Már a legelső perctől minden szülő életében a legfontosabb gyermeke biztonsága és egészsége. Cikkünkben a légzésfigyelő bérlés és a babamérleg bérlés előnyeit fogjuk bemutatni, illetve azt, hogy ezen eszközök hogyan segíthetnek téged a csöppség első évében. Tarts velünk! 

 

baba_agyban_fekszik_bababerlet_2.PNG

Légzésfigyelő

A légzésfigyelő bérlés által is kapható eszköz egy remek társ lesz minden aggódó szülő számára. Ugyanis amint elalszik a gyermek, szeretnénk kicsit foglalkozni más dolgokkal is, így például a házimunkákkal vagy épp saját teendőinkkel is szeretnénk haladni. Ekkor azonban ott motoszkál végig az agyunkban, hogy biztosan akkor történik a baj kisbabánkkal, amikor nem vagyunk mellette, így nem tudunk semmit sem effektíven csinálni, hiszen percenként kell ellenőrizni a gyermeket.

A légzésfigyelő segítségével mindez az aggódás kiküszöbölhető, hiszen miközben mi más helyiségben tartózkodunk, az eszköz figyeli a baba lélegzetét és azonnal riaszt minket, ha nem észleli azt. Ezáltal a bölcsőhalál esélye is csökken, hiszen a szülő akkor is hamar gyermeke mellett tud teremni, ha épp mással foglalkozik.

Babamérleg

A babamérleg remek eszköz, hogy ellenőrizhessük, gyermekünk helyesen fejlődik-e. A fejlődés legjobb indikátora ugyanis a testsúly növekedése, amelynek mérésére egy hagyományos mérleg nem használható az aprócska testsúly miatt.

A babamérleg bérlés során is beszerezhető eszköz azonban kifejezetten kisbabák mérésére lett tervezve. A mérés során a babát egy műanyag tálcába kell befektetni, amelyből nem tud kiesni, így a méreckedés közben is biztonságosan fekhet, valamint számára sem fog kellemetlenséget okozni a művelet. Ezenkívül a babamérleg nem 1 vagy fél kilónként méri a súlyt, hanem a kis méretekre odafigyelve 10 vagy akár 5 grammonként is képes kijelezni a testsúlyt.

Légzésfigyelő bérlés és babamérleg bérlés - ezért éri meg!

A babamérleg bérlés és a légzésfigyelő bérlés egy remek lehetőség lehet számodra, ha nem tervezel több gyermeket, vagy ha a következő csemetét csak több év múlva szeretnéd. Ekkor ugyanis csupán pár hónapig kell használni a két eszközt, hiszen hipp-hopp megnőnek az apróságok és más eszközökre lesz szükséged, így a vadonatúj babamérleg és légzésfigyelő készüléket pénzkidobásnak fogod megélni.

Ekkor a légzésfigyelő bérlés és a babamérleg bérlés mellett érdemes döntened, hiszen remek minőségű eszközöket használhatsz töredékáron, valamint ha már nincs szükséged rá, a helyet sem fogja foglalni a szekrényben.

 

A baba egészsége érdekében tehát érdemes elgondolkodni a babamérleg bérlés és a légzésfigyelő bérlés szolgáltatáson is, hiszen ezen eszközök beszerzését a gyermekorvos is egészen biztosan javasolni fogja. Használatuk neked is nagy megnyugvást fog jelenteni, hiszen szinte azonnal észreveheted, ha a gyermek nem egészséges!

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!