IMG 8637

Amit nap mint nap a média és a közösségi oldalak mutatnak inkább reklámoznak nekünk, hogy a mozgás a mindent felülmúló szerepe az életünknek a formás és kidolgozott alak eléréséhez. Ez tévedés és nem igaz.

Akármennyit sportol is valaki ha a táplálkozására nem figyel a mozgás eredménye egyenlő lesz a nullával vagy még rosszabb lesz.

Ami ennél is rosszabb ha valaki nincs tisztában a táplálkozás szerepével ( fehérje, zsír, szénhidrát mennyisége és minősége ), aki azt hiszi azt eszik és akkor amikor akar mert majd leedzi az nem formásodni hanem elhízni fog.

Hogyan történhet ez meg?

Aki rendszeresen mozog az tudja, hogy edzések után nagyobb az étvágyunk mint normál napokon.

dominique2

partner 2partner 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.
Nora Robert

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.