Vége a tündérmeséknek és a hercegnők is magukra lettek utalva a mai világban. Már nincsenek fényesen csillogó kristálypaloták,  és nincsenek udvarias és jómódú hercegek sem, akik elhalmozzák őket a fele királyság bőségeivel. Ébredj! Ez a valóság és itt kell érvényesülnöd!

 

Kép: pixabay.com

 

A huszonegyedik század bizony nem a csodákra épül. Senki nem csinálja meg helyetted a kötelességeket, senki nem fizeti ki a számláidat és a megélhetésedről is neked kell gondoskodni. Dolgoznod kell és el kell viselni minden olyan dolgot is, ami inkább illene egy rémálomba, mint egy tündérmesébe. De sajnos ez a kőkemény valóság és akkor ez még mindig csak a jéghegy csúcsa.

Azonban néhányan mégis azt gondoljátok olykor, hogy elegendő megfogni egy pénzes pasit és minden nehézség azonnal megoldódik. Abba gondolj csak bele, hogy ezáltal még azt is be kell vállalnod, amit egyébként soha nem is akartál. Hiszen ki szeretné nemi zaklatásnak kitenni magát, csak azért, mert egy vonzó testtel áldotta meg az ég? Mert bizony ezek a nők gondolkodás és saját magukba fektetett erő hiányában boldogan mennek bele egy ilyen kategóriába, majd azt veszik észre - természetesen későn - hogy eljárt fölöttük az idő és már nincs mit tenni. Bármikor nincstelenné válhat és az élete onnantól kezdve még rosszabb is, mint előtte. De most ne is ezt ragozzuk, hiszen ez az ő választása volt!

 

Nézzük meg azokat a nőket, akik a facebookon és az instán osztanak meg magukról olyan képeket, ahol valamilyen terméket reklámoznak. Az mindegy, hogy szívességből vagy vállalkozásukból adódóan, mégis rengeteg férfitól kapnak levelet, hogy szívesen látnák ruha nélkül is, ha éppen nem a nemi szervéről készült fotóval indítja a beszélgetést. Hogy valaki testének adottságaihoz keres tisztességes munkát, az még abszolút nem büntetendő és azt sem jelenti, hogy akkor már belekényszeríthető bármilyen olyan dologba, amit nem akar. Néhány férfi mégis azt hiszi.

 

Kép: maxpixel.freegreatpicture.com

 

Minden nőnek joga van eldönteni, hogy mivel foglalkozzon az életben és hogyan érje el azt a boldogságot, amit kitűzött maga elé célul. De amit sajnos sok férfi félreért, az mégis megdöbbentő és ekkor jövünk rá valójában, hogy egy beteg társadalomban élünk.

Mert attól, hogy egy nő foglalkozik a testével, konditerembe jár, egészségesen él és szép ruhákat visel, az nem azért van, mert imponálni akar még több férfinek, hanem mert gondoskodni akar saját maga női mivoltáról és azt boldogan akarja megélni. Ez sok férfinak kihívó viselkedés, amit azonnal lotyóskodásnak tartanak, de az elnyomott sérelmeiket miért egy nőnek kellene elviselni? Hadd döntse el a nő szabad akaratából, hogy kivel, mikor és hol akar lefeküdni!

 

Kiemelkedő példa erre az exek háborúja, amikor egy szakítás után látszólag megmaradt a baráti viszony, de a férfi mégis többet lát bele és szabad szexre megy ki a játék. Ami olykor miért ne jöhetne össze, nincs ebben semmi rossz, de amikor már érzelmileg kezd zsarolni és a szó legszorosabb értelmében zaklatni, mert nemet mondasz, akkor azért tudni kéne hol a helye.

 

Ugyanez tapasztalható volt már több munkahelyen is, ahol egy pozíciót csak akkor tölthetett be a női kolléga, ha szexuális ellenszolgáltatást nyújtott cserébe. Nos az a helyzet, hogy bármikor jogod van nemet mondani, ugyanis a legtöbben még mindig félelemből mennek bele. De ha bátran a sarkadra állsz és meghúzod a határokat, majd az esetből következményeket csinálsz, még akkor is te jöhetsz ki nyertesen a szituációból. Ugyan idő és energia, de a büszkeség nem mérhető semmilyen mértékegységekben sem.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

 

 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!