Csokor rózsa, romantikus vacsi, egy vagon csoki meg egy kis csöpögés a legújabb szirupos filmen. Attól tartok, ezek csak a nők számára romantikusak. Mint ahogy már egyre kevéssé jön be a szexi tanga trükkje meg gyertyafényes forró vizes pancsolás. Elfelejtkezünk arról a kis „apróságról”, hogy a férfiaknak bizony egészen mást jelent a romantika. Ezért az ő fejükkel gondolkodtunk és őket magukat hívtuk segítségül ahhoz, hogy megtudjuk, számukra mi a valódi romantika!

 

 

romantika a pasinak 01

 

Kép: Pixabay.com

 

Tisztelet a kivételnek! Azért kezdem ezzel, mert biztos van olyan férfi, akinek az előbbi felsorolás volt maga a megtestesült romantika, a virág, a csoki, a cuki üzenetek, a szerelmes vallomások és andalgások a parkban, hogy szív alakú ajándékokkal halmoz el és a cikkben szereplőket nem fogja annak találni. Hálleluja, jó, hogy ilyen is van!

 

Ám egy részük valószínűleg a most következő dolgokat fogja romantikusnak találni. Hol is kezdjük hát?

 

Romantikus, ha a haverjaival lógtok együtt

 

Hogy mi van?! Most esett ki a falat a szádból? Bizony, a pasiknál ez „romantikus”. Van benne egy kis „két legyet egy csapásra”, meg hogy nem kell választania a szeretett nő és a haverok között. Egy pasi lelke valahogy akkor lel békére, ha együtt lát titeket, mintha egy nagy szerető család lennétek. Úgyhogy reméljük, hogy bírod a haverjait, még inkább a humorukat és kötélidegzeted van ahhoz, hogy időnként átvészelj ilyen „társas” randit. Ha utálod a spanjait, akkor nagy a gáz, úgyhogy ideje gyakorolnod a műmosolyt!

 

romantika a pasinak 02

 

Csapj fel néha anyunak

 

Nem mindegyiknél, vagy legalábbis nem túl sűrűn, de szeretik, ha egyszer-egyszer felcsapsz „anyunak”. Hagyod, hogy tízig aludjon, ágyba viszed a reggelit, aztán egész délelőtt békén hagyod, majd délután megmasszírozod a hátát vagy a lábát, egy kicsit megpatyulgatod, és tulajdonképpen hagyod, hogy azt csinálja, amit akar. Egész álló nap gépezhet, telefonozhat, kocsit bütykölhet, max viszel neki néha egy kávét, frissítőt és mosolygsz rá, mint egy dilettáns, hogy boldog vagy, hogy ő él a kis privát szférájában. Érted, mi a lényeg? Hogy nem akaszkodsz rá, de nem duzzogsz mellette, hanem jó képet vágsz hozzá! Még akkor is, ha egésznap ültök egymás mellett és kockultok, külön-külön a gép előtt. Tiszta romantika!

 

Mocskos üzenetek és szavak

 

Neked az a romantikus, ha azt írja „Úgy szeretlek falatkám” vagy „Rettentően hiányzol mucikám”. Neki meg az lenne ha azt írhatja „Este úgy megdöngetlek, hogy sikoltani fogsz” vagy „Jól betörlek, mint egy kancát.” És szándékosan nem a durvább verziókat írtam, de elhiheted, van a pasiknak elég disznóság a tarsolyukban és a cukormázas üzik helyett néha szívesebben küldenék ezt, mert nekik ez a romantikus, ezt jelenti azt, hogy őszintén kifejezik az érzéseiket.

 

romantika a pasinak 03

 

Váratlanul felbukkan a munkahelyeden

 

Halihó! Igen, ez a tömény romantika, váratlanul beállítani a munkahelyre, ahol bemutatkozhat Mr. Sármőr és leveheti a kolléganőidet a lábukról a humorával és a sármjával, hogy mind téged irigyeljenek, milyen szerencsés vagy. A drága… micsoda önfeláldozás! Meg aztán biztos látni akarta hol és kikkel dolgozol vagy csak, hogy úgy érzi, időről-időre tiszteletét kell ott tennie, lássák a kanfőnökök is, ki a pasid. Meg aztán legalább addig is együtt vagytok!

 

Nézed, ahogy…

 

… ahogy focizik a haverokkal. Ahogy gokartozik, dartsozik, jéghokizik, kosarazik, ahogy csinál valamit. A barátaival. Ez ám a romantika tetőfoka! De viccet félre téve, halál komoly. Imádja, hogy ott vagy és nézed őt. Szeretné hinni, hogy a nyáladat csorgatod rá, hogy megkívánod, imádod őt és hogy lehetőleg valami szívdöglesztő szerelésedben vagy ott, hogy a haverjai utána az öltözőben mind istenítsék és irigykedjenek rá, micsoda gyöngytyúkja van!

 

romantika a pasinak 04

 

A gyors vagy felvezető nélküli kekszelés

 

Ha eddig nem lennél eléggé lesokkolva, most már tutira le leszel! Mert mi még a legromantikusabb egy pasinak? Hogyha nincs uncsi vagy rózsaszín vattacukros előjáték, hanem durr bele és adtok az élvezeteknek! Ha egyszerűen odamehet hozzád, letaperolhat és már húzhatja is le a bugyidat. Vagy megjelenik pucéran és már csináljátok is! A lényeg, hogy nincs semmi cécó csak bagzás. Bármikor. Hajnalban, délután, éjszaka, amikor csak rátör a kín és minden udvarlás nélkül.

 

Mi a tanulság mindebből?

 

Ne erőltessük rá a pasinkra a „mi” romantikánkat, mert drasztikus esetben csak ki fogja hányni és megundorodik tőlünk meg a kapcsolattól is. De lehet vele üzletelni, hogy hol a tied, hol az ő romantikáját űzitek, így egyikkőtöknek sem kell lemondania a vágyairól és egy egészséges kapcsolatot sikerülhet fenntartanotok.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Smafu lett a Vanília szex?

Honnan tudod, hogy a pasid szerelmes beléd?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!