Biztosan Te is érzed, hogy valami nem stimmel a világban. Lehet, hogy van róla konkrétan megfogalmazott egyéni véleményed is, de ennél sokkal jobban lefoglal, hogy a közvetlen környezetedben teremts rendet.

Mindig ott a dilemma, hogy a megpályázott álom állás betöltéséhez mi szükséges, hogy biztosan te legyél a befutó. Nincs szükség aggodalmak gyártására, csak legyél természetes!

Azért kaptunk magunk mellé testvért az élettől, hogy mindig ott legyünk mellette. Nem csak akkor, amikor szüksége van ránk, hanem akkor is, amikor mutatni kell neki az utat. 

 

Amikor fájdalom, csalódás ér bennünket, gyakran a dühben, bosszúban leljük a vigaszt, hiszen ezek a könnyebbik utat jelentik. Azt azonban ne feledd, hogy ezek sosem hozhatnak hosszútávra megnyugvást.

Megrázó dolgok megtapasztalására kényszerít minket olykor az élet. De mindez csak azért történik így, hogy a javunkat szolgálja és fejlődésünket biztosítsa. Megható történet egy nőről, aki élete legnehezebb döntését hozta meg...

Eljött ismét az a nap, amikor megemlékezhetünk azokról a csodálatos dolgokról, amiket az édesanyánktól kaptunk. Ő embert faragott belőlünk úgy, hogy 24 órás szolgálatban állt az év minden napján.