Boldog Nőnapot hölgytársak és ha már március 8-a a Nőnap, hadd emlékeztesselek titeket is erre a 8 okra, hogy miért is jó Nőnek lenni! De ne csak ma, hanem ha rossz napotok van, felgyújtanátok a világot és a benne élőket, amikor istentelenül jó napotok van és mázlistásnak érzitek magatokat, akkor is jusson eszetekbe és nyomjatok egy lájkot felfelé az égnek, hogy kösz Isten, hogy nőnek teremtettél!

 

nonek lenni jo 01

 

Kép: Pixabay.com

 

Nem az számít, milyen nő vagy… egyedülálló, házas, magadnak való, karrierista, az számít, hogy nő vagy! Jobb dolog nem is történhetett volna veled! Gondolj bele hány meg hány híres nő van, akire öröm felnézni, mert sokra vitte! Híres írónők, tudósok, vezető személyiségek! Innen is látszik, hogy nőnek lenni csodálatos dolog.

1. Míg a pasik bajlódnak két dologgal, mi egyszerre hat különböző dolgot is csinálunk

 

Tetszik vagy sem a férfiaknak, tudományos tény, hogy a nők képesek egyszerre több dolgot csinálni, mert multifunkcionálisak. Amíg a pasik szép lassan megszerelik a csapot, addig mi feltakarítunk, megfőzünk, kivasalunk és mindezt zenére táncolva. Ezért lehetünk egyszerre atom jó feleségek, anyák és karrieristák.

 

2. A férfiak agyából minden kiesik, de a mienkéből sosem…

 

Vagy legalábbis nagyon ritkán! De az is bizonyított tény, hogy jobb a hosszú távú memóriánk és jobban figyelünk a részletekre. Fejből vágjuk az évfordulókat, a születési dátumokat, hogy mi történt egy vagy tíz éve. Nekünk nem kell listákat írni, mert minden ott van a fejünkben és a mi arcunk sosem fog égni, hogy „hoppá, elfelejtettünk az évfordulót…”

 

nonek lenni jo 02

 

3. A férfiak csak játsszák a jegesmedvét, mi meg nyíltan szeressük egymást

 

A férfiak inkább tartózkodók, hűvösek, nehezebben mutatják ki érzéseiket és sokszor még barátaikkal sem állnak neki lelkizni. Amíg ők ezekre figyelnek és igyekszenek megtartani hideg mackóságukat, addig mi nők nyíltan szeretjük egymást, kimondjuk, kimutatjuk, megöleljük a másikat és ha baj van, tudjuk, mely barátunkra számíthatunk igazán. Az igazán jó barátnők tudatosan igyekszenek bearanyozni egymás napját.

 

4. Van egy bazi nagy fegyvered: a szépséged

 

Jó, léteznek szép pasik. De még mindig nagyobb hatalma van egy szép nőnek, pláne, ha tudja is használni a felszerelést, amit Istentől kapott. Na persze csúnyán hangzik, hogy ezzel az eszközzel akármit elérhetsz, legyen az egy gyönyörű test, álomszép arc vagy igéző szemek, de lássuk be, hogy igaz és ha máson nem is, azért nem olyan rossz, hogy legalább a saját párunkon ezt tesztelhetjük! A smink pedig óriási fegyver, hiszen eltüntethetjük fel a hibáinkat és vicc nélkül, még a nem kevéssé mutatós példányaiból is szexi nőt varázsolhat.

 

nonek lenni jo 03

 

5. Vannak bizonyos „kiváltságságaink”…

 

Hasonlatos ahhoz, hogy a szépség a fegyverünk, ugyanis egy nőnek vannak bizonyos kiváltságai, főképp akkor, ha szép vagy valamiképp különleges. Hiszen tudjuk, hogy „hölgyeké az elsőbbség”… szó szerint ajtók nyílnak meg előttünk (lásd munkahelyi, hivatali vagy éppen autó), a nőket gyakran hívják meg egy italra vagy éppen vacsorára. (Bár egy karrierista nő képes kiharcolni, hogy ő állhassa a számlát.)

 

6. Fáj vagy nem fáj a pasiknak: mi többet bírunk

 

Ha a pasinak hőemelkedése van ágynak esik. Ha ki jön a náthája, már a temetését tervezi. Ha fáj egy kicsit a lába, mindjárt amputációra gondol. Ha sok stressz éri, már mindenkit elküld a fenébe vagy csak a sör gyógyíthatja háborgó lelkét. Na, ehhez képest mi szinte sosem lehetünk betegek, állandóan pörgök, lázasan és majd leszakadó derékkal is rohanunk dolgozni meg bevásárolni és a stresszt, illetve lelki bajokat is ezerszer jobban bírjuk. A mi hátunkon túlélheti egy család az apokalipszist.

 

nonek lenni jo 04

 

7. Biológiai okunk van megkattanni pár nap erejéig

 

Már aki szeretne természetesen, mert van, aki gond nélkül átvészelni a vörös betűs napokat. Mások viszont sárkányokká válnak. De, legalább van indokuk arra, miért olyanok, amilyenek és ez ellen nem tehetnek! Bocsi fiúkák, mi legalább „jogosan” vagyunk hisztigépek néhány napig, a természet is azt akarja, hogyha már sokunk majdnem egész évben egy kis angyal, legalább havonta egyszer pár napig erejéig kitombolják magukat. Meg legalább ilyenkor talán elnézőbbek magukkal szemben is, hiszen így is rengeteget kell teljesíteniük a többi napon!

 

8. Egy nő úgy tud befolyásolni, mint senki más…

 

Az eddigiek alapján világossá válhatott, hogy egy nőnek rendkívüli hatalma van. De nem csak a testi adottságaival érheti el céljait, hanem az eszével, nőies „trükkjeivel”. Úgy képesek irányítani a férfiakat, hogy azok azt higgyék, ők döntenek. Akár párok között képesek „szexuális üzlettel” érni el a céljaikat. Nem véletlenül mondják ránk, hogy nagyon ravaszak vagyunk… egy pasi sem tud úgy hízelegni, mint mi.

 

nonek lenni jo 05

 

Persze ez csak néhány ok a kismillió közül. Mindegy, melyikért is szeretünk nőnek lenni, az a fontos, hogy soha ne kételkedjünk magunkban, ne tekintsünk gyengeségként vagy előnytelennek azt, hogy nők vagyunk, hiszen ma már bárkivé válhatunk. És természetesen ne csak egy napon érezzük azt, hogy milyen jó nőnek lenni (mert Nőnapon kapod a virág meg a csoki halmokat) hanem az év minden egyes napján örüljünk neki és törekedjünk arra, hogy a maximumot hozzuk ki abból, hogy nők vagyunk!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Egy igazi nő ismérvei

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!