Végig néztem A nimfomániás című film mindkét részét. Ha azt mondom durva volt, akkor azzal korán sem éreztettem azt, amit valójában érzek. Sokkoló volt és menten el is gondolkodtam, hogy te szent ég, tényleg léteznek ennyire beteg nők? Akik sehogy se tudnak kielégülni és megszállottan üldözik az örömöket és mindenbe belemennek? Megér a kérdés egy cikket, hogy vajon léteznek-e nimfomániás nők és az ember honnan tudhatja, ha ő az?

 

 

nimfomanias 01 

 

Kép: Pixabay.com

 

A szakértők úgy tartják, hogy a hiperszexualitás, a nimfománia, meg az erotománia, egyfajta viselkedési zavar, kényszerbetegség, amikor egy adott személy nem bír ellenállni egy belső kényszernek, annak ellenére, hogy esetleg tudja, hogy veszélyes lehet önmagára vagy a partnerére nézve. Mondjuk úgy, hogy van egy bizonyos mérték, ameddig egészséges a szexuális vágy. Ám ha már kényszer párosul hozzá, ott bizony nagy a baj, elvégre minden, ami „mánia”, az már magában foglalja a beteges cselekvést.

 

Egyesek szerint létezik egy lightosabb, finomabb változat, amikor az egészséges párok közül az egyik fél valamivel jobban kívánja a partnerét, de nem olyan erős a vágy, hogy megcsalja a partnerét vagy veszélyes vizekre evezzen a szexualitás terén. Ez még jobban is hangzik, nem úgy, mint egy igazi nimfomán vagy erotomán nő nemi élete, mint amit a filmben is lehet látni. Lefekszik minden érzelem nélkül az összes létező jött-ment idegennel, kedvtelésből elégíti ki őket a vonaton, az egyéves gyerekét magára hagyja a lakásban, csakhogy elmenjen egy pasihoz, aki pénzért nőket fenekel, mert a nőcit már semmi elégít ki, az se, ha vizes törölközővel csapkodja magát (milyen meglepő). Talán nem minden nimfomán ennyire durva, de hogy gondjuk van, a biztos!

 

nimfomanias 02

 

Miről ismerheted fel azt, ha nimfomán vagy?

 

Fokozottan stresszes vagy depressziós vagy

 

Senki ne lepődjön meg ezen, mert még egy egészséges ember is hajlamos lehet, hogy a szex által vezesse le a feszültségét és így akarjon jobb kedvre derülni. Ha te is rendszeresen így jársz el, hogy stressz hatására felébred benned az erős szexuális vágy, esetleg annyira magad alatt vagy, hogy csak a szexben látod a boldogságod kulcsát, akkor már egy icipicit gyanakodhatsz!

 

A megváltást várod a szextől

 

A szex a te doppingszered, illetve attól várod a megváltást, amikor rossz a kedved vagy nincs elég önbizalmad. Hiszen megnyugtat a gondolat, ha kíván a párod, biztos szeret és a jó nő vagy. Vagy egyedülállók esetén legalább kívánatos vagy. Hogyha szex után jobb a hangulatod, akkor talán nincs is nagy gond, de ha utána is üresnek, kiégettnek érzed magad, akkor ott valami nem stimmel.

 

nimfomanias 03

 

Hűtlen vagy, esetleg sokszor váltasz partnert

 

Ez sajnos ékes jele a nimfomániának és az erotomániának. Az a nő, aki nem bír meglenni egy férfi mellett, mert állandóan szexuális vágytól szenved, kevesli a partnerétől kapott szexet, többet akar vagy esetleg úgy van vele, hogy a párja sem tudja kielégíteni és ezért mellé megy, az már kóros. Amennyiben valakinek ennyire görcsösen kell a szex, hogy gond nélkül bevállalja a megcsalást, az már gázos, ahogy az is, ha valaki hetente havonta váltogatja a partnereit, mert egyik sem váltja be a reményeit.

