Júliusban szerencsére nem csak azért éri meg moziba menni, mert légkondicionált teremben tudunk hűsölni és így el tudunk menekülni a nyári forróság elől  vagy egy kicsit több szabadidőnk van a szabadságolások alatt, hanem azért is mert több olyan filmet mutatnak be, amelyekre már esetleg régóta várunk, nem igaz? Szeretnénk egy kicsit kikapcsolódni esetleg egy kellemes estét a családdal vagy a gyerekekkel tölteni.

filmek juliusban 01

Kép: youtube.com

 

Az első a Hihetetlen család 2

 

Mindenki kedvenc szuperhős – családja visszatér! Ezúttal Helen kerül középpontba, Így, Bobra hárul a feladat, hogy Illanával és Vill-el megoldja a hétköznapi élet kihívásait. Nehéz változás ez mindenkinek, hiszen nem tudják még pontosan milyen erő is lakozik Furiban. Természetesen előkerül egy új gonosztevő és ismét csapatként kell dolgoznia a családnak. Ám ez közel sem olyan egyszerű, hisz mind hihetetlen figurák!

 

filmek juliusban 02

 

 

A második a Sodródás

 

A vagány Tamit ( Shailene Woodley) kalandvágya a festői Tahitire csábítja, ahol megismerkedik a szenvedélyes vitorlázóval, Richarddal ( Sam Claifin). A két fiatal egymásba szeret, és együtt vágnak neki a végtelen Csendes-óceánnak. Nem is sejtik, hogy minden idők egyik legpusztítóbb hurrikánja felé tartanak. A semmi közepén, egyes-egyedül önmagára utalva a fiatal nőnek minden bátorságát össze kell szednie, hogy életben maradjon és megmenthesse a férfit, akit szeret.

 

filmek juliusban 03

 

 

Escobar

 

1983-ban Virginia Vallejo, a szépségéről is híres médiaszereplő, akinek kegyeiért milliomosok versengnek, megismeri Pablo Escobart. Négy évig tartó románcuk egy olyan világba enged bepillantást, amelyet a kábítószer, a korrupció, erőszakos hatalmi harcok és páratlan gazdagság ural. A borzalmas és szenvedélyes szerelmi történet korunk egyik legsötétebb bűnöző elméjének fejlődéstörténete is egyben. A legendás drogbáró elképesztő kegyetlenséggel építi birodalmát, amelyet nemcsak az illegális üzleti világhoz fűznek erős szálak, de természetesen a politikához is. 

 

filmek juliusban 04

 

 

Az örök kedvenc: Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

 

Az éppen 10 évvel az alapfilm után érkező sequel érdekessége az lesz, hogy két idősíkban fog játszódni: egyfelől a mában, másfelől meg a ’70-es években, ahol megismerhetjük majd az első filmből amúgy visszatérő szereplők fiatal változatait is. Következésképp a cselekmény középpontjában is két karakter fog állni: a mában Sophie (Amanda Seyfried), a múltban pedig az anyja, a fiatal Donna (Lily James)

 

Az alapfilmből Seyfrieddel együtt visszatérő Meryl Streep, Colin Firth, Christine Baranski, Pierce Brosnan,Julie Walters és Stellan Skarsgård mellett Andy Garcia, Dominic Cooper és Cher is játszik a filmben.

Mi ezt nagyon-nagyon várjuk! Szerintünk ez nagyon ütős lesz és egy kihagyhatatlan élmény.

 

filmek juliusban 07

 

 

Egy burka egy nadrág

 

Az Egy burka, egy nadrág című francia film egy egyetemista szerelmespár viszontagságairól szól. Ám nekik nem kapcsolati, hanem vallási-világnézeti problémákkal kell megküzdeniük.

 

Armand és Leila fiatalok, szerelmesek egymásba, és már a közös jövőjüket tervezik, – egyéves szakmai gyakorlatukat együtt töltenék New Yorkban. Ekkor toppan be váratlanul Leila bátyja, egyenest Jemenből, s hamar kiderül a szomorú igazság: Mahmoudot az ott eltöltött idő alatt mintha kicserélték volna. Radikális iszlamista nézetekkel átitatva, ellenzi a húga kapcsolatát, s hogy akaratának nyomatékot is adjon, szobájába zárva tartja a lányt. Így Armandnak, ha látni szeretné a szerelmét, nincs más választása: burkát kell öltenie magára, hogy barátnőnek álcázva magát, időnként beosonhasson Leilához.

 

filmek juliusban 06

 

 

Az apáca

 

A démonok köztünk vannak – van, akinek egy életen át sikerül elkerülnie őket, és van, akinek az a foglalkozása, hogy szembenézzen velük. 1952-ben a napfényes Rómából kis küldöttség érkezik egy isten háta mögötti fogarasföldi kolostorba. Borzasztó dolgok történtek a szomorú falak között, a klastrom mindig félhomályos, mindig hideg és barátságtalan folyosóin, és a jövevények (egy apáca, egy szerzetes és egy novícius) bízik benne, hogy hamar kiderítik, ki állhat a háttérben, és hazatérhetnek biztonságos, napfényes világukba.… 

 

Eredetileg 2018. július közepén került volna a film a mozikba. 2017-ben az AZ című horror kasszasikere után felbátorodva, inkább 2018. szeptember 7.-re helyezték a film premierjét mondván az amúgy is közelebb van a Halloweenhez.

 

filmek juliusban 05

 

 

Ti melyik filmet várjátok? Ez a hónap nagyon izgalmas lesz. Kellemes pihenést és jó nyaralást kívánunk minden olvasónak.

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Végre egy film az igazi anyákról!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!