pár vacsora után úgy döntött, azzal koronáznák meg az estét, hogy kipróbálnak valamilyen „izgalmas” helyet. Azt gondolták, hogy kezdésnek az étterem mosdója tökéletes. Be is surrantak a férfimosdóba, hátha ott kevesebb a forgalom, mint egy nőiben. Magukra is zárták egy fülke ajtaját és adtak az élvezeteknek. Alig pár perccel később benyitnak hallják, hogy valaki bejött a mosdóba, gyorsan el is némultak. Mire egy nő hang szólal meg: „Nyugi, csak takarítónő vagyok. Csak csináljátok nyugodtan, én addig felmosok gyorsan.” Erre mit lehet reagálni? Főleg hogy még meg is kérdezte, hogy „Egyébként nem kényelmetlen úgy állva?” Visszafojtott nevetéssel igyekezték megköszönni a kedvességet, de inkább megvárták, amíg kimegy…

 

szexsztorik 02

 

Éjszaka a játszótéren

 

Ez már lehet kivágja a biztosítékot nálad, főleg ha szülő vagy. Egy fiatal pár nyáron, késő éjszaka a vonatra várt. Az állomás közelében volt a centrum, ahogy a játszótér is található. Ott várakoztak türelmesen a padon, míg nem egyikkőjüknek az jutott eszébe, miért nem csinálnak valami huncutságot, ha már ott ragadtak. A játszótéren volt egy várszerű építmény, amelynek egy részébe teljesen be lehetett bújni és aránylag még a felnőtteknek is kényelmes volt. A páros oda bújt be kekszelni. Pár perccel később a sötét lyukat, ahova bebújtak zseblámpafény világította be. Riadtan oldalra néztek és két rendőrt pillantottak és mondani sem kell, fülig ért a szájuk. „Ha befejeztétek, lennétek szívesek kijönni és beszélgetni?” Gondolhatod, hogy nem fejezték be, ellenben mikor kimentek, szép kis fejmosást kaptak…

 

A raktárban a liszteken

 

Nem is gondolnád, hogy mi minden folyhat egy élelmiszerüzletben zárás után… az üzletvezető helyettes bezárta a boltot és arra készült, hogy azzal a kolléganőjével, akivel titokban jártak, még bent maradnak kicsit szórakozni az üzletben. Épp csak kipukkant a pezsgő, mikor a nőt a még bontatlan, fóliázott lisztekre dobta és hátulról nyújtott neki támaszt. Erre mit ad ég, pont velük szemben nyílt az ajtó és ott állt a főnök. Méghozzá az újonnan felvett kolléganővel. Alig tizenöt perce tették ki a lábukat az üzletből. Meredten néztek négyen egymásra, az egyik nő a lisztekről, az üzletvezető helyettes félpucéran a háta mögött és persze a házas főnök az új kolléganővel. Végül a főnök szólalt meg, hogy „Ez tényleg nagyon ötletes!” – mutatott a lisztek irányába majd hozzá tette, hogy ők maradjanak nyugodtan, de cserébe jó volna erről nem beszélni… való igaz, másnap senki se beszélt róla, még egymás szemébe is alig mertek nézni.

 

szexsztorik 03

 

A vonaton menetközben

 

Egy páros éjszaka a vonaton – hidd el, azért így is elegen ültek azon a vonaton – arra gondolt, feldobják a nemi életüket, ha már úgyis a kettes ülésben ültek. Mivel nyár volt, így nem volt nehéz megoldani, hogy a szoknyás lány a férfi ölébe üljön és betakarják magukat a férfi eléggé nagy pulóverével. Az embereknek talán fel sem tűnt a dolog, de pechükre nem végeztek a következő megállóig, ahol voltak felszállók és egy idős nő állt meg előttük és meg sem kérdezte, csak leült melléjük. Feléjük fordult és csak annyit kérdezett, hogy „Nem kényelmetlen úgy ülni?” De ők csak jeges rémülettel megrázták a fejüket. Szerencsére csak tíz percet kellett így kibírniuk mire az idős néni leszállt.

 

A szülei ágyában

 

A huszonéves egyetemista lány úgy tudta, hogy szülei csak késő este érnek haza és mivel a szüleinek volt hatalmas franciaágya, hát arra gondolt, mi baj származhat abból, ha eltölt egy-két órát két pasival a szülei ágyában. Nagyon jól is telt az első óra, annyira, hogy még azt sem hallotta, hogy kinyílt a bejárati ajtó és már csak arra lett figyelmes, hogy nyílik a szobaajtó és az apja áll az ajtóban. Mindenki rémülten bújt a takarók alá. „Jaj kislányom, mond, hogy legalább védekeztek? Várj csak, hozok nektek gumit!” És igen, apuka kiment a szobából majd sebtiben vissza is szaladt és hozott két bontatlan dobozos gumit és hozzá tette „Remélem elég lesz… azt hiszem egy méret, bízom benne, hogy jó lesz rátok!” Majd kiment a szobából. Véget is érte a móka, mert a két srác teljesen kiborult…

 

szexsztorik 04

 

A taxiban a férje bátyjával

 

Hogy jött ez össze? Úgy, hogy a taxis eleve a férj bátyja volt. Ha a feleség későn ért haza munkából és tudta, hogy a sógora dolgozik, külön őt hívta, mert ebben állapodtak meg, mivel nem volt saját autója és nem akarták, hogy késő éjjel buszozzon. Csakhogy az egyik alkalomnál az ingyen utazás mellé egy kis extrát is kapott. Átültek hátra és egy kicsit elszórakoztak a ház előtt, mert azt gondolták, hogy még van idejük egy gyors numerára, a férj csak később ér haza. Hát tévedtek, mert a férj kopogott rájuk a hátsó ajtó ablakán…

 

szexsztorik 05

 

Reméljük nem csak sokkoltak ezek a bizarr helyeken történt szexsztorik, hanem némelyik legalább egy kis mosolyt is csalt az arcodra!

 

 Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Mit jelent, ha nő létedre álmodban egy másik nővel szexelsz? – Nem azt, amire gondolsz!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!