 

Mindenáron szex

 

Aki bármit hajlandó megtenni egy kis szexért, az nem lehet egészséges. Ebben talán mind egyet értünk. Legyen az párban élő vagy egyedülálló. De aki képes minden kínálkozó alkalmat megragadni, csak azért, hogy kekszeljen, ott komoly gondok vannak. Aki gondolkodás nélkül bújik idegenek ágyába, méghozzá bárhol és bármikor! Ez már természetesen egy nagyon durva példája a nimfomániának, amikor már az illető bele se gondol, milyen veszélyekkel járhat, amit tesz.

 

nimfomanias 04

 

A szex tölti ki minden gondolatodat

 

Nem elég, hogy betegesen hajszolod, űzöd, de másra sem tudsz gondolni, esetleg nem tudsz egyébről beszélni. Csak a tegnap esti szexkaland jár a fejedben és jóformán képtelen vagy másra gondolni. Egésznap ez tölti ki a fejedet. Elképzeled, milyen lehet az egyik kollégáddal vagy ismerősöddel egy sötét sikátorban csinálni. Ha emiatt már koncentrációs nehézségeid vannak, kihat a teljesítményedre, munkádra, magánéletedre, nem lehet kérdés, hogy kényszerbeteg vagy.

 

Nincsenek érzéseid

 

A nimfomániára utaló egyik legjelentősebb jel az, hogy az illető érzéketlen, közömbös, nem érez szerelmet, szeretetet, abszolút üres. Ezért is akar mindig ágyba bújni, attól várja a reményt, hátha majd kihoz belőle valamit. Ha nem átmeneti kis depresszióról van szó, és a legtöbb szexuális alkalom halványlila örömet sem okoz neki, akkor ez bizony rosszat sejtet!

 

nimfomanias 05

 

Elmarad az orgazmus

 

Ez a jel a komoly, valódi nimfománinál merül fel, amit betegségként kezelnek. Elvégre a nimfomániás a kielégülést hajszolja, amit nem kap. Hogyha te is túl sűrűn gyűröd a lepedőt, de minden alkalom üresjáratban telik és sosincs orgazmusod sem a párodtól, sem mástól és bele vagy betegedve a gondolatba, az érzésbe, hogy miért nincs és ez késztet téged vad döntések meghozatalára, akkor jó eséllyel gondolhatod azt, hogy nimformániás vagy.

 

Bármit szívesen kipróbálsz

 

Persze létezik az egészséges kíváncsiság, amikor az ember életében egyszer bevállal két pasit. Meg a párok játékosan kipróbálják a BDSM-et. Csakhogy ez is egy figyelemfelkeltő jel lehet, mert az erotománokra igencsak jellemző, hogy a kielégülés reményében, akármit kipróbálnak és hajlanak a szadista, mazochista szexre és más egyéb veszélyes vagy visszataszító szexműfajt is kipróbálnak.

 

nimfomanias 06

 

Gyakran végzel önkielégítést 

 

Mondhatnád, hogy a szingliknél normális és ez így is van. De van egy határ, amelynek átlépése után egészségtelen. Ha mondjuk, egy nap többször végeznek önkielégítést, méghozzá kényszeredetten, ráadásul bárhol, bármikor, amikor csak rájuk tör. Ugyanez érvényes egy párban élőre, akkor mert kevesli a kedvesétől kapott szexélményt vagy nem tudja őt kielégíteni, akkor fennáll az esélye az erotomániának.

 

Úgy érzed több jel is igaz rád? Nem kell mindjárt kétségbeesni, már csak azért se, mert manapság divatosnak számít nimfomániásnak lenni, mert jól hangzik egy bevállalós, szexéhes nő. A valóságban viszont ezek a nők nem betegek. Úgyhogy ez csak egy útmutatás, de a valódi diagnózist egy szakértő orvostól kaphatod meg, éppen ezért, ha több jel is érvényes rád, ne habozz felkeresni orvosodat!

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Az erőszakra izgul – Eltitkolt szexuális aberrációk, amikről nem beszélünk

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!