Te is szívesen hódítanál olyan bomba alakkal a strandon, mint a Victoria’s Secret modellek a kifutókon?

Akkor most figyelj, mert az angyalok fitneszedzője megmutatta a legjobb alakformáló gyakorlatait! Planking, az új BFF-ed!

Még nem sikerült megbarátkoznod a plankinggal?? Akkor épp itt az ideje, hogy ez a szuperintenzív gyakorlat is felkerüljön a fitneszlistádra! Nemcsak lapos, kockás lesz a hasad tőle, hanem a törzsizmaidat is erősíti, sőt a válladat is formálja.

Kitörésre felkészülni!

Képzeld, egy amerikai kutatás szerint a különböző popsigyakorlatok közül a kitörések a leghatékonyabbak. Nem csoda, hogy Romee Strijd és Sara Sampaio, a két új Victoria’s Secret angyalis odavan érte! Végezz naponta 4 x 20 kitörést mindkét lábadra, az extra hatás kedvéért pedig fogj 1-1 súlyzót a kezedbe! Kíváncsi vagy, mitől olyan tökéletes a fehérnemű angyalok popója? A sztáredzőjük szerint egyszerű a trükk: a lábemelés. Térdelőtámaszból sokféleképpen variálhatod ezt az alapgyakorlatot (nyújtott lábbal, keresztbe stb), és mindegyikkel másik részét dolgoztathatod meg a popsidnak, így lesz szép kerek! Én magam még egy kis 4x20 -as gugolást ajánlanék mellé. Ez az ami sosem árt de kezdetnek ez sem rossz!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!