A vendéglátóipar nagy büszkeségei, sztárszakácsai és séfjei szinte kivétel nélkül a férfiak táborát erősítik. A vasárnapi ebéd főhőse ettől függetlenül mindig anyu, aki kivételes szuper képességét a kertben sütögetve is meg tudja villantani.

Nyáron érdemes mindenből kevesebbet készíteni, hiszen a nagy melegben hamar romlandóvá válik a legtöbb étel. Vigaszul szolgáljon, hogy annyira gazdag a kínálat, hogy a legegészségesebb dolgokat ilyenkor tudjuk elkészíteni.

Tele van a környezeted különbnél különb gasztronómiai csodáknak a lehetőségével, amit még mindig nem használtál ki. Főzd meg a vacsorát a pároddal együtt egy exkluzív étteremben, egy tablet segítségével! Ez ám az egyedi ötlet! Hogy ebben mi a ráció?

 

A kellemesebb időjárásnak köszönhetően sokkal jobb kedvünk is van, szívesebben szervezünk magunknak programokat. Ebben az időszakban rengeteg régi és új szerelem lobban lángra.

A spenótról a mesefigura, Popeye ugrik be szinte mindenkinek elsőre, és hogy ebből a zöldségből nyerte hihetetlen erejét. Valóban rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, mely tényleg erővel tölti fel szervezetünket. Arra azonban vigyázni kell, hogy nitrát- és oxaláttartalma magas, ezért legfeljebb kéthetente egyszer fogyasszuk.

A csiperkegomba rostban és fehérjében gazdag élelmiszer, alacsony kalóriatartalommal. Mindemellett laktató, valamint sokféle vitamint (D-, E-, B- és K-vitamint) és ásványi anyagokat tartalmaz (kálium, kalcium, foszfor és vas), ezért egészségünkre nézve is rengeteg pozitívumot tartogat.