Reszkessetek, betörők

Minden évben ugyanaz. Reszkessetek, betörők!, Családi vakáció, Télapu, Igazából szerelem. Jó, mikor máskor menjenek a karácsonyi filmek, ha nem karácsonykor? Igazából lehetne nyáron is, annak is megvan a feelingje. De úgysincs karácsony Kevin meg a Griswold család nélkül, hiszen az emberek vevők rájuk. Van, aki tényleg szereti és neki attól lesz igazán kellemes a karácsony, ha a kedvenc karácsonyi filmjeit nézheti. Más viszont meg kényszerből nézi. Mivel annyira szar, hogy már jó vagy mert egyszerűen nincs más.

szerelmünk lapjai

Ha rám néz, akkor az istennőt lássa bennem. Az életének értelmét. Azt a nőt, akiért szívesen eldobna mindent csak azért, hogy vele legyen. Legyen képes arra, hogy kilométereket utazzon értem. Akkor legyen a legboldogabb, ha a magáénak tudhat és hogy éjszakánként ott fekszem mellette. Hadd jelentsem neki én a boldogságot.

filmek júliusban

Júliusban szerencsére nem csak azért éri meg moziba menni, mert légkondicionált teremben tudunk hűsölni és így el tudunk menekülni a nyári forróság elől  vagy egy kicsit több szabadidőnk van a szabadságolások alatt, hanem azért is mert több olyan filmet mutatnak be, amelyekre már esetleg régóta várunk, nem igaz? Szeretnénk egy kicsit kikapcsolódni esetleg egy kellemes estét a családdal vagy a gyerekekkel tölteni.

A mai modern világban már rendkívül nehéz igazán értékes, új ötletekkel előállni. A ruha-, a zene- és a filmipar is egyre gyakrabban nyúl a már egyszer jól bevált múltbéli alkotásokhoz.

Egyre több Disney meséből készítenek “élőszereplős” filmet. A legújabb a Szépség és a Szörnyeteg, de ott van a Hamupipőke vagy a Kristen Stewart-os Hófehérke, hogy csak néhányat említsünk a kínálatból.

Elindult a 2017-es filmes őrület. Már előre tudjuk mit is várhatunk ettől az évtől. Sajnos januárban egyfolytában akciófilmeket nézhetünk és semmi romantikát. Az egyetlen olyan film, amit ajánlani tudnék nektek ebben a hónapban az a Számolás joga című film.