Forrón és szenvedélyesen, mint egy latin szerető? Lagymatagon és te közben majd elalszol? Túl sok nyállal és inkább el is megy tőle a kedved? Hogy csókol a pasid? Cikkünkből megtudhatod, hogy mit árul el a kedvesed csókja a személyiségéről!

 

hogy csokol a pasid 01

 

Kép: Pexels.com

 

 

A legtöbb nő szeret csókolózni, sőt, alap dolognak tartja egy párkapcsolatban a csókot. Hiszen természetes is, ráadásul tökéletes és mennyei eszköz arra, hogy kifejezzük az egymás iránt érzett szerelmet. Ugyanakkor a csók, mint egy intim, kommunikációs forma, rendkívül sokat elárulhat mindkét félről! Hogy csókol a kedvesed? Tüzes nyelvcsatával vesz le a lábadról? Vagy óvatosan és finoman, mint egy Audrey Hepburn filmben? Olvass tovább és tud meg, mit árul el a kedvesedről a csókja:

 

A klasszikus csók

 

Épphogy nyitva van a szája, megcsókol, majd átdugja a nyelvét a szádba és szenvedélyesen simogatni kezdi a tiédet. Visz bele egy kis szenvedélyt és tüzet, amiről még a hátadon is feláll a szőr. Na, ha így csókol, akkor nem csak, hogy szeret téged, de egy nyíltszívű, barátságos, bátor, kalandvágyó és egyben mély érzésű ember.

 

 

Ha közben egy kissé hátradönt, mint a filmekben vagy a tarkódat, esetleg az arcodat fogja, akkor nem kérdés, hogy igazi úriember, aki egyenesen érted él!

 

hogy csokol a pasid 02

 

A harcos-tangós csók

 

Olyan hevesen, már-már erőszakosan, vadul csókol, mintha az ellensége lennél és leakarna győzni? Sok nyelvmunka inkább egy forró tangóra emlékeztet? Gyors nyelvcsapásokat váltotok és sokszor a fogaidon és végig futtatja a nyelvét? Ő bizony egy latin szerető, a természete is vad és tüzes. Könnyen jön lázba, lelkes típus, hirtelen kapja fel a vizet, de ugyanolyan hamar el is száll a mérge.

Hogyha közben a keze pedig már mindenhova elkószál és simogat, taperol, gyurmázik, akkor könnyen beindulós típus és fontos a szex az életében!

 

A nyálas csók

 

A párod a szokásosnál kicsivel mintha több nyálat vinne bele… küldene át? Ha csak nem kezdő és nincsenek gondjai a nyálelválasztás folyamatánál, akkor minden bizonnyal neki ez a „stílusa”. A személyiségét tekintve valószínűleg egy türelmes, jámbor, jóhiszemű, nyugodt ember, aki nem sokat gondolkodik, inkább cselekszik.

 

A harapós csók

 

Csókolózás közben gyakran harapja meg a párod a szádat? Akkor minden jel szerint egy játékos természetű ember, aki alapvetően nyitott természet, és az ágyban is bevállalós. A mindennapokban pedig egy merész, kalandos, sokszor csintalan ember.

 

hogy csokol a pasid 04

 

A lagymatag csók

 

Csókol… de olyan ímmel-ámmal teszi? Mintha közben aludna vagy ott sem lenne? Lassan, óvatosan, megfontoltan? Ő akkor feltehetően egy gyárilag is lassú, meglehetősen nyugodt, kényelmes, akár lusta természetű ember, aki semmit sem siet el.

 

 

A fullasztós csók

 

Úgy csókol… sőt, valljuk be, nem is csókol, inkább majd megesz a párod! Valósággal betapasztja az arcodat a csókjával, a torkodig lenyomja a nyelvét és nem is mozgatja a száját csak rád van ragadva, mint egy polip. Valószínűleg egy magabiztos ember, aki azt hiszi tökéletes, mindent jól csinál, emellett egy kissé akaratos és nem bírja a kritikát.

 

 

A nem engedlek se ki se be csók

 

Mint egy régi jó klasszikus filmben, mikor azt látod, hogy a nagy szerelmes párok összeölelkeznek és a szájuk összeér, de csak fejüket mozgatják össze-vissza. Ha a párod is úgy csókol, hogy tulajdonképpen ki se nyitja a száját rendesen, nem is engedi be a nyelvedet, de az övé sem látogatja meg a tiédet, akkor ő egy meglehetősen bizalmatlan, zárkózott, nehezen megnyíló, de érzékeny férfi lehet.

 

hogy csokol a pasid 06

 

A gyorsan letudlak csók

 

Néha hiperszuper gyorsan estek túl a csókolózáson? Szinte nem is rémlik, hogy csókolóztatok volna? Ez arra utalhat, hogy olyan férfi, aki szereti gyorsan letudni a dolgokat, esetleg állandó rohanásban van, aki folyton pörög és mindig elfoglalja magát valamivel és igazi karrierista.

 

Aki nem is csókolózik…

 

És arról is beszélünk kell, hogy mi van akkor, ha a férfi egyáltalán nem szeret csókolózni és legfeljebb kéthavonta egyszer vagy ünnepnapokon hajlandó rá. Ők egy kissé önzőbbek az átlagnál, főleg magukra gondolnak, a saját érdekeiket tartják szem előtt és zárkózott, bizalmatlan, birtokló természetű emberek.

 

 

 

Nos, ráismertél a pasid csókjára? Természetesen az itt szereplő dolgok nem egyeznek meg a Bibliával, tehát nem szentírás, lehetnek eltérések. De biztos lesz köztetek olyan, aki sok igazságot is vél majd felfedezni. Ugyanakkor a csók sem mindig ugyanolyan, a hangulattól, helyzettől is függ, hogy milyen lehet, de átlagosan mindenkinek van egy csókstílusa. Mint ahogy persze neked is, így az sem kizárt, hogy a cikk alapján saját magadra is ráismertél!

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

7 ölelős póz, ami legalább olyan jó, mint a szex

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!