Üzenet a besavanyodott és féltékeny szingliknek

Ugyanis vannak. Nem igaz, hogy minden egyes szingli az. Ez hazugság lenne. Akadnak olyan egyedülállók, akik nem tettetik, hanem tényleg boldogok és remekül elvannak egyedül is. Ám ez sajnos nem jellemző a többségre. Igenis rengeteg az olyan szingli, aki savanyú és féltékeny, ebből kifolyólag pedig szörnyen mérgező személyiség.

A vendéglátóipar nagy büszkeségei, sztárszakácsai és séfjei szinte kivétel nélkül a férfiak táborát erősítik. A vasárnapi ebéd főhőse ettől függetlenül mindig anyu, aki kivételes szuper képességét a kertben sütögetve is meg tudja villantani.

Nyáron érdemes mindenből kevesebbet készíteni, hiszen a nagy melegben hamar romlandóvá válik a legtöbb étel. Vigaszul szolgáljon, hogy annyira gazdag a kínálat, hogy a legegészségesebb dolgokat ilyenkor tudjuk elkészíteni.

 

Tele van a környezeted különbnél különb gasztronómiai csodáknak a lehetőségével, amit még mindig nem használtál ki. Főzd meg a vacsorát a pároddal együtt egy exkluzív étteremben, egy tablet segítségével! Ez ám az egyedi ötlet! Hogy ebben mi a ráció?

A kellemesebb időjárásnak köszönhetően sokkal jobb kedvünk is van, szívesebben szervezünk magunknak programokat. Ebben az időszakban rengeteg régi és új szerelem lobban lángra.

A spenótról a mesefigura, Popeye ugrik be szinte mindenkinek elsőre, és hogy ebből a zöldségből nyerte hihetetlen erejét. Valóban rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, mely tényleg erővel tölti fel szervezetünket. Arra azonban vigyázni kell, hogy nitrát- és oxaláttartalma magas, ezért legfeljebb kéthetente egyszer fogyasszuk.