Született feleségek

Már évek óta pedzegetik, de úgy tűnik, végre lesz is belőle valami! Azért mérget ne vegyünk még rá, de manapság a legtöbb, korábban sikeres sorozat feltámad, lásd: Szex és New York. Miért pont a Lila Akác köz született feleségei képeznének ezalól kivételt?

Szex és New York

2021-ben visszatér a képernyőre a világ egyik legismertebb, legsikeresebb sorozata, amit az eddigi 6 évad, 94 rész és a mozifilmek is igazolnak. Kapaszkodjatok csajok a székeitek karfájába, mert Carrie Bradshaw visszatér! Ez volt a jó hír, de sajnos van egy rossz is…

Wonder Woman 1984

Természetesen ismét a világot igyekszik megmenteni a harcos amazon, ami teljesen más, mint az első, de rettenően hatásos és nagyon fontos mondanivalókkal, értékekkel rendelkezik.

 
 szerelem hullámhosszán

Még ha nem is tudatosan, de mégis válaszul szolgál A szerelem hullámhosszán c. film arra, hogy mégis hány „igazi”, Nagy Ő lehet az életünkben. Erről a kérdésről mindenkinek határozott véleménye van. Egyesek szerint csupán egyetlenegy nagy szerelemben lehet részünk az életünk során. Mások azt mondják, hogy egynél sokkal több és az „igazi” szó csupán egy címke, amit bárkire, bármennyiszer ráragaszthatunk.

Szeretném, ha szeretnél

Sajnos előfordul. Persze örülhetünk, ha jól sül és happy end a vége. Csakhogy ritkán kapnak ezek a sztorik pozitív végkifejletet és a legtöbb esetben bizony fájdalom, sírás, szakítás a vége vagy éppen az, hogy soha nem is kezdődött el a kapcsolat…

 Tisztességtelen ajánlat

Ha őszinték akarunk lenni – márpedig miért ne akarnánk azok lenni – akkor erre az a válasz: sajnos egyeseknél igen. Hála az égnek nem vagyunk egyformák, így nem minden párra igaz. De sokak kapcsolata ment már tönkre az adósságok, az anyagi nehézségek miatt. Nem kellene, hogy a pénz meghatározza azt, miként alakul a párkapcsolatunk.