Szokták mondani, a baba először a nők szívében fogan meg, majd később a méhben. Lehet előbb vagyunk várandósok mint ahogy azt gondolnánk.

Most megtudhatod, összeszedtem fontosabb jeleit Nektek:

1. Nem tudod figyelmen kívül hagyni a babákat tologató anyukákat, természetesen az adott árú minőségét is ellenőrzöd, hisz nem mindegy milyen babakocsival közlekedsz!

2. A nagy pocakok láttán elérzékenyülsz, talán el is szégyelled magad az irigység miatt, hiszen semmi okod a féltékenységre.

3. Előveszed a születési kalkulátor egyikét, elkezded számolgatni a baba érkezését. Szeretnéd ha karácsonykor születne, mert hát ennél csodálatosabb ajándékot el sem tudnál képzelni. De attól is félsz, ha a rettentő hőségben kell majd a babakocsit tologatni.

4. A közösségi oldalaknak titokban tagja vagy a baba-mama oldalakon.

5. Felfedezel különböző változásokat a testedben, sűrűbben kell a mosdóba menned, fájnak a melleid, sokat álldogálsz a tükör előtt. A gondolataid nem hagynak nyugodni, a párodat elküldöd terhességi tesztért.

6. Keresztneveket böngészel az interneten, figyelembe veszed ne csúfolják a te babád nevét, ezért törekszel a legjobbra, de igazából rájössz nem is ez számít. Akár órákat eljátszol a nevekkel.

7. Elkezded megvonni magadtól a kávét, picivel tartalmasabb ételeket eszel, az alkoholt elutasítod, és ha ez még nem lenne elég már a kedvenc majonézedről is lemondasz.

Te milyen tüneteket észleltél magadon, mielőtt tényleg várandós lettél?

Írd meg nekünk, szívesen válaszolunk minden kérdésre!

babamama

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!