Ez tény. Mindenkinek van véleménye. Sajnos egyre jobban szeretnek az emberek a saját problémáik helyett a mások problémáira koncentrálni. Előbb alkotnak véleményt rólunk első látásra vagy egy Facebook poszt alapján, mint, hogy vennék a fáradtságot és megismernének. Azt, hogy, hogyan látnak, téged befolyásolni nem tudod sem kényszeríteni. Lehetsz te a világ legkedvesebb embere, segíthetsz, te bárkinek ugyanúgy elítélhetnek, mint azokat az embereket, akik valóban meg is érdemlik.

 

 

velemeny rolunk 01

 

Kép: Pixabay.com

 

Teljesen mindegy, hogy fiatal korunkban vagy idősebb korunkban ér a negatív kritika mindenképpen magadra fogod venni a szíved legmélyén. Keresni fogod, magadban a hibát azon fogsz agyalni mit, és hogyan rontottál el vajon miért ennyire irigyek az emberek és mit hibáztál el.

Annyi a felesleges stressz. Kizárólag a felesleges energiánkat emészti fel, hogy az élet minden területén csak is hátrányhoz és rosszkedvhez fog vezetni. Van egy jó hírem, ne foglalkozz velük.

 

velemeny rolunk 02

 

Ki is tudhatná jobban, hogy milyen ember is vagy és mit is teszel a munkahelyeden. Hogyan viselkedsz a barátaiddal és a párkapcsolatodban. Csak is te tudod és csak is te ítélheted meg, hogy hibáztál vagy nem. Lehetnek más vélemények, sőt azok mindig is lesznek. Ez ellen semmit nem tehetsz, de elfogadhatod. Meghallgatod és továbblépsz. Aki nem ismer nem is tudhatja min mentél keresztül, hogyan érzel, milyen sérelmeket hordozol magadban szóval azokkal az emberekkel egyáltalán nem is érdemes foglalkozni.

 

Fogad meg pár jó tanácsomat és azonnal könnyebben megy majd a változás

 

1. Azzá válsz, amire gondolsz

 

Minél jobban gyötrődsz magad miatt és gondolod át a hibákat, amiket a fejedhez vágnak, és csak őrlődsz, rajtuk annál jobban bevonzod a negatív állításokat és szépen lassan el is hiszed majd a rágalmakat. Ne foglalkozz azzal, egy idegen, aki nem is ismer, mit gondol rólad. Valószínűleg csak a kudarcait vetíti ki rád? Erre nem is gondoltál? Lehet, hogy csak rossz napja volt. Rossz időben, rossz helyen voltál. Ezekre nem is gondoltál? Számtalan oka lehet annak, hogy kellemtelen helyzetbe kerülj és biztosan nem is tehetsz róla, de enged el. Ez nem rólad szól.

 

velemeny rolunk 03

 

2. Legyenek konkrét céljaid, amikért küzdesz, ami boldoggá tesz

 

Minél jobban őszpontosítasz, a céljaidra annál jobban el fogod, kerülni a negatív kritikákat és már meg sem fogod hallani őket. Az egyik füleden be a másikon ki. Ismered a mondást? Ugye? A céljaid sokkal fontosabbak és csak te tudod, mennyi küzdelem árán éred el és milyen kihívások várnak rád.

 

3. Ez az egy életed van, használd ki

 

Senki sem tudhatja nálad jobban az életben, hogy mi az, ami boldoggá tesz. Egyáltalán nem kell mások elvárásainak megfelelned, sőt nyugodtan hagyd figyelmen kívül őket. Ne foglalkozz mással, nevess, szeress és élvezd az életet, mert megérdemled. Ezt más sohasem fogja sem megérteni sem átélni. Egyszerűen élj!

 

velemeny rolunk 04

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!