Tele van a környezeted különbnél különb gasztronómiai csodáknak a lehetőségével, amit még mindig nem használtál ki. Főzd meg a vacsorát a pároddal együtt egy exkluzív étteremben, egy tablet segítségével! Ez ám az egyedi ötlet! Hogy ebben mi a ráció?

 

 

Kép: pexels.com

 

Sok párkapcsolat valóban azért nem képes elindulni a maga mélységében, mert vannak alapvető hiányosságok valamelyik, olykor mindkét fél részéről. Ez pedig a főzés. Rendelhetsz kaját magatoknak és néha még a mirelit is belefér egy ideig-óráig, de a házi kosztot semmi nem képes túl licitálni és helyettesíteni. Te is szívesebben ebédelsz anyukádnál és a nagyi töltött káposztája is megérdemelne egy gasztro díjat, mégis a sarki burgeresben kötsz ki néha. Eljött annak az ideje, hogy élményekkel gazdagodva robogj be a konyhába és fakanalat ragadj! Főzd meg párod kedvenc ételét és kápráztasd őt el szakács tudományodtól! Legyen ennek legelső állomása egy közös vacsora, egy DIY étteremben (Do It Yourself - csináld magad), ahol együtt készítitek el életetek legelső exkluzív gasztro csodáját!

 

Mert bizony van erre lehetőség. Adjatok nyugodtan randi címet az estének és szépen felöltözve foglaljátok el helyeteket az előzőleg lefoglalt DIY étteremben! Az étlapról válasszátok ki azt a háromfogásos menüt, amit szeretnétek elfogyasztani, majd kövessétek az utasításokat! Hogy mi történik ezután?

 

Kép: pexels.com

 

Kaptok egy tabletet, ahol a kiválasztott ételeknek a receptjeit és annak elkészítési módját egy videón nézhetitek végig, lépésről-lépésre. A konyhából a már felaprított hozzávalókat és alapanyagokat kihozzák nektek egy fadeszkán, pontosan kimérve, előkészítve és máris neki láthattok a közös főzésnek. Ez idő alatt sokkal közelebb kerültök egymáshoz, hiszen mégiscsak együtt töltött időről van szó. És ha eddig még a konyha is távol állt tőletek, most hirtelen rádöbbensz arra, hogy pofon egyszerű minden, amit eddig rémálomnak és nyűgnek hittél.

 

A helyszín és a környezet maga is csodálatos, hiszen egy komplett hi-tech cuccokkal felszerelt konyhában érvényesülhetsz, ami a legtöbb esetben is csak a mesterszakácsok és a főzőshow-k sztárjainak a kiváltsága. Még a kulisszákba is bepillantást nyerhetsz, de a saját magadnak szerzett sikerélmény mindennél többet ér. Ha elakadsz, még akkor sincs ok aggodalomra, hiszen a folyamatot végig kísérő chef a helyszínen azonnal segít, hogy megelőzze a feltételezett katasztrófát.

 

A folyamatot, hogyha figyelmesen végig vitted, akkor semmi egyéb dolgod nincsen, mint tálalni kedvesednek. Egyszerűen nem tudsz hibázni! Az íz orgia és a gasztropornó élmény után hatalmas mosollyal és azonnal beépült emlékekkel tudtok nosztalgiázni és már vágyjátok is a holnapi menü otthoni elkészítését. Ez vitathatatlan!

 

Kép: pexels.com

 

De mégis mi a ráció abban, hogy elmenj egy étterembe, ahol még ki sem szolgálnak és ha enni akarsz, akkor azt még neked is kell megfőzni? Életre szóló élmény, ha még nem fogtál fakanalat és a garantáltan exkluzív minőség elfogyasztása után semmi egyéb dolgod nincsen, mint jóllakottan hátradőlni. Ugyanis mosogatni már nem neked kell. Talán ez a legnagyobb nyűg és a mumus is a konyha életében. Szerencsédre mentesülsz ez alól egy DIY étteremben és amíg elpakolják a szennyest, addig lehetőséged adódik elfogyasztani egy pohár testes vörösbort, vagy egy gyöngyöző korsó sört ízlésednek megfelelően a vacsora után.

 

Egy ilyen este tökéletesen képes építeni egy párkapcsolatot és a baráti társaságok, valamint a csapatépítő tréningek páratlan helyszíne és programja is lehet. Ne habozz kipróbálni, ha még nem tetted! Ha jó szakács vagy azért, hogy irányt mutass, ha soha nem főztél még, akkor meg azért, hogy tudd, erre mindenki képes!

 

Csináld magad! Csak beülsz, főzöl és eszel. Mi ebben a bonyolult? :)

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